ניתוקים של x2one
-
@אשר-כהן אין לך שום בעיות? אתה מוכן לבדוק רגע אם אתה יכול להוריד קובץ ששוקל יותר מגיגה אחד? הנה קישור לקובץ לדוגמה
-
כתוב לי נותרו עוד 3 שעות אבל אני לא יחכה כזה הרבה זמן
אבל זה מתחיל להוריד ואני מוריד גם מלא פעמים סרטונים וזה עובד טוב ומוריד מצויין -
@אשר-כהן סבלנות.. לוקח זמן לתפוס מהירות, גם אצלי ברגע הראשון כתוב 4 שעות ואחרי 20 שניות זה יורד ל20 דקות.
לצערי מתחיל להוריד זה לא חכמה גדולה וגם סרטונים שוקלים בד"כ מגה בייטים בודדים בלבד, הבעיה אצל X2ONE שהם מנתקים לך את החיבור כל פעם אחרי גיגה אחד מה שאומר שקובץ גדול יתחיל לרדת ויתקע כשיגיע ל גיגה אחד.
אם להוריד מלא פעמים סרטונים זה הדוגמה שלך למשהו כבד אתה דוגמה למישהו שכמעט לא משתמש ולכן לא סובל מהניתוקים הקיימים ולא להיפך.
-
@אלי-TZA אני לא יודע לי יורד מצוין סרטונים
הוא חושב גם הרבה זמן והוא כותב לי עוד יומיים נשאר לך תראה פה צריך אולי מערכת גלישה מהירה מאד -
@אשר-כהן אם הוא חושב הרבה זמן כנראה שמתחילות לך הבעיות ...
לא נראה לי שגם בהורדה הכי כבדה הוא צריך לחשוב .. מקסימום ירד לאט
אבל לחשוב ?! -
@מעמד יכול להיות שהנפח גלישה שלי הוא נמוך אז לוקח לו מלא זמן לרדת
-
@0527683334 אמר בניתוקים של x2one:
ולאחרונה עשו עוד מגבלה של 3.5 גיגה ליום זה אומר שאם עברתם את זה הגלישה בפועל מואטת ליומים
צריך לפרסם!!
כאן ובוויקי.
-
-
@אשר-כהן אמר בניתוקים של x2one:
@מעמד יכול להיות שהנפח גלישה שלי הוא נמוך אז לוקח לו מלא זמן לרדת
מה הפירוש נפח הגלישה שלך נמוך? יש רק תוכנית אחת לX2ONE ובכל מקרה זה לא קשור למהירות. אולי אתה מתכוון שהסטיק שלך איטי?
-
@אלי-TZA אמר בניתוקים של x2one:
יש רק תוכנית אחת לX2ONE ובכל מקרה זה לא קשור למהירות. אולי אתה מתכוון שהסטיק שלך איטי?
מענין שבויקי תחת X2ONE לא כתוב שום חבילה !
כאילו שאין להם שום חבילה, אז בשביל מה הם רשומים שם ?! -
@מעמד אמר בניתוקים של x2one:
יש רק תוכנית אחת לX2ONE ובכל מקרה זה לא קשור למהירות. אולי אתה מתכוון שהסטיק שלך איטי?
כאילו שאין להם שום חבילה, אז בשביל מה הם רשומים שם ?!אולי פשוט עדיין לא ברור כמה החבילה שלהם... 500/50/40/30....
-
@אלי-TZA כן באמת הסטיק שלי ניראה לי שהוא יותר איטי
אבל אם היה לי סטיק מהיר יותר ירד לי הסרטונים מהר ואני לא היה צריך לחכות יומיים
אבל רוב הסרטונים יורדים לי מהר מאד בלי בעיות -
-
@מעמד אמר בניתוקים של x2one:
כאילו שאין להם שום חבילה, אז בשביל מה הם רשומים שם ?!המידע נמחק אחרי "שנזפתי" ברב המנהל שהוא ממשיך לפרסם בויקי את החברה שעושה לו כ"כ הרבה כאב ראש.
-
@מעמד אם הם שוקלים הרבה באמת לוקח זמן או שזה נתקע לי באמצע
אבל אם הסרטונים שוקלים פחות אז זה יורד לי מצויין
חוץ מזה ניראה לי שהסטיק שלי יותר איטי אז זה התוצאות -
@אלי-TZA אז אפשר למחוק אותה בכלל !
כמו שעשו ל019 -
מדי מהר שכחתם מסקנה של נושא ישן
-
קיבלתי הודעה מגורם בכיר בחברה (אני כותב בכוונה ככה, כי הודעות רשמיות אין אף פעם שמה.....) על המחירים והמסלולים
מייל בלבד 3 גיגה 29 ש''ח לחודש
נטפרי רגיל 40 גיגה 50 ש''ח (לא כולל תשלום לנטפרי)
הגבלה של 3.5 גיגה ביום ואחרי זה האטה
כמו''כ אחרי 40 גיגה יש האטה -
@frize37 השאלה אם אפשר להסתמך על זה בלי הודעה רשמית מהחברה (במקרה שהם יחליטו לשנות וכדו').
למה באמת אין אצלם הודעות מסודרות ורשמיות, וחוזים נורמליים עם הלקוחות? -
לפני מספר ימים ראיתי שיש להם אתר בעברית.