לתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK
-
אני רוצה להעלות כאן נושא שקשור לענין תמיכה טכנית בלקוחות. מי שמשמש בתפקיד מעין זה זקוק בד"כ לתוכנת תמיכה מרחוק.
אני מזהה שישנה בעיה חמי שמשתמש ב-2 מהתוכנות הבולטות בתחום זה : TEAMVIEWER ו ANYDESK
ב-TEAMV צריך לדעת שאם אתם מבקשים מצד שני לתת לכם להתחבר אליו באמצעות תוכנית זו, לאחר שתתנתקו ממנו בסיום התמיכה, תקפוץ לצד השני פרסומת המכילה תמונת אישה. ולדעתי זה מאוד לא ראוי, זה בפירוש מכשיל את הצד השני. הייתי בקשר איתם (יש להם שרות ותמיכה טלפונית בעברית, הם מחייגים מחו"ל) התומך אמר לי שהם עובדים עם המון גופים דתיים בארץ ואף אחד מעולם לא אמר לו שיש בעיה עם זה (!!!). עם זאת הוא אמר שהוא מעביר את הענין לידי מח' השיווק ויתכן שהם ינסו למצוא פתרון אחר או פרסומת מעודנת יותר ל"שוק הישראלי". בינתים אין פתרון.גם לגבי ANYDESK יש בעיה, אבל פה יש לפחות פתרון. הבעיה כאן היא שברגע שמתחברים למחשב נתמך, לאחר הניתוק המחשב התומך שומר את רשימת המחשבים הנתמכים בצירוף רקע שולחן העבודה שלהם, וזה אומר שתקבלו תמונות משפחתיות או תמונות אישיות של הנתמכים והנתמכות, ולעיתים התמונות מאוד לא צנועות. הפתרון שמצאתי לזה הוא לכתוב קובץ BAT (אני מיד אסביר איך עושים זאת) שימחוק את כל התמונות הללו לפני שנכנסים לתוכנה, ולאחר המחיקה, ה ANYDESK יטען ללא כל התמונות.
איך עושים זאת?
פתחו קובץ טקסט בשולחן העבודה
העתיקו לתוך קובץ הטקסט את השורות הבאות:cd c:\Users\shay\AppData\Roaming\AnyDesk\thumbnails
del . /q
cd C:\Program Files (x86)\AnyDesk
cmd /c start anydesk.exe
תסגרו את הקובץ ותשמרו אותו.
כעת שנו את הסיומת של הקובץ מ TXT ל-BAT
כעת יש לכם קובץ שהפעלתו תגרום למחיקת התמונות מ ANYDESK והפעלת התוכנה
-
לא קשורה לתמיכה טכנית ללקוחות בשום צורה. בכל אופן, כל הכבוד על האכפתיות
-
@Shaym אמר בלתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK:
תקפוץ לצד השני פרסומת המכילה תמונת אישה.
אפילו משל לא היה
-
@חכם
היה גם היה.
הפרסומת הזו עשתה להם הדים בכל העולם. משום שהלקוחות הגויים לא אהבו את הרעיון שצצה להם פרסומת ("העולם" לא אוהב פרסומת) מה שהם עשו זה שאם אתה התומך משתמש בתוכנה המלאה והצד השני משתמש בגירסת ה HOST שלך אז החלון לא יקפוץ. אבל מספיק שללקוח מותקנת איזו שהיא גירסה ישנה של TEAMV והפרסומת תקפוץ -
@Shaym
מוזר כי אני משתמש למחייתי די הרבה עם זה ומעולם לא עלה לי תמונה כזו -
cd c:\Users\shay\AppData\Roaming\AnyDesk\thumbnails
del . /q
cd C:\Program Files (x86)\AnyDesk
cmd /c start anydesk.exeתודה על השיתוף. אני רק מתקן א. כתבת את שם המשתמש שלך בנתיב... ב. הורדתי חלקים לא נצרכים.
del /q "%appdata%\AnyDesk\thumbnails\" "C:\Program Files (x86)\AnyDesk\anydesk.exe"
-
תקפוץ לצד השני פרסומת המכילה תמונת אישה
מעולם זה לא קרה לי !
וגם שום פרסומת אחרת בכלל (לא צנועה ולא לא צנועה) -
תודה אתה צודק.
אבל את השורה התחתונה של הפעלת התוכנה הייתי משנה כמו שאני כתבתי משום שאנחנו מעונינים שחלון ה CMD יסגר בסיום הפעולה.
