טאבלט
-
מעוניינת לקנות טאבלט. מישהו יכול להמליץ לי מה לקנות על מנת שזה יעבוד עם הסינון של נטפרי? יש לציין שהנטפרי שלי אינו על האינטרנט אלא על המחשב
-
@מירי-לבל כל טאבלט מסדרה פופולרית יוכל להיות מתאים, בתנאי שתוכלי לפתוח אותו לגישת ROOT בכדי לשתול את תעודת האבטחה של נטפרי לאנדרואיד בתוך מערכת ההרשאות החוקית של המכשיר. (גם זה לא משהו שכל אחד יודע איך לעשות).
איך יודעים אם המכשיר שקנית אכן יכול לעבור את התהליך הזה?
כמעט לכל טאבלט פופולרי של החברות המפורסמות קיימת פריצה שכזו (והמכשירים הללו יקרים בדרך כלל), אם כי גם את זה צריך לדעת איך לעשות...
להלן רשימה של מכשירים נתמכים לאחת מאפליקציות הפריצה הידועות.גם אחרי כל זה, סביר להניח שלא כל האפליקציות יעבדו כראוי - אם בכלל...
לסיכום, רק אם זה ממש ממש נחוץ לך, שווה להתחיל להתעסק עם זה. -
@מירי-לבל
בדגמים מסוימים מבוססי windows ניתן באופן חוקי ורשמי לעבוד עם נטפרי.
כתבו על כך בעבר בפורום. -
@קלוגר פשוט. כיון שהווייפרי עובד על ווינדוס ועוד לא עובד על אנדרואיד.
-
-
-
@ElazarFessel אמר בטאבלט:
להלן רשימה של מכשירים נתמכים לאחת מאפליקציות הפריצה הידועות.
הרשימה של oneclickroot (שלשם מוביל הקישור ששמת) שקרי ואכמ"ל פשוט לקחו הרבה מאד דגמים ורשמו אותם אחת אחת באתר שיתן הרגשה שדגמים אלו נבדקו אחת אחת ואכן יש להם רוט, אבל בשטח...
אין מקום יותר אמין, מעודכן ומדויק מאשר פה -
@ElazarFessel אמר בטאבלט:
להלן רשימה של מכשירים נתמכים לאחת מאפליקציות הפריצה הידועות.
הרשימה של oneclickroot (שלשם מוביל הקישור ששמת) שקרי ואכמ"ל פשוט לקחו הרבה מאד דגמים ורשמו אותם אחת אחת באתר שיתן הרגשה שדגמים אלו נבדקו אחת אחת ואכן יש להם רוט, אבל בשטח...
אין מקום יותר אמין, מעודכן ומדויק מאשר פההחכמתני!
-
@ElazarFessel רק צריך לקחת בחשבון שגם האלו שעובדים עם ווינדוס רובם לא תומכים בWIFREE
-
@aiib מה ההיגיון?
זה לא וינדוס 10? -
@ElazarFessel חלק מהטאבלטים הם עם חומרה כמו מחשב קטן ועליהם ניתן להתקין וינדוס 10 (הום), השאר אין להם חומרה מתאימה, ועבורם קיימת גרסת וינדוס שאינה וינדוס רגיל (איני זוכר את שמה), ובגרסה הזו הרבה תכנות שמתאימות לוינדוס אינן מתאימות לה.
-
@שעי'ה אמר בטאבלט:
@ElazarFessel חלק מהטאבלטים הם עם חומרה כמו מחשב קטן ועליהם ניתן להתקין וינדוס 10 (הום), השאר אין להם חומרה מתאימה, ועבורם קיימת גרסת וינדוס שאינה וינדוס רגיל (איני זוכר את שמה), ובגרסה הזו הרבה תכנות שמתאימות לוינדוס אינן מתאימות לה.
יש שתי גירסאות של ווינדוס - Windows 10 וwindows 10S. ה10S לא נותן להריץ תוכנות שאין מקורם מהחנות של מייקרוסופט. טאבלטים עם מעבד ARM (במקום מעבד INTEL) בד"כ מגיעים עם 10S אבל תמיד אפשר לשדרג לווינדוס רגיל, אלא מה שתוכנות רגילות (שהקוד שלהם נוצר למעבדי INTEL) רצים יותר לאט על מעבד ARM כי צריך אימולציה להריץ קוד INTEL על מעבד ARM. פעם היה גירסא מיוחדת של ווינדוס עבור טאבלטים עם מעבדי ARM שקראו לו windows RT אבל היום כבר גנזו אותו.
-
@ElazarFessel אין קשר לוינדוס 10S
בדרך כלל המערכת הרגילה של ווינדוס לא עובדת על טאבלטים כי בטבלאטים יש בדרך כלל מערכת יותר חלשה ושונה כך שאינה מתאימה לווינודס הרגיל וממילא גם וויפרי לא מתאים לכך.
איך שכתבו בעבר יש רק דגמים ממש בודדים שמתאימים לוויפרי -
@מירי-לבל תודה רבה מראש
דבר ראשון אין עליכם! נדירים שכמותכם, עוזרים ומסייעים בשמחה ובחפץ לב.
אשריכם! אשרינו ישראל.
רציתי לשאול האם טאבלט של windows 8 יכול לתמוך בנט- פרי ובוויפרי או לא?
תודה -
@מירי-לבל לתמוך בנטפרי כן אבל לתמוך בוויפרי לכאורה לא.
אין קשר איזה חלונות אלא תלוי איזה מערכת ורוב הטאבלטים אינם עם המערכת הנכונה חוץ מבודדים ממש שאולי אחרים שהתנסו ידעו לומר
בכל אופן תצייני את הדגם אולי יוכלו להדריך אותך יותר -
לא קניתי עדיין.
רוצה לדעת איזה טאבלט לקנות על מנת שיעבוד עם הסינון -
@מירי-לבל רק שתדעי שניתן ע"י לחיצת תגובה להגיב למי שאת רוצה או ללחוץ שטורדל ולבחור את מי שאת רוצה
ולא כמו שלמעלה שעשית תגובה לעצמך... -
@aiib ככה?
-
@מירי-לבל בדיוק!!
-
אני תופס טרמפ על האשכול, פשוט אני גם בהתלבטות על רכישת טבלט. אם אני צריך שהטבלט יהיה פתוח לאפליקציות מאד ספציפיות, כמו וויז ג'ימייל [אפילו על ג'ימייל אני יכול לוותר] בנקים וזהו, ועוד אפליקציות שעובדות באוף ליין, יש אפשרות כזו?
ואיך שכחתי, תודה לכל הכותבים היקרים שגומלים חסד בגופם עם המוני אנשים שנהנים מהידע הרב כאן.