חדש! 100 GB ב019
-
זה מהירות שלי עכשיו (שים לב על שרת אם זה משנה משהו)
וזה קליטה באותו רגע -
-
@mdy מאיפה אתה בארץ?
אולי יש רק איזורים מסויימים שבהם המהירות שלהם בסדר -
@WEB-developer
מה החבילה שהכי טוב וממומלץ? -
אני ב019 סלולרי (מלבד RL בנייח בבית)
ומאד מרוצה מ019.
איזור המרכז / בית שמש. דור 4.
אני משתמש דיי כבד, וצריך רוחב פס טוב ויציב.לדעתי כל הדיון כאן הוא ממש משתנה לפי המיקום הספציפי שלכם מול האנטנה. וא"א להקיש מאחד לשני.
וכמעט לא הייתי צריך לדבר עם 019 בעניין של הסים נטפרי בשנים האחרונות.
-
אני גם בבית שמש והנה:
וכאמור גם אצלי כל תזוזה של 10 ס"מ בבית משנה את המצב (אפילו אם אין שינוי בסימן של הקליטה)
עיקר הבעיות איתם זה בבני ברק ומודיעין עלית -
@beri.zip רק תדע שזה נדיר מאוד ב019, אז במקרה הצליח לך.
-
@beri.zip אם כל תזוזה בבית של 10 ס"מ משנה את המציאות, אז איך אתה יכול לומר שעיקר הבעיה זה בעיר אחרת? אולי גם בעיר אחרת זה תלוי במיקום?
-
@סופר אמר בחדש! 100 GB ב019:
@beri.zip רק תדע שזה נדיר מאוד ב019, אז במקרה הצליח לך.
@מ.-פינחסי אמר בחדש! 100 GB ב019:
@beri.zip אם כל תזוזה בבית של 10 ס"מ משנה את המציאות, אז איך אתה יכול לומר שעיקר הבעיה זה בעיר אחרת? אולי גם בעיר אחרת זה תלוי במיקום?
אכן כן בשינוי של כמה מטר זה יורד לזה
ובשינו של עוד חצי מטר זה אפילו יורד לזה
אבל זה לא בעיה של 019 אלא של דור 4 באופן כללי שהוא לא משהו כי דור 4 כל אנטנה משדרת לטווח יותר קצר וצריך יותר אנטנות ובארץ אין פריסה מספקת, ולכן באזור יחסית סביר מבחינת קליטה יש פחות או יותר דור 4 סביר ברוב הבית (וגם במהירות של הבדיקה שהביא לי 2.69D/0.4U זה נבדק במקום שמבחינת הקליטה הנטסטיק בדרך כלל עובר לדור 3 רק שנעלתי אותו על דור 4 כי זה עדין יותר טוב מדור 3)של כל החברות
אבל כשמגיעים לאזורים כמו מודיעין עלית,בני ברק ושכונות הקצה בירושלים ששמה בחלק מהחברות בשביל שיחת פלאפון אחת אתה צריך לעלות לגג וגם שם לא תמיד יש קליטה אז גלישה ובמיוחד בדור 4 שזה צריך יותר קליטה איכותית העסק מתחיל להיות בעייתי וזה שלחלק מהאנשים יש אנטנה רק של חברת פלאפון ליד הבית זה לא הופך את 019 לחברה דפוקה
(היו ויש להם לפעמים בעיות אחרות של איטיות אבל בלי להכליל) -
@beri.zip אבל מעניין שזהקורה רק ב019, כיני בX2ONE ויש לי מהירות מעולה ולא משנה איפוה בבית.
-
@סופר כי זה קשור לאנטנה.
-
@סופר
1.על מה שכתבת שזה נדיר שיש קליטה טובה ב 019 זה ממש לא נכון כי יתכן שבבית שלך יש בעיית קליטה אבל להגיד בכלליות אין זה מן הנכון כי אפשר להביא המון לקוחות שממש מרוצים מאוד מ 019 הן בקליטה והן בשירות. -
אין לי מקור להשוואה אבל אני מרוצה מ019
-
@mdy רק זהירות: http://forum.netfree.link/topic/4931
-
@מ.-פינחסי קשור? שם דובר על ספק הוט, כאן הזכירו 019 או הטמובייל [שזה משהו אחר].
@מעלה-ומוריד גם אני! -
@סופר
התגובה מופנה אליך, אבל היא לכולם
מהניסיון שלי כל החברות יש להם מקומות שעובד מעולה ויש להם מקומות שלא עובד טוב ואפי' גרוע
אני רק יתן דוגמא אחת. ברמת שלמה יש בעיות קליטה בכמה רחובות לאורנג, אבל לפלאפון כמעט ולא.
בביתר גבעהB יש רחובות שלמים שהקליטה של פלאפון גרועה, ושל אורנג היא מצויינתולכן כשאני מקבל טלפון ורוצים את החבילה הכי זולה או הכי טובה. הדבר הראשון שאני שואל איפיה אתה גר? יש לך בעיות קליטה? של איזה חברה?
רק אחרי שאני מברר מולו את זה, אני עובר לשלב שני שזה המחיר....לומר שהחברה X לא שווה כלום או שרק החברה X עובד טוב זה ממש לא נכון. וסתם גורמים נזק....
בבקשה מי שאצלו לא עובד טוב אז שיפרט ויגיד איפה הוא גר... רחוב.... ואולי אפשר לפתוח ויקי ושיכתבו מקומות ידועים עם בעיות קליטה ולפרט מה הכי טוב.ולסיום, יש אתר שבודק את הקירבה של אנטנות. מניסיון של לפחות 2-3 פעמים יכול להיות שבאמת האנטנה יותר רחוקה אבל בפועל חברה שהאנטה שלה יותר רחוקה עובד יותר טוב... ברור שנותן אינדיקציה (בידיוק כמו שאפשר לקחת אינדיקציה מטלפון כשר אף שזה לא נותן תשובות 100 % כי הטלפונים הכשרים עובדים על דור3 ובעיקר על דור2)
-
@frize37 אני כתבתי את הדברים שלי מהניסיון שלי בכמה אזורים ומתוך כמה פוסטים שנפתחו כאן בפורום בנושא.
אם אתה רואה מניסיון שלך שהדברים אינם כך, אני מבטל את דעתי מפני דעתך הרמה.
תודה רבה -