אז אם אתה מסכים איתי הקוד צריך להיות כך:del /q "%appdata%\AnyDesk\thumbnails\" cd C:\Program Files (x86)\AnyDesk\ cmd /c start anydesk.exe
-
@מעמד
אני שמח שכך,
כפי שהגבתי לעיל יש להם אינטרס למגר את התופעה, כי גם לקוחות "גויים" לא אוהבים פרסומות, והם אכן סתמו את הפירצה, אבל רק חלקית. זה עדיין עלול לקרות. ואגב, אני מבקש מכולם לא לנסות לבדוק את המקרים בהם זה כן עלול לקרות, אינני רוצה שבגללי מישהו יתקל בתמונה של אישה. בפרט שהדברים צריכים חיזוק ביתר שאת כעת בימי השובבי"ם -
אבל את השורה התחתונה של הפעלת התוכנה הייתי משנה כמו שאני כתבתי משום שאנחנו מעונינים שחלון ה CMD יסגר בסיום הפעולה.
צודק.
לא כ"כ משנה אבל לשם הפדנטיות עדיין אפשר לקצר כך:
del /q "%appdata%\AnyDesk\thumbnails\" start "" "C:\Program Files (x86)\AnyDesk\anydesk.exe"
-
חסר לי קצת ידע. אתה יכול להסביר לי מה עשית?
-
בחיים גם לי לא היה כזה דבר ישתבח שמו לעד
-
-
@Shaym מעולם לא נתקלתי בדבר כזה !!! ?
-
אני מכיר את התופעה אבל אני חושב שלמשתמשי נטפרי לא מופיעה התמונה הזאת, כבר הרבה זמן לא השתמשתי ב TW אז אני לא זוכר מה קורה בנטפרי.
@Shaym האם אתה רואה את התמונה גם בנטפרי?
-
פוסט זה נמחק! -
חסר לי קצת ידע. אתה יכול להסביר לי מה עשית?
זה ידע שלא שווה הרבה... ב-CMD יש כמה פינות חשוכות וכל מיני דברים מוזרים, בקיצור, (יכול להיות שלא הכל מדוייק, אבל זה עובד בערך כך)
אם המילה הראשונה אחרי start מסובב בגרשיים, אז זה מתורגם כשם ש-CMD אמור לתת לחלון CMD חדש שאתה פותח. והמילה השניה זה הפקודה שירוץ. אם המילה הראשונה לא מסובב בגרשיים אז הוא הפקודה. מכיון שרציתי לחסוך השורה של CD, הייתי צריך גרשיים מסביב לפקודה, אז כתבתי כמילה ראשונה "" כך שהפקודה לא יתורגם כשם לחלון CMD שייפתח.
בקיצור ממש לא חשוב....@חכם אמר בלתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK:
אתה מכיר את התופעה הזו ? זה היה נשמע שאתה מבין על מה @Shaym מדבר
מאיפה אתה שומע מבין השורות שאני מכיר את התופעה?
אליבא דאמת אני לא בטוח אם אני זוכר משהו כעי"ז אבל נראה לי שקרה לי פעם (לא בנטפרי). לא יוצא לי הרבה להשתמש ב-teamviewer. אם מישהו אומר שזה קרה לו, אז כנראה שזה כן קורה לפעמים. זה בודאי לא מופרך. -
@Shaym אתה נתקלת בתמונה כזאת בזמן שהיית מחובר לנטפרי ?
-
קודם כל מדובר בחלון קופץ המכיל פרסומת. זה לא קופץ מתוך אתר אינטרנט כך שלא נראה לי שנטפרי חוסמת או יכולה לחסום זאת.
שנית כל הדיון כאן הוא לא מצידנו-משתמשי נטפרי, אלא מהצד שמקבל תמיכה שהוא יכול להיות אדם שאינו שומר תורה ומצוות (עדיין) ולא משתמש בשום חסימה. ברגע שאני מסיים את התמיכה איתו ומנתק את התקשורת, יקפוץ לו חלון הפרסומת הזה. האם מותר לי להכשיל אותו? -
קודם כל מדובר בחלון קופץ המכיל פרסומת. זה לא קופץ מתוך אתר אינטרנט כך שלא נראה לי שנטפרי חוסמת או יכולה לחסום זאת.
נטפרי חוסמת את כל תעבורת הרשת, ולא קשור אם זה בדפדפן או בכל חלון קופץ אחר, כל זמן שזה צריך לעבור ברשת זה מסונן.
וע"כ שואלים אם נתקלת בתמונה כזו כשהיית מחובר לנטפרי, או שאתה רק משער שיש כזו תמונה.שנית כל הדיון כאן הוא לא מצידנו-משתמשי נטפרי, אלא מהצד שמקבל תמיכה שהוא יכול להיות אדם שאינו שומר תורה ומצוות (עדיין) ולא משתמש בשום חסימה. ברגע שאני מסיים את התמיכה איתו ומנתק את התקשורת, יקפוץ לו חלון הפרסומת הזה. האם מותר לי להכשיל אותו?
לא הבנתי, אתה דואג לשמירת העינים של אותו חילוני, נראה לך שאלו הבעיות שלו ?