פיתוח שבב חומרה
-
@יעקב-ישראל אמר בפיתוח שבב חומרה:
עיין ערך הקמת נטפרי בפורום פרוג
קצת לא דומה... לפחות בעיני. הרעיון של נטפרי מבחינה טכנית לא היה רעיון חדש ומעורפל היה ברור מה המטרה ואיך עושים את זה ואיזה צורך יש לזה. כבר היו פתרונות בשוק שכבר עבדו על אותו בסיס. היה צריך לדון על הפרטים רק מבחינה מעשית, איך ליישם. כאן לא ברור לי שיש בזה בכלל רווח, מה הרווח, ואם זה בר ביצוע. בינתיים אין תגובה מאיש טכני שמתחבר לרעיון... כדי שמישהו יתחבר לרעיון עד כדי דיון עליו צריך שהרעיון ישב על בסיס מוצקה יותר.
-
@yzahn ייתכן שאתה צודק אבל בא נחכה לראות אולי מישהו מכיר
-
@יעקב-ישראל לא בדיוק, כי זה כמו שאני יעלה רעיון פצצה 'רעיון אדיר למנוע גלישה לא מסוננת'.
זה אכן רעיון אדיר, אבל זה בלון נפוח בלי אויר, כי לא הצעתי איך עושים את זה.
אני לא אומר שזה דומה למה ש @Uria53 הציע, כי אני לא מבין ברכיבים ושבבים, אבל מה שאפשר להבין מהמנהלים שהגיבו כאן, נראה שזה הכיוון. -
@סופר אם התגובה היתה לא אפשרי טכנית אזי היית צודק
אבל התגובה הייתה לצערי שונה -
@יעקב-ישראל התגובה היתה: זרקת לאויר רעיון תיאורטי בלי שום דרך ביצוע או כיוון כלשה.
וזה בדיוק מה שהסברתי. -
-
אין פה דיון כי אין פה הצעה,
תסביר על איזה "רכיב חומרה" אתה מדבר, מה הוא עושה, איך עושים שלא יוכלו לחבר רכיב אחר,
סתם לכתוב "רכיב חומרה" ולהציע כרעיון זה כלום,לי יש הצעה טובה יותר לעשות אינטרנט לא ניתן לפריצה, מעניין למה לא מקבלים את הרעיון שלי,
-
@Uria53
אני כותב את הדברים הבאים, על דעת עצמי ללא קשר לנטפרי, ודווקא מתוך הערכה לידע שלך שמבצבץ בין השורות (כאן ובפוסטים אחרים)אם מישהו אחר, היה מעלה את הרעיון מלמעלה, (וסליחה מכל האחרים כעת ) היו כנראה לוקחים את זה יותר בסלחנות.
אבל כשאתה, שכותב רהוט, ומסביר כמה אתה יודע איך הדברים עובדים מתחת למכסה המנוע (וניכרים דברי אמת שאתה אכן מבין ויודע), ממך כנראה מצפים ליותר ולא סתם לאמירה "בא נפתח רכיב חומרה".
ואני לא מזלזל ח"ו ברעיון. מאד ייתכן שבעוד כמה שנים זה יהיה מובנה במחשבים. לך תדע.
רק שכשמישהו ברמה שלך מביא כזה רעיון, מצפים לשמוע ממנו לפחות על כיוון. וזה לא היה כאן.
הרי לאן שלא נלך, זה יברח.
אם זה יהיה כרטיס רשת מיוחד, לא תוכל לאכוף שאין עוד כרטיס אחר בסביבה.
ואם זה רכיב שיושב על המעבד / ביוס - לך תפתח אותו ותברח מכל באג אפשרי.
ועוד לא דיברנו על זה שכמעט בלתי אפשרי, במיוחד בניידים, להוסיף רכיב חומרה בלי לפגוע באחריות..
ועל בעיות דרייברים ומה לאהאמת שפעם שמעתי על רעיון שאולי וויפרי תצרוב את עצמה בקושחה של הביוס (ואז עדיין זו תוכנה, אבל שיושבת במקום רחוק יותר וקשה יותר לשינוי) - וזה אולי רעיון יותר ישים בשלב ראשון.
בכל מקרה, אתה מוזמן להביא את הכישרון שיש לך, ולהציע דברים אופרטיביים. ואולי ביחד כולנו נמצא משהו.
אני מסכים שכתבת את זה ברעיונות ולא כתוב גדר שצריך דברים מעשיים. אבל לפחות שיהיה כיון ולא חלום (אכן נטפרי בעבר גם הייתה חלום שאף אחד לא האמין שיקרה. והנה הנס קרה )
בכל מקרה, חזק ואמץ!
לך בכוחך זה והושעת את ישראל. רק תן כיוון יותר אופרטיבי -
@957 מה שאתה לא מבין, זה מה שמסבירים לכם כבר עשרות פעמים לאחרונה בפורום.
חבורת הבטלנים שכמוכם המכונים מנהלי נטפרי.
במקום לדאוג לטהרת ישראל אתם חסרי אחריות, אתם לא מבצעים דברים נצרכים רק בגלל שאתם עצלנים!
באמת, אתם כל כך קשי הבנה?
כמה ניקים אלמוניים נוספים יצטרכו להקיז מדמם בשביל לשמור עליכם??? הם שורפים על זה זמן! תתחשבו!נראה לי שאני עובר לנטספארק!
...
-
@סופר אם התגובה היתה לא אפשרי טכנית אזי היית צודק
אבל התגובה הייתה לצערי שונהלא עלה פה רעיון ולכן לא ניתן לדון עליו טכנית,
עלו פה מילים כלליות,
כשיבוא פה רעיון אמיתי תהיה בטוח שידונו עליו. -
כולם כאן מקיזים דם
אולי אפשר לעשות את זה בצורה יותר עיניינית ופחות תוקפנית? -
ועל תגובת @magicode
אני לא חושב שזה נכתב בציניות, אני לקחתי את זה דווקא מאוד ברצינות.
-
@957 עשיתי קצת חיפוש בבקשה
Element Management System
רוב המידע עדיין לא נפתח בנטפרי
ואולי לא כ"כ הבנתי מה זה
אבל אם הבנתי זה מה שמחפשים -
@yzahn מחפש צבת או מברג לצורך רצינות העניין ?
-
@יעקב-ישראל
זה בדיוק מה שנעשה, הרבה מילים בלי משמעות אמיתית.
ולמי שלא מספיק מבין נראה שיש פה רעיון רציני עם הרבה מילים מקצועיות ואפילו באנגלית, -
@957 לא הבנתי
-
@יעקב-ישראל
אתה כנראה לא מתמצא בפיתוח תוכנה, חומרה, מחשבים, ומערכות חסימה.
בכל מקרה אין פה רעיון שניתן לדון אודותיו, -
@957 אמר בפיתוח שבב חומרה:
@יעקב-ישראל
ולמי שלא מספיק מבין נראה שיש פה רעיון רציני עם הרבה מילים מקצועיות ואפילו באנגלית,מסכים. ובזה התחיל @שרגא
@shraga אמר בפיתוח שבב חומרה:
@Uria53
זרקת לאויר רעיון תיאורטי בלי שום דרך ביצוע או כיוון כלשהו.
החלטת שרכיב חומרה כלשהו יעזור כאן, מי שלא מתמצא בתחום עלול לחשוב שאתה מציע רעיון גאוני כלשהו, -
@957 יש לך טעות חמורה אני מאוד מתמצא
אני גם יודע שאתה לא מכיר כזה דבר ואני גם יודע שלפני שדוחים משהו בודקים אותו תעשה חיפוש גוגל על המילים שהבאתי
Element Management System
יש תרגום גם על החיפוש אם אתה לא מסתדר -
@יעקב-ישראל
לא כל כך הבנתי איך EMS קשור לעניין למרות שאני יודע מה זה,
אדרבה אשמח אם תסביר פה לטובת כולם מה הרעיון כיצד הוא יעבוד ואיך הוא יהיה בלתי ניתן לעקיפה.