איך נטפרי עובדים על סמארטפונים?
-
הייתי רוצה סינון של נטפרי על סמארטפון, ושמעתי שאין תמיכה על סמארטפונים? יש לזה פיתרון?
-
כן.
לא להשתמש עם סמארטפון. -
@MacroShadow אמר באיך נטפרי עובדים על סמארטפונים???:
כן.
לא להשתמש עם סמארטפון.קטונתי אבל לא הייתי ממהר לדחות (כהנהגת ב"ש) לפעמים יש פה קריאת הצלה (הצילו אותי!) ודי למבין
צריך לשאול ולחקור האם מדובר על רכישת סמארטפון חדש או סינון מכשיר קיים וההבדל בתשובות שיש להשיב לשני מקרים אלו רחוקים כממזרח למערב ודו"ק -
@המכתב אמר באיך נטפרי עובדים על סמארטפונים???:
הייתי רוצה סינון של נטפרי על סמארטפון, ושמעתי שאין תמיכה על סמארטפונים? יש לזה פיתרון?
כמדומני שדווקא יש אפשרות להתחבר עם סים של נטפרי דרך סמארט[וט]פון, ויש אפילו 'דפדפן של נטפרי'.
אמנם עדיין אין תוכנת wifree לאנדרואיד, מה שאומר שאפשר יהיה להכניס למכשיר הזה כל סים אחר, שאינו של נטפרי, וג"כ לגלוש. -
@האברך אמר באיך נטפרי עובדים על סמארטפונים???:
אמנם עדיין אין תוכנת wifree לאנדרואיד, מה שאומר שאפשר יהיה להכניס למכשיר הזה כל סים אחר, שאינו של נטפרי, וג"כ לגלוש.
ויש גם WIFI שלכאורה יותר גרוע.
-
אפשר לקבל דפדפן של נטפרי דרך חברת הדרן
-
עיין כאן, יש למה לחכות.
-
כפי שנאמר פה שאין לקחת מכשירים בלתי מאושרים ע"י הבתי דין. במקרים חריגים שאין הענות להנ"ל יש אפשרות לחסום את הוייפיי, ולגלוש דרך סים של נטפרי. כמובן שרק רשימה מצומצת מאד של אפלקציות עובדים ע"י הסים של נטפרי.
כמובן שזה לא חוסם את האפשרות לשים סים פרוץ ואז לא תהיה חסימה כלל אך כהרע במיעוטו זה מה שאפשר לעשות. -
כל פעם אומרים יש למה לחכות יש למה לחכות.מתי תכל'ס זה יהיה? אני בטוח שמלא יהנו מזה כשזה יהיה אז קדימה.....למה עד עכשיו לא קרה כלום?(מחילה אם קצת...אבל אם זה נוגד את הכללים להגיד לי ואמחוק זאת מייד)
-
@בעזרת-השם-יתברך אני לא חושב שזה יעזור ללחוץ
מפוסטים רבים שנכתבו על זה בעבר אני מבין שזה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה לך
כך שעדיף לחכות בסבלנות עד שיגמר הבדיקה והפיתוח בנושא -
אפשר להוציא את האפשרות של ה- WI-FI מהסמארטפון, ולגלוש רק עם סים של נטפרי.
-
אני ועוד הרבה חושבים כך שכשנטפרי יוציאו סינון לסמרטפון כולם יקחו את זה כי זה לא יהיה סינון חפיף אלא סינון יסודי של כל הגוגל פליי ולא סתם 100 אפליקציות כמו שאר הסינונים.....
-
@בעזרת-השם-יתברך אמר באיך נטפרי עובדים על סמארטפונים???:
אני ועוד הרבה חושבים כך שכשנטפרי יוציאו סינון לסמרטפון כולם יקחו את זה כי זה לא יהיה סינון חפיף אלא סינון יסודי של כל הגוגל פליי ולא סתם 100 אפליקציות כמו שאר הסינונים.....
תחשוב בשקט... כדי שזו לא תהיה סיבה לתקוע לנו את הפיתוח.
-
יש בחנויות החרדיות, טבלטים תחת המותג "ciber" נראה לי, שהם מצהירים שאין בו כל אפשרות גלישה.
מישהו מכיר את המוצר הזה? מבחינת הגלישה ומבחינת הרמה של המכשיר. -
@מזמור סייבר פירושו ששברו את ה וויפי (במה שהיה אצלי 7 אינטש לא היה גם בלוטוס) אבל במקרה ויהיה אנטנה חיצונית שמותאמת לאנדרואיד יהיה
נ. ב. במקלדת חיצונית אין הקלדה בעברית רק במקלדת פנימית (נכון ללפני שנתיים וחצי) -
@a0533057932 אמר באיך נטפרי עובדים על סמארטפונים?:
@מזמור סייבר פירושו ששברו את ה וויפי (במה שהיה אצלי 7 אינטש לא היה גם בלוטוס) אבל במקרה ויהיה אנטנה חיצונית שמותאמת לאנדרואיד יהיה
אני לא מכיר את המוצר הזה.
אבל א. הענין של הבלטות תלוי בדגמים, יש מכשירים שבניתוק (פיזי) גם הבלוטות הולך ויש שלא.
ב. אנטנה חיצונית לאנדרואיד? מישהו מכיר דבר כזה? עד כמה שאני יודע אנדרואיד לא תומך בחומרה הזו. -
@מזמור אמר באיך נטפרי עובדים על סמארטפונים?:
יש בחנויות החרדיות, טבלטים תחת המותג "ciber" נראה לי, שהם מצהירים שאין בו כל אפשרות גלישה.
מישהו מכיר את המוצר הזה? מבחינת הגלישה ומבחינת הרמה של המכשיר.לא אחוז הרמטי לפחות בדגם סייבר שהגיע אלי (שהיה מנותק מוייפיי)
יש עוד מישהו בב"ב שמוכר MIO7 ברמת ניתוק גבוהה שעמדה בדרישות של אאוטנט. פרטי קשר שלו באישי -
@מזמור
הפניתי את השאלה לא' מבכירי אאוטנט, הנה התשובה שקיבלתי:מנסיון באאוטנט ניתן להגיע לואייפי ולאינטרנט, נציגי אאוטנט כבר ניתקו הרבה סייברים כאלה גם לאחר שהיה כתוב על הקופסה "ללא אינטרנט ו-wifi"
(היה גם תקופה שמכרו את זה תחת שם נחמד "הטאבלט היהודי"), אין לסמוך על הסיפורים של היבואנים והחנויות.הנה גם אשכול ישן בענין: http://forum.netfree.link/post/56588
-
יש המון טאבלטים של חברת סייבר ורובם ככולם, לא מנותקים כראוי,