מקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד
-
@יעקב-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
@administrators נראה לי שהדף הזה הוא פרצה הקוראת לגנב
לא נראה לי שכולם אמורים לדעת על מקומות בהם ניתן לגלוש
חבל
למי שיש בעיות שיפנה למערכת הפניות @magicode אם אתה מסכים איתי תדאג לפיתרון איפה לדווח אבל הדף הזה צורם מאודאני באופן כללי נזהר מאד מדברים כאלה, אבל פה אני לא חושב שיש איזשהו חידוש.
יש מישהו שלא יודע שבאוטובוסים יש WIFI חופשי? כנ"ל בבתי חולים? ואם הוא לא יודע, בכל מקום כזה יש שלט באותיות קידוש לבנה שמעדכן אותו בזה.
איזה מכשול יכול להיווצר חלילה מכל מה שנכתב באשכול עד כאן? -
@yonig20 נכון באוטובוס יש וכולם יודעים אבל אין צורך לפרסם עוד מקומות
אני רואה שרובכם חולקים אז ייתכן שטעיתי -
@שלום-על-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
יש לציין באתו ענין שרק בחלק מהאוטובוסים באלעד יש רשת וויפי חינמית של נטפרי.
חזק!...
ביזמת מי? -
כיון שהוזכר שמתי לב שהאוטובוסים של אלעד אם נטפרי של מודיעין עילית (ושאר המקומות של קווים) או שאין או שיש פרוץ כך שאפשר לבדוק האם כתוב על האוטובוס מאחורה אלעד או לא
-
@a0533057932 אני נוסע כל יום מב"ב לאלעד. בחלק מהאוטובוסים [הכוונה של אותו קו, 280 או 180] יש נטפרי, ובחלק לא. אני יכו לדעת את זה לפי הנהג, אא"כ זה נהג חדש שיושב ברכב שלא שלו.
דרך אגב, בעבר היה על זה אשכול ארוך ומפורט וממנו הכרתי את האפשרות. -
@שלום-על-ישראל מה זה קשור לנהג?
הוא מפעיל את הוויפי לפי השקפת עולמו ? -
@מעמד לא, התכוונתי, שכידוע בחברות תח"צ, יש נהגים שיש להם רכב קבוע, ויש כאלו שלא. ברכב ספציפי שיש בו נטפרי, בד"כ יהיה אותו הנהג עליו, כי זה הרכב 'שלו'. לכן אני אומר שאפשר לזהות לפי הנהג, אין לי מושג אם הוא מחליט על הסים באוטובוס. בכל מקרה, לא מדובר באוטובוסים מתחנה אחרת כי אין סיבה ששרות באלעד ינתן ע"י רכב מהצי של מדיעין.
עזוב מלל, שורה תחתונה, בצי הרכבים באלעד יש חלק עם נטפרי וחלק בלי לצערי. מי אחראי לזה ובמי זה תלוי אני עדיין לא יודע.
באמת קיבלתי חיזוק מכאן לנסות לברר את זה אצל הנהגים. בפועל תחנת אלעד היא התחנה עם הכי הרבה נהגים חרדיים מכל חברת קווים הארצית, אני מאמין שיש עם מי לדבר. -
@שלום-על-ישראל תתפלא לשמוע בצי באלעד כיום יש רכבים אשר באת הקמת הצי היו במודיעין ועל כן בשעה שאלעד שמו נטפרי הם לא היו ושהם הגיעו כבר לא שמו נטפרי
-
@a0533057932 עכשיו הבנתי את דבריך. תודה.
-
בביה"ח הדסה עין כרם, עובד.
-
@ליכט מסתמא אתה שם כעת?
שיהיה רק בריאות לכולם.