חבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות
-
@frize37
ומה אם הם יחליטו מחר שזה לא משתלם להם / לא בא להם/ לא נחמד להם,
לי אין אימון בחברה שנהגה בבירור וביודעין שלא כהוגן כלפי המשתמשים שלה -
@frize37
ציטוט מההסכם:התוכנית מיועדת לשימוש אך ורק במכשיר אשר אינו
משדר דאטה למכשירים אחרים (באמצעות שידור wifi ,
חיבור כבל, ובכל צורה שהיא)לאיזה מכשירים כן ?
נטסטיק (ללא וויפי) זה גם נכלל בהגדרה הנ"ל או שזה מותר ? -
@frize37 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@shraga אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@frize37
תכתוב גם דברים ברורים לגבי האטת קצב וכדומהאחרי שנגמר ה10 או 40 יהיה האטה. זה ברור
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה (שאלתי למה זה לא רשום בהסכם ולא קיבלתי תשובה ברורה. אבל קחו את זה בחשבון. זה כבר הנוהל עכשיו)למה זה ברור?
זה לא רשום בהסכם ההתקשרות -
@frize37
תכתוב גם דברים ברורים לגבי האטת קצב וכדומהאחרי שנגמר ה10 או 40 יהיה האטה. זה ברור
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה (שאלתי למה זה לא רשום בהסכם ולא קיבלתי תשובה ברורה. אבל קחו את זה בחשבון. זה כבר הנוהל עכשיו)ומה עם ניתוק אחרי 1GB רצוף? אי אפשר להוריד קובץ גדול מ1GB!
וכן בגלל ההגבלה היומית א"א להוריד קובץ התקנת וינדוס 10 לדוגמה (4.2GB)
וכן חשוב לידע את המצטרפים שהמהירות מוגבלת ל10 מגה סימטרי שזה הורדה הרבה יותר איטית מכל השאר. -
@frize37
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה (שאלתי למה זה לא רשום בהסכם ולא קיבלתי תשובה ברורה. אבל קחו את זה בחשבון. זה כבר הנוהל עכשיו)זה אומר שכבר היום הם לא עומדים בהסכם כי אם זה לא כתוב בהסכם זו הפרה של ההסכם!
וכל ההסכם הזה אינו אלא קישקוש! בכדי לנסות להחזיר אליהם את הלקוחות האבודים. -
@frize37
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה (שאלתי למה זה לא רשום בהסכם ולא קיבלתי תשובה ברורה. אבל קחו את זה בחשבון. זה כבר הנוהל עכשיו)למה זה ברור?
זה לא רשום בהסכם ההתקשרותגם אני חושב כמוך, אבל יכול להיות עילה לטענה שלקוח שהשתמש עם מעלה 3.5 גיגה ליום אז לא עושה שימוש של משתמש אחד. לדעתי זה לא נכון
-
למה שארצה לחזור אחרי שהתעללו בי וצחקו לי בפרצוף?
אני מנסה להבין את הקו השיווקי של החברה. -
@אוהב-ישראל אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
למה שארצה לחזור אחרי שהתעללו בי וצחקו לי בפרצוף?
אני מנסה להבין את הקו השיווקי של החברה.הם נגד תומכי כשר
אבל לי האינטרנט שלהם מצוין -
סיפור מהרגע:
נזכרתי שתכל'ס עדיין לא התנתקתי מהם (ותודה לפותח האשכול) והתקשרתי כדי להתנתק. נשאלתי מה מספר הסים ולא ידעתי לומר (דחפתי אותו איפשהו). אמרו לי 'מצטערים, לא נוכל לנתק אותך בלי מספר סים'.
אמרתי 'רגע, ואם היה נאבד לי הנטסטיק הייתי תקוע אתכם עד המוות? חושבים שנולדתי היום? התנתקתי מיותר מחברה אחת בלי שום פרט כזה או אחר. פשוט ניתקו וזהו'.
האיש קוטע אותי באמצע משפט בצעקה 'אדוני! בוא נתקדם!! תן לי מספר זהות, מספר טלפון, זהו אתה מנותק'. -
סיפור מהרגע:
נזכרתי שתכל'ס עדיין לא התנתקתי מהם (ותודה לפותח האשכול) והתקשרתי כדי להתנתק. נשאלתי מה מספר הסים ולא ידעתי לומר (דחפתי אותו איפשהו). אמרו לי 'מצטערים, לא נוכל לנתק אותך בלי מספר סים'.
אמרתי 'רגע, ואם היה נאבד לי הנטסטיק הייתי תקוע אתכם עד המוות? חושבים שנולדתי היום? התנתקתי מיותר מחברה אחת בלי שום פרט כזה או אחר. פשוט ניתקו וזהו'.
האיש קוטע אותי באמצע משפט בצעקה 'אדוני! בוא נתקדם!! תן לי מספר זהות, מספר טלפון, זהו אתה מנותק'.אני לא מבין תכלס אתה מנותק או לא?
-
@אשר-כהן אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
סיפור מהרגע:
האיש קוטע אותי באמצע משפט בצעקה 'אדוני! בוא נתקדם!! תן לי מספר זהות, מספר טלפון, זהו אתה מנותק'.אני לא מבין תכלס אתה מנותק או לא?
מלפני 10 דקות.
-
סיפור מהרגע:
מלפני 10 דקות.
אתה אומר כל הזמן שהיא חברה טובה אז תעבור חברה אחרת אם אתה סובל כל כך מהם
-
סיפור מהרגע:
מלפני 10 דקות.
אתה אומר כל הזמן שהיא חברה טובה אז תעבור חברה אחרת אם אתה סובל כל כך מהם
תקרא מה כתבתי ומה ענית ומה כתבתי ומה ענית ותחזור שוב. בסדר?
-
@אוהב-ישראל
כיף לך להתעסק עם טרול ? -
@אלי-TZA אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@frize37
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה (שאלתי למה זה לא רשום בהסכם ולא קיבלתי תשובה ברורה. אבל קחו את זה בחשבון. זה כבר הנוהל עכשיו)ומה עם ניתוק אחרי 1GB רצוף? אי אפשר להוריד קובץ גדול מ1GB!
וכן בגלל ההגבלה היומית א"א להוריד קובץ התקנת וינדוס 10 לדוגמה (4.2GB)
וכן חשוב לידע את המצטרפים שהמהירות מוגבלת תמיד ל10 מגה סימטרי שזה הורדה הרבה יותר איטית מכל השאר.
שום דבר מזה לא רשום בהסכם התקשרות@רוצה-לדעת אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@frize37
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה (שאלתי למה זה לא רשום בהסכם ולא קיבלתי תשובה ברורה. אבל קחו את זה בחשבון. זה כבר הנוהל עכשיו)זה אומר שכבר היום הם לא עומדים בהסכם כי אם זה לא כתוב בהסכם זו הפרה של ההסכם!
@frize37
זה לא רשום בהסכם ההתקשרותגם אני חושב כמוך, אבל יכול להיות עילה לטענה שלקוח שהשתמש עם מעלה 3.5 גיגה ליום אז לא עושה שימוש של משתמש אחד. לדעתי זה לא נכון
אתה שם לב מה אתה עושה? אתה משווק חבילה מתוך ידיעה ברורה שהחברה תנהג בלקוח "איך שהיא חושבת" בלי שום מחוייבות להסכם התקשרות שלה עצמה!!
זה נראה לך הוגן וכשר?
אשמח לשמוע איפה אני טועה.
-
@frize37 אני רואה שענית לי במקצועות וכיון שהדיון ברובו כאן אני ימשיך כאן:
@kasherNet אמר בחבילות מעודכנות של x2one והסכם התקשרות:@אלי-tza אמר בחבילות מעודכנות של x2one והסכם התקשרות:
@kasherNet אמר בחבילות מעודכנות של x2one והסכם התקשרות:
אחרי מאמצים והידברות עם נציגי החברה. יש דברים ברורים.
יש דברים ברורים לגבי העונשים המוזרים על שימוש בחבילה כמו ניתוק אחרי 1GB רצוף וכן אחרי 3.5GB יומי?
במצב הנוכחי לדעתי הלא נחשבת זה ממש הונאה לשווק חבילה כזאת כשאף חברה אחרת לא נוהגת כך.
את הניתוק אחרי גיגה, נאמר שגם אם היה לא יהיה כזה דבר.
עדיין לא ניתקתי את הסים שלי שם, בדקתי שוב והניתוק עובד כמו שעון בדיוק אחרי גיגה.
אני נהנה מהתמימות שלך... כאילו הם לא משקרים בפנים לכולם כאן כולל לרב @magicode בעצמו רק לפני כמה ימים.לגבי ההגבלה של 3.5 גם לא ברור. בהסכם לא כתוב. רק אני חושש שזה יהיה עילה לטעון שזה לא לשימוש משתמש אחד. לדעתי זה לא חוקי.
המשתמש הוריד קובץ התקנת ווינדוס 10 בגודל 4.2GB וזה עילה לטעון שהוא השתמש לכמה מחשבים בו זמנית? איך?
כל חבילה שנטפרי נותן לה גיבוי ואפשרות לשווק, אין סיבה שהסוכנים לא ישווקו, כל זמן שאומרים ללקוחות פרטי התוכנות.
אז נטפרי צריכה לסמוך על כל הסוכנים שיזהירו את כל הלקוחות שהם מצטרפים לחברה לא צפוייה שנוהגת בלקוח "איך שהיא חושבת" בלי שום מחוייבות להסכם ההתקשרות שלה עצמה? הרב @magicode , אתה מסכים עם מה שקורה כאן?
אני אומר לכולם הכל!! אבל עדיין יש לקוחות שלדוגמה אין קליטה של חברות אחרות ורק פלאפון אז חייבים או להצטרף לRL ולשלם הרבה כסף או לשלם פחות ואולי לקבל קצת פחות
כל אחד אם השיקולים שלו
וזה הסיבה שאני מחזיק ומשווק כל חברה שעובדת עם נטפרי!טענה חזקה, אם כך כאמור השאלה מופנית לרב @magicode האם מקובל על נטפרי שיווק של חבילה מתוך ידיעה שהחברה מרמה את לקוחותיה ונוהגת שלא ע"פ האמור בהסכם ההתקשרות ע"י שסומכים על הסוכנים שיספרו הכל ללקוחות לפני החיבור? במיוחד שהחברה ממשיכה ומשקרת לסוכנים כמו בסיפור של הניתוק אחרי 1GB.
-
אנחנו באופן כללי. לא נכנסים בקישקע העיסקי של החברות.
אנחנו מתערבים להם רק מתי שזה נוגע לנטפרי.
אם הם לא בסדר הציבור יכול להעניש ולא להתחבר כמה שהוא רוצה.אין מתפקידה של נטפרי לדאוג שהחברות יהיו ללא חסרונות.
לדוגמא סלקום. הרבה אנשים שונאים את החברה הזאת וטוענים שזה חברה שגונבת לקוחות ומרמה אותם. בעיקר בשיטת מצליח.
אם הם ירצו שיתוף פעולה עם נטפרי אני לא יסרב. למרות שאני אישית לא מנייד קווים לסלקום גם אם יתנו לי מכשירים בחינם. -
אני רואה שענית לי במקצועות
@kasherNet אמר בחבילות מעודכנות של x2one והסכם התקשרות:זה מפנה לכאן: http://forum.netfree.link/post/11152
אתה צריך להפנות לכאן: http://מקצועות.com/post/11152
וזה משום שבציטוט מתקבל קישור פנימי. כזה: /post/11152
-
מתנצל שאני עונה לך, זה באמת מבפנים ואני לא ימשיך להתווכח.
@magicode אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
אם הם לא בסדר הציבור יכול להעניש ולא להתחבר כמה שהוא רוצה.
השאלה אם הציבור ידע לפני שהוא יכווה על בשרו ויצא מינימום בנזק של 50 ש"ח דמי חיבור לפני נזקים עקיפים.
אין מתפקידה של נטפרי לדאוג שהחברות יהיו ללא חסרונות.
חברה שמרמה את לקוחותיה (ואותך) באופן סדרתי זה בעיניך סה"כ "חסרון"?
לדוגמא סלקום. הרבה אנשים שונאים את החברה הזאת וטוענים שזה חברה שגונבת לקוחות ומרמה אותם. בעיקר בשיטת מצליח.
מדובר בחברה שאומרת א ועושה ב מהרגע הראשון ל100% מהלקוחות, סלקום עדיין רחוקים מזה. זוהי התנהגות שאף חברה סלולרית לא מתקרבת אליה.
לפי דבריך גם אם היית יודע לפני שנה שהם ינהגו כפי שנהגו היית מאשר את זה.
פעם דיברת אחרת:
@magicode אמר בהאם X2ONE החלו להחליף את האייפי בכל חיבור מחדש?:אני יכול להפסיק את השיתוף פעולה איתם.
הבעיה היא אתם. אתם לא תסכימו עם זה.
כלומר זה להתעלל בהרבה מאוד לקוחות. ולהכריח אותם לעבור ספק.
נעשה את זה רק אם יהיה משהו מאוד חריג.לפי דבריך שם כל הבעיה זה לנתק לקוחות קיימים וכאן הנושא לא לשווק ללקוחות חדשים בלי שיש הסכם התקשרות שהם מקיימים כדי שלא ירמו והלקוח ידע בדיוק מה הוא מקבל ומה לא.
-
הייתי שומע את טענותיך אם היית יותר נטרלי בסיפור.
הם ניתקו אותך ואתה כועס עליהם. ולכן לדעתי אתה מדקדק איתם כחוט השערה.
בעיני סלקום יותר גרועים. ובכל זאת אני הייתי עושה איתם שיתוף פעולה.