שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
@yzahn אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@יעקב-אא אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
1.אולי אם נטפרי יפנו אליהם בתור גוף מייצג
הרעיון לכאורה קצת תלוש מהמציאות, כמה אנשים נטפרי מייצג?
לפי הכתבה בוויקיפידיה (אנגלית), נכון לפברואר 2017 היה לשירות ווצאפ יותר מ-1.2 מיליארד משתמשים. ניתן לשער שהמספרים היום לא קטנים בהרבה מזה.
(דרך אגב, בכתבה שם מצאו לנכון לציין - מתוך כל מדינות העולם - את ישראל כאחד מהשוקים הכי חזקים\מכורים של ווצאפ. ) -
למה נטפרי לא יכולים לסנן את הוואטספ במחשב
-
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אני לא חושב שזה כ"כ מסובך...
אני חושב על הקמת שרת נפרד שמקבל הודעות מייל ומתרגם אותם להודעות ווצאפ.
אתן הדגמה:
נניח, ל'ראובן' יש רק מייל אבל אין לו ווטסאפ, והוא רוצה לשלוח הודעה ל'שמעון' שכן יש לו וואצאפ:
לשם כך תוקם מערכת שהיא תשלח את המסרון לשמעון.
לכל מנוי יהיה מס' וירטואלי.
למערכת תהיה כתובת מייל מסויימת, ראובן שולח מייל לכתובת המייל המדוברת, ובכותרת ההודעה (סאב טקסט) הוא שם את מס' הווצטאפ של שמעון, כך המערכת יודעת לנתב את ההודעה לשמעון תחת מס' וירטואלי שהיא הקצתה לראובן.
שמעון מצידו לא יודע מכלום, הוא באמת ובתמים חשב של'ראובן' הנ"ל יש מס' וואצאפ.. והוא משיב לו למספר הנ"ל.
ראובן מקבל מהמערכת הודעת מייל עם המסרון ששמעון שלח למספר הוירטואלי שלו.
-ראובן משלם דמי מנוי למערכת הזאת בכל חודש בשמחה!
היתרונות במערכת הזאת:התכנים מסוננים (דברים לא ראויים, ניבולי פה ואכמ"ל)
אין תעבורת סרטונים כלל.
אין חיבור לקבוצות.
אין התמכרות
אני לא חושב שזה כ"כ מורכב להקים כזה שרת, @magicode ו-@clickone (או שאני מחליף אותך עם מישהו אחר, עמו הסליחה..) הקימו דברים גדולים מזה פי כמה.
@מטעמים רעיון גדול!!!
-
@פורים-רב זה קיים כבר אבל אין סינון על התכנים
-
קיים? היכן?
-
@דני קיים אופציה של וואצפ ללא סמארטפון בדיוק כמו שמתואר יש מספר וירטואלי לכל אחד וניתן לשלוח ולקבל הודעות השרות עולה כסף ואם זיכרוני אינו מטעה אותי ניתן על ידי אחד מחברי הפורום פה
החיסרון מצד נטפרי הוא שאין סינון על איפה מתחברים וכד' כי זה וואצפ ווב למי שמכיר כלומר אין שליטה
-
@a0533057932
עיין כאן בכל השרשור לעיל,
מה ההבדלים בין זה לבין הרעיון שלי. -
@20 אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אז המשמעות היא שהולכים להשקיע זמן וכסף ולפתח משהו, בשביל קבוצת אנשים שרובם (בלי להכליל) מוכנים בשביל חיים קלים ואולי גם רווח,לותר קצת על הרוחניות שלהם,
ובשבילם- להנגיש את הווטצאפ לכל השאר.@20 לפי השיטה הנ"ל, חבל בכלל שהקימו את נטפרי!
קבוצת אנשים שמתפנקת ורוצה אינטרנט - לעבוד בשבילם ולהשקיע זמן וכסף....ועשיו ברצינות, צריך להבין שהעולם הולך לכיוון הזה, ואם היו מקימים את נטפרי 10 שנים לפני ההקמה, מי יודע כמה היו איתנו היום ולא 'התרגלו' לגרוע יותר!!!
-
@מטעמים הוא אשר אמרתי שאין סינון על התכנים (אם יהיה סינון אין צורך ותועלת לסרבל את המערכת אם מייל הרי יש מושג של צ'אט בנטפרי כך שאין סיבה שוואצפ יהיה שונה)
-
@a0533057932
לא מובן אם אתה בעד או נגד ??.... -
@דני אני הפנתי את תשומת הלב שעצם הרעיון קיים כבר מה שנשאר הוא לבדוק האם ניתן לסנן במעבר בין השרת הווירטואלי שעליו רץ הוואצפ המדומה לבין המחשב שלך
עכשיו יש חלק ב במדה וניתן לסנן האם יש עדיפות לסרבול הענין עם חיבור למייל או שאין צורך יש מעלות לכאן ולכאן ואני לא נוקט עמדה בנושא -
@magicode
שאלת אם להעלות את העניין להצבעה.אולי צריך לקיים נוהל הצבעות, על איזה נושאים יעלו להצבעה??....
לעצם העניין. האם ישנה אפשרות כזאת (שזה יעלה להצבעה לפיתוח)?
-
יש לי איזה רעיון לוואצאפ
שיפתחו שרת עם אלפי סימולטורים של וואצאפ
יש אפליקציה שאפשר לשים כמה וואצפאים על אותו מכשיר/סימולטור
ומי שרוצה בנטפרי וואצאפ יפתחו לו בשרת של נטפרי ע"יי קוד אימות וכו'
נטפרי יפתחו אפילקציה יעודית
שתקבל הודעות מהסימולטור הפרטי על הסרוור
ותשלח מהסרוור ותסונן שם
ותגיע לאדם הפרטי מסונן
יש אפליקציות ריגול בשם ספיי אפ
https://www.spy-phone-app.com/
שהיא מוציאה הודעות מהוואצאפ -
לפי השיח כאן זה נשמע שצריך את זה בשביל הודעה כאן והודעה שם. בואו ניקח בחשבון שאם זה יקרה ולכל אחד פתאום יתווספו כמה עשרות קבוצות וואטצאפ נצטרך לדפדף שעה במייל בשביל להגיע לאיזושהי הודעה רלוונטית...
בלא להכנס לבעיה הערכית של העדכון המיידי בכל מה שזז בעולם שתכנס לכל אחד מאתנו דרך הדלת הראשית. -
עידכנו אותי שרבני הקהילות החסידיות התכנסו לדון בעניין.
האם לאפשר וואצאפ דרך המחשב בצורה מסוננת.
והם החליטו שלא. בגלל שזה יגרום שליותר אנשים יהיה וואצאפ וזה עצמו יהפוך את הוואצפ לנצרך יותר.
אבל זה כמובן לא מחייב את נטפרי. אם במידה והרבנים של נטפרי יחליטו אחרת. -
@magicode ומתי הרבנים של נטפרי יתכנסו לדון בנושא?
-
@magicode אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
עידכנו אותי שרבני הקהילות החסידיות התכנסו לדון בעניין.
האם לאפשר וואצאפ דרך המחשב בצורה מסוננת.
והם החליטו שלא. בגלל שזה יגרום שליותר אנשים יהיה וואצאפ וזה עצמו יהפוך את הוואצפ לנצרך יותר.
אבל זה כמובן לא מחