תעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד
-
@יהושע-ב. אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@אחד-תם אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@מנתק אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@אלי-TZA אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@יהושע-ב. יש לי נסיון עם הסייר הזה על כמה מכשירים, אם הפעלת סייר מערכת וקבצים מוסתרים ותיקית data ריקה אז אין לך רוט והמוכר יכול להגיד מה שהוא רוצה.
יש סיכוי לא רחוק שאכן המכשיר הושרש והוא פשוט מחק את הסופר יוזר מבלי ידיעה
מותקן אצלי סופר SU.
ובלוח של הסופר SU כתובים הדפדפן רוט והקינג רוט שהעלו כאן. שזה אומר שהסופר מזהה שהם תוכנות הדורשות הרשאת רוט.להבנתי הסופר su פעיל אצלך. (אם אני לא טועה אם רוט לא היה מאופשר לא היית רואה את הרשימה הזו). וכנראה לא הגדת בסייר קבצים שיפתח לך שורש. או שבסופר su מסומן deny
אם אתה משתמש במה שאני הבאתי לך (xplore )
הגדרות>superuser>האפשרות הרביעית -
@אחד-תם לא מצאתי את התפריט המדובר. אולי אפשר עוד פירוט?
-
@יהושע-ב. מה לא מצאת? את ההגדרות?
תחפש בסרגל הצדדי סמל של הגדרות, זה כנראה נמצא למטה, אז תגרור את הסרגל לכיוון מעלה עד שתראה את הסמלים שבסוף.
אפשרות נוספת כנראה, לחיצה על לחצן התפריט של המכשיר מביא לך כמה שורות אחד כנראה configuration. -
@אחד-תם אתה מתכוון להגדרות המכשיר או להגדרות האפליקציה סופר US?
-
@יהושע-ב. לא זה וזה
בהגדרות של הסייר קבצים -
לבסוף עדכנתי בס"ד לגרסת אנדרואיד 5 [שפותח במיוחד למכשיר זה ע"י צד ג'].
ובמצב הנוכחי לכה"פ הצליחה תעודת האבטחה לפעול בחלק מהאפליקציות [בהתקנה רגילה דרך הדפדפן].
זה ברור שיש הרשאות רוט עכ"פ עכשיו, כי בלי זה לא היה אפשר לעדכן, אבל התיקיות המדוברות עדיין לא קיימות. -
לכל העוסקים בתעודת באבטחה בגירסאות המתקדמות של אנדרואיד יש פה מידע כיצד להתקין את התעודה
אין לי אנדרואיד לבדוק את זה אבל ייתכן שפה כתוב הפיתרון -
@יעקב-ישראל לא כתוב שם שום פתרון
-
@shraga כתוב איך להתקין
וכתוב שזה גם לגירסאות הגבוהות -
@חזק אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
בהמשך לפוסט הראשון.
כשמתקינים תעודת אבטחה , הוא נמצא כאן data/misc/user/0/cacerts-added
ומשם אפשר להעתיק אותו ולהכניס למיקום שציינתי למעלה.רק אציין שאצלי המיקום של תעודת המשתמש נמצא בdata/misc/keychain/cacerts-added, לתועלת מי שירצה לעשות את זה
-
@test אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@חזק אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
בהמשך לפוסט הראשון.
כשמתקינים תעודת אבטחה , הוא נמצא כאן data/misc/user/0/cacerts-added
ומשם אפשר להעתיק אותו ולהכניס למיקום שציינתי למעלה.רק אציין שאצלי המיקום של תעודת המשתמש נמצא בdata/misc/keychain/cacerts-added, לתועלת מי שירצה לעשות את זה
איזה מכשיר זה ואיזה גרסת אנדרויד ?
-
אולי לבדוק את 'אינטרנט רימון' פתרו את הבעיה של התקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 7 וממעלה?