הודעת מייל על שולחן עבודה
-
@א100 אוקיי קיבלתי, רק תעדכן מה ענו לך בפניה כי על פניו נראה שזה לא קשור לנטפרי.
-
@משרדי
במילים אלו הם ענו...
בכל זאת אבל יש פה משהו מעניין שקבוצת משתמשים יכתבו שיש בעיה, אתה חושב שבלי סינון יש בעיה?? זה מאוד מעניין.
לדעתי יש עוד כמה דברים שההקלטה לא עולה תמיד עליהם, ואני אומר לך מנסיון.. רק אני לא משגע את נטפרי, שבינינו מכל חברות הסינונים הם המקצועיים ביותר, ב"ה.
אבל זה מה יש.
יש לי עוד אתר שעושה לי בעיות ובהקלטה לא עולים על זה, אבל במציאות במחשב ללא סינון זה לא עושה את הבעיות. -
@משרדי
במילים אלו, התכוונתי כמו שאתה כתבת שזה לא קשור לנטפרי על פניו, הציעו לנטרל את האנטי וירוס, וזה לא עזר -
-
@משרדי
אמנם אני לא טכנאי... אבל עובד על מחשב כבר זה עשור, וכמובן שכבר בדקתי את זה, ומוגדר אצלי כפעיל.
בכל זאת ניסיתי עכשיו אולי להשבית ולהפעיל מחדש, וגם זה לא עזר. תודה על הרצון לעזור, ועל הרצון לנקות את נטפרי.
אגב אין לי שום עניין לנגח את נטפרי חלילה.. רק אני חושב שאם יש פה קבוצת משתמשים שיש להם אותו בעיה, כנראה שהבעיה באיזה שהיא הגדרה בסינון, יש לך רעיון אחר?? -
@א100 אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
@משרדי
אמנם אני לא טכנאי... אבל עובד על מחשב כבר זה עשור, וכמובן שכבר בדקתי את זה, ומוגדר אצלי כפעיל.בן-אדם עבד והשקיע בשבילך, תן לו לכה"פ "לייק" על ההשקעה !!!
-
@האברך
אני כמעט ולא משתמש עם הפורום, ולא הבנתי את הנקודה ממש ברגע זה, מישהו הצביע לי על פוסט אחר שכתבתי, ונפל לי האסימון, כך אעשה, תודה. -
@האברך אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
@משרדי
אמנם אני לא טכנאי... אבל עובד על מחשב כבר זה עשור, וכמובן שכבר בדקתי את זה, ומוגדר אצלי כפעיל.בן-אדם עבד והשקיע בשבילך, תן לו לכה"פ "לייק" על ההשקעה !!!
יש ריווח מזה? או שזה סתם בשביל ההרגשה?
-
@האברך אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
@משרדי
יש ריווח מזה? או שזה סתם בשביל ההרגשה?
סתם בשביל ההרגשה. וגם חיוב וזכות מדין הכרת הטוב. וגם מעודד אנשים לעזור לאחרים.
-
@האברך
אם אין ריוח מזה, מה הכרת טוב יש בזה? אבל בסדר.
חוץ מזה לך זה עזר? או שאתה במצב כמוני? -
@האברך
אם אין ריוח מזה, מה הכרת טוב יש בזה? אבל בסדר.אותה הכרת הטוב שיש בלומר 'תודה'.
חוץ מזה לך זה עזר? או שאתה במצב כמוני?
כרגע גם אני במצב כמוך שלא מופיעות לי התראות.
-
@ליכט אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
@100
אצלי עובד מעולה, זה לא קשור לנטפרי.
תבדקו שמוגדר נכון בהגדרות ג'ימייל, וגם בהגדרות הדפדפן לכתובת של ג'ימייל.
כשאתם נמצאים בג'ימייל תלחצו על האייקון הזה: בצד ימין למעלה.
והגדירו 'אפשר' על התראות.אצלי מופיע אפשר על התראות, ובכל זאת אין קול ואין עונה, ואנא אני בא.
זה רק לצורך המליצה כמובן, זה ממש לא קריטי.... -
פוסט זה נמחק! -
@shraga אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
הכתובת הזו (בפורט 5228) היא האחראית לעדכוני פוש:
https://mtalk.google.com/
צריך לוודא שזה פתוח בהגדרות הסינון האישיות/קהילה@shraga אתה בטוח? לא נראה לי ש-gmail בדפדפן משתמש בהודעות פוש, זה הסיבה שצריך שהדף של gmail יהיה פתוח.
-
אגב אין לי שום עניין לנגח את נטפרי חלילה.. רק אני חושב שאם יש פה קבוצת משתמשים שיש להם אותו בעיה, כנראה שהבעיה באיזה שהיא הגדרה בסינון, יש לך רעיון אחר??
קבוצת המשתמשים הזאת גם משתמשים כולם עם ווינדוס, לא ?
אז אולי מיקרוסופט אשמים.... -
@yzahn אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
@shraga אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
הכתובת הזו (בפורט 5228) היא האחראית לעדכוני פוש:
https://mtalk.google.com/
צריך לוודא שזה פתוח בהגדרות הסינון האישיות/קהילה@shraga אתה בטוח? לא נראה לי ש-gmail בדפדפן משתמש בהודעות פוש, זה הסיבה שצריך שהדף של gmail יהיה פתוח.
על פניו אתה צודק
-
@משרדי
לא מופיע.
אתה טכנאי/עובד בנטפרי??
כי אם לא פשוט אין לי כח להגיב. סליחה.רבינו. מהניסיון הקצר שלי כאן נראה לי שזה @משרדי הוא אחד העוזרים הרציניים כאן בפורום. לידיעתך.
-
@ליכט אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
אגב אין לי שום עניין לנגח את נטפרי חלילה.. רק אני חושב שאם יש פה קבוצת משתמשים שיש להם אותו בעיה, כנראה שהבעיה באיזה שהיא הגדרה בסינון, יש לך רעיון אחר??
קבוצת המשתמשים הזאת גם משתמשים כולם עם ווינדוס, לא ?
אז אולי מיקרוסופט אשמים....אכן, אם היה עוד משתמשים חוץ מנטפרי שיש להם ווינדוס, בטח זה היה קשור לאיזה באג בוינדוס, אבל מכיוון שכפי הנראה הבאג הזה רק אצל משתמשי נטפרי... אז אולי המסקנה שונה...
בקשר לענין האחר בחרת לא להגיב? זכותך. -
אני חושב שאנחנו בפורום של משתמשי נטפרי, נכון?
אז אם יתלוננו כאן מחר בפורום על יוקר המחיה זה אומר שזה קשור לנטפרי? -
@אחד-תם
יש הבדל מהותי/תהומי. ואין צורך להסביר.
ושוב אני מבהיר שאני לא בטוח שזה בעיה של נטפרי, אבל יש הסתברות מאוד גבוהה שזה כן קשור, לא מבין מה הויכוח פה, מכיוון שזה לא עולה בהקלטה, בסדר... שמענו.
בחלק השני, אתה צודק מאה אחוז.