הצלת יהודי ממכשיריו
-
אם אין ענין של כסף כמובן שהדרן הפתרון הכי טוב.
אם הוא לא מוכן להשקיע או כל סיבה אחרת, אפשר לבצע רוט למכשיר למחוק הכל כולל התקנת אפליקציות ולהשאיר רק את הווייז.
יש כאלו שעושים את זה. נראה לי @מנתק -
היום זה אפשרי גם ללא רוט וברמה הרבה יותר חזקה ממה שאפשרי עם רוט - אם מדובר על מכשירי סמסונג ו LG
-
@מנתק קופץ על האשכול למכשיר הוואי יש פתרון?
-
@a0533057932 אמר בהצלת יהודי ממכשיריו:
@מנתק קופץ על האשכול למכשיר הוואי יש פתרון?
אם יש רוט אפשר לחסום לוייז בלבד (אך זה לא הרמטי מאה אחוז אם צורבים)
-
אחרי אינספור דיונים על נושא הסינון באנדרויד, אני חושב שאין פתרון אמיתי במחיר הגיוני לכל מי שצריך שימוש מינמאלי באנדרויד כגון וייז ופנגו וכדו' שמי שנמצא הרבה בכבישים צריך את זה באמת וזה לא מותרות, וכל האילטורים למיניהם הם מאוד מסוכנים, כי ממש בקלות אפשר להקוף הכל. היום הרבה אנשים משתמשים עם טאבלטים עם נטפרי לצרכים הנ"ל, ואין שום סינון מלבד הספק, וגם עם מבטלים את הוויפי דרך אאוטנט עדיין ניתן להכניס סים טרף.
-
@נחNן לוויז ופנגו יש דווקא במחיר הגיוני של איזור ה500 600 שקל שזה מחיר מאד מאד זול למכשיר אנדרואיד
(אלא אם אתה מתכוון לעומת טאבלט שעולה 200 ש"ח ואיכות בהתאם) -
מה רע בהדרן?
-
אין לי שום דבר נגד הדרן, אבל המכשירים שלהם ב500 שח לא אטרקטיבים לוויז זה מכשירים קטנים ואיטיים שהמיקום לא מספיק חזק ומדוייק, אתה יכול לברר אצל אנשים שהתנסו בj1 mini... ובמחירים האלה אפשר לקנות מכשירים מצויינים של שיאומי או אפילו מכשירים חזקים יותר ביד שניה.. וגם פריסת התשלומים שם שמתחייביםל3 שנים וחוסמים את כל המסגרת באשראי, זה גורם לאנשים לחפש אילוטורים יותר זולים ופחות מחייבים מבחינת התשלום ל3 שנים. ועל זה כתבתי...
-
@נחNן לא ביקשו ללכת להכי זול תקנה את גרנד פרימיום ב610
או את המכשיר של נתיב ב590 -
@a0533057932 גם ל @סים-כשר יש איזה מכשיר לוויז
http://forum.netfree.link/post/51768
@סים-כשר אמר בוייז בלבד:יש על המכשיר וויז פנגו וסלופארק
-
@נחNן מצחיק אותי כל הטענות האלה של "אפשר לעקוף". באותה מדה אפשר גם לקנות מכשיר אחר. עומד כאן יהודי ומסכים להתקין סינון על המכשיר שלו. אם הוא מעוניין בסינון, אז למה לעקוף? באותה מדה הוא יכול גם לא להתקין סינון, לא?
אגב, החלטות כאלה שמתקבלות ברגע, גם נגמרות ברגע, ולכן כדאי להוריד אותו לאט לאט מהסולם שטיפס עליו. להציע לו סינון של נטפרי או נטספארק או משהו אחר (אפשרי גם סינון של אפליקציות ולנתק לגמרי את החיבור לאינטרנט), אם הוא לא רוצה תשלום חודשי - אז לא חסרים מתקיני סינון למיניהם שיכולים להתקין על כל מכשיר. שישאר לפחות עם אפליקציות, וכך לא ירגיש לגמרי מנותק, ולא יתחרט למחרת על הצעד שהוא עשה.