אפליקציית גוגל תרגום בנטפרי
-
@אחד-תם אמר באפליקציית גוגל תרגום בנטפרי:
אפליקציה לאנדרואיד?
כן זה פשוט אפליקציה נפלאה. יש לך הודעת שגיאה במחשב באנגלית שאתה לא מבין את פישרה? אתה מצלם את ההודעה והאפליקציה מתרגמת לך...
-
@מושט אמר באפליקציית גוגל תרגום בנטפרי:
אפליקציה לאנדרואיד?
כן זה פשוט אפליקציה נפלאה. יש לך הודעת שגיאה במחשב באנגלית שאתה לא מבין את פישרה? אתה מצלם את ההודעה והאפליקציה מתרגמת לך...
פעם גם ניסתי לטפל בזה, אחרי כל ההקלטות וכו' אמרו במערכת הפניות שהוא משתמש בשרתים שלא התאפשר לסנן את התכנים שעוברים בו וז"ל:
"זה חסום בגלל שפתיחה של זה גורם לתוצאות חיפוש גוגל בחיפוש קולי להיות לא מסוננות,
בדקנו את זה מספר פעמים, ולעת עתה אין פתרון לכך"
בעצם הצילום ותרגום משתמש באותם שרתים של חיפוש קולי בגוגל שבאנדרויד. זה שונה מהשרתים שמחשב משתמש ולכן במחשב חיפוש קולי עובד ובאנדרויד לא וביחד עם זה גם צילום ותרגום. -
מענין, גם לי היה בעיה באפליקציה אחרת, וזו התשובה שקיבלתי.
העצה המעשית, שתחזור לגירסא קודמת.
- אני לא יודע אם בגירסה קודמת זה כן עבד.
- איך חוזרים לגירסה קודמת?
בהודעה הראשונה שלך כתבת שזו בעיה בגירסה האחרונה, אז אניניכול לחפש בארכיון אצלי יש כמה גירסאות.
אבל, כפי הנראה גם מדבריו של @מנתק זה לא דבר שקשור לגירסה.
-
איך חוזרים לגירסה קודמת?
פשוט תסיר את האפלקציה, תחפש בגוגל "תרגום גוגל גרסאות קודמות להורדה" , תוריד ותתקין גרסה קודמת.
-
מענין, גם לי היה בעיה באפליקציה אחרת, וזו התשובה שקיבלתי.
העצה המעשית, שתחזור לגירסא קודמת.
- אני לא יודע אם בגירסה קודמת זה כן עבד.
- איך חוזרים לגירסה קודמת?
בהודעה הראשונה שלך כתבת שזו בעיה בגירסה האחרונה, אז אניניכול לחפש בארכיון אצלי יש כמה גירסאות.
אבל, כפי הנראה גם מדבריו של @מנתק זה לא דבר שקשור לגירסה.
בגירסה הקודמת לא השתמשתי אני לא יודע אם שם זה עבד
-
@מנתק אמר באפליקציית גוגל תרגום בנטפרי:
פעם גם ניסתי לטפל בזה, אחרי כל ההקלטות וכו' אמרו במערכת הפניות שהוא משתמש בשרתים שלא התאפשר לסנן את התכנים שעוברים בו וז"ל:
"זה חסום בגלל שפתיחה של זה גורם לתוצאות חיפוש גוגל בחיפוש קולי להיות לא מסוננות,
בדקנו את זה מספר פעמים, ולעת עתה אין פתרון לכך"
בעצם הצילום ותרגום משתמש באותם שרתים של חיפוש קולי בגוגל שבאנדרויד. זה שונה מהשרתים שמחשב משתמש ולכן במחשב חיפוש קולי עובד ובאנדרויד לא וביחד עם זה גם צילום ותרגום.אחרי כאלו דברים ברורים. אין טעם לחפש גירסא ישנה.
-
לסיכום אם אני מבין נכון הבעיה שהאפליקציה לא עובדת טוב היא בגלל שיש בעיתיות לפתוח את החיפוש קולי של גוגל באנדרואיד. וממילא זה לכאורה אמור להיות סגור בכל הגירסאות.
-
באפליקצה הנל יש אפשרות לתרגום גם דיבור וגם סריקה. אולי אפשר לבודד ולפתוח רק את הסריקה.
-
אולי באמת כדאי להוסיף את זה לרשימת הפיתוחים. חיפוש קולי באנדרואיד. זה בא לידי שימוש גם בוויז שהחיפוש קולי לא עובד ושם זה צורך חזק מאד מאד מאד. אם זה היה עובד לא צריך להתעסק עם המכשיר תוך כדי נסיעה.
-
-
לסיכום אם אני מבין נכון הבעיה שהאפליקציה לא עובדת טוב היא בגלל שיש בעיתיות לפתוח את החיפוש קולי של גוגל באנדרואיד. וממילא זה לכאורה אמור להיות סגור בכל הגירסאות.
-
באפליקצה הנל יש אפשרות לתרגום גם דיבור וגם סריקה. אולי אפשר לבודד ולפתוח רק את הסריקה.
-
אולי באמת כדאי להוסיף את זה לרשימת הפיתוחים. חיפוש קולי באנדרואיד. זה בא לידי שימוש גם בוויז שהחיפוש קולי לא עובד ושם זה צורך חזק מאד מאד מאד. אם זה היה עובד לא צריך להתעסק עם המכשיר תוך כדי נסיעה.
- ניסנו את זה כבר אבל זה אותם שרתים ממש..
- יש את BIPIT
-
-
-
-
- יש את BIPIT
Bipit גם לא עובדת.
-
-
-
-
- יש את BIPIT
Bipit גם לא עובדת.
תעשה הקלטה וכו'
דברו פעם על זה לא זוכר מה יצא ראה פה -