רשימת ערוצים הפתוחים ביוטיוב
-
הוספתי עוד ערוץ לרשימה לעיל.
האם יש כבר את אישור המנהלים לעשות דף מיוחד בויקי -
@מ.-פינחסי אמר ברשימת ערוצים הפתוחים ביוטיוב:
הוספתי עוד ערוץ לרשימה לעיל.
תודה
האם יש כבר את אישור המנהלים לעשות דף מיוחד בויקי
בנתיים נראה שהם לא מאשרים, אך גם לא מתנגדים.
כנראה הסיבה שמצד אחד זה דבר שיועיל להרבה משתמשים, מאידך זה יכול לגרום להתמכרות ובזבוד זמן.
@magicode דיברתי אמת ? -
@סופר חשבתי על זה, אבל הערוצים הם בעיקר תורניים.
אבל אכן יש לי חשש שזה הסיבה שהם לא מגיבים ולכל אני לא עושה את זה ללא אישור -
@סופר אמר ברשימת ערוצים הפתוחים ביוטיוב:
בנתיים נראה שהם לא מאשרים, אך גם לא מתנגדים.
כנראה הסיבה שמצד אחד זה דבר שיועיל להרבה משתמשים, מאידך זה יכול לגרום להתמכרות ובזבוד זמן.ומה ההבדל בין זה לבין הדף "אתרים נפוצים"?
-
@מ.-פינחסי אמר ברשימת ערוצים הפתוחים ביוטיוב:
ומה ההבדל בין זה לבין הדף "אתרים נפוצים"?
כי זה סרטים. וכבר נכתב על זה כאן בפורום באריכות בנוגע לאתר וידאו- טוב.
-
-
אולי כדאי לעשות שיהי' הפניה לדף הזה בעמוד החסימה.
(או שיהיה בדף החסימה את הרשימה בעצמה. שייך טכנית?) -
@מ.-פינחסי
למה ? -
@ליכט אענה בשאלה:
למה יש שם קישור לאתרים נפוצים? -
- ידוע שישראלים עונים בשאלה.... אבל לא באמת ענית, כלומר אתה לא מבין למה הקישור הזה מופיע, אז אתה רוצה ליצור שם מקבץ של עוד כמה קישורים מיותרים.....
- לגופו של ענין, הקישור לאתרים נפוצים עולה בכל דף חסימה, מתוך הנחה שאולי הבנ"א שנתקל עכשיו בחסימה ימצא שם את מה שהוא צריך באמת (כך אני הבנתי ואולי טעיתי).
ואפי' ביוטיוב זה קורה, כי הרבה אנשים שלא מבינים ולא יודעים בכלל מה זה קישור ואיפה הוא מופיע, מחפשים משהו בגוגל ולוחצים על התוצאה הראשונה, גם אם זה במקרה סרטון של יוטיוב שמדבר על האתר שהוא חיפש וזה כלל לא רלוונטי עבורו, ואילו באתרים נפוצים נמצאת התוצאה המבוקשת. - איך זה מסביר את הצורך לשים קישור לדף של ערוצים הפתוחים ?
-
- תמיד שמעתי שיהודים עונים בשאלה, ולא ישראלים. לגופה של שאלה - לא החזרתי בשאלה כי על שניהם אין לי תשובה, אלא אדרבה, כדלקמן.
- אכן הקישור לאתרים נפוצים הוא מהטעם שהזכרת, ומהאי טעמא כדאי להכניס גם את הקישור הזה.
כי מי שמגיע לקישור החסום זה לא רק מטעם שהזכרת - כיון שהתגלגל לידיו קישור. אלא לפעמים נניח האדם רואה סרטון, ואז הוא לוחץ על הערוץ, או כל כיו"ב, כדי לראות עוד סרטונים כגון דא.
והיות ולשוטט ביוטיוב הוא ב"ה לא יכול, אז שלפחות יפתח לו תפריט של שיעורים, או הדרכות הפתוחים בנטפרי.
ואולי מהאי טעמא כדאי להכניס גם קישור לוידאו טוב.
ושוב, הרעיון הוא שאני מנסה להיכנס לראש איך הוא הגיע לקישור הזה, ואיך הקישור יענה על מבוקשו. וההגעה לקישור זה לפעמים כדי למצוא תוכן חדש דומה
-
@מ.-פינחסי
כדי להבין, בנ"א ראה סרטון וזה מצא חן בעיניו (כי יש שם הדרכות לנושא שמעניין אותו, או בגלל שהרב הזה מדבר לענין, וכו' וכו'), אז הוא מנסה להגיע לערוץ, ואופס... הוא מקבל דף חסימה, יש לך משהו להציע לו במקום הערוץ הזה? -
@ליכט
בן אדם רואה שיעור תורה, והוא רוצה לשמוע עוד שיעור תורה, ולכן הוא לוחץ על הערוץ. לא מגיע לו הפניה לשיעורי תורה אחרים?
אז יוטיוב בנו אלגוריתם שמנסה להיכנס לך לראש לדעת איזה סרטון אתה תרצה לראות הלאה. זה כרגע לא ברשימת ההצבעות ( ), אבל לפחות להביא לו אפשרויות להגיע לשיעורים כשרים.
הוא הדין בהדרכות, אבל אני בכוונה מביא דוגמה של שיעורי תורה כיון שבהדרכות בד"כ אדם רוצה משהו מאוד נקודתי ובשיעורים האדם לפעמים רוצה פשוט ללמוד תורה -
@מ.-פינחסי
טוב, מכיון שלא אני ולא אתה נמנים על מקבלי ההחלטות אז הויכוח שלנו הוא ויכוח סרק....
לענ"ד אנשים לא מחפשים ללמוד תורה ביוטיוב ולא משנה מאיזה רב, העיקר ללמוד...מכאן ואילך, אני משאיר א"ז למנהלים.
-
@ליכט אחרי שאדם שומע שיעור אחד, לפעמים מתעורר אצלו התיאבון לשמוע עוד.
אבל אתה צודק שישאר למנהלים. -
@ליכט @מ-פינחסי
אני יחדד קצת, כעת שמספר הערוצים הפתוחים מצומצם מאוד, אכן לא ברור איזה תועלת יש מזה לאותו נחסם לקשר אותו לרשימת הערוצים הפתוחים, אבל בעתיד הקרוב שיהיו שם בע"ה עשרות ערוצים פתוחים, אכן יהיה תועלת לבן אדם שמחפש הרצאות על נושא מסויים ונתקל בחסימה, יוכל למצוא את מבוקשו ברשימת הערוצים הפתוחים.
בהצלחה. -
-
הרשימה מתחילה לגדול בלע"ה.
-
@חיבור כבר בפנים
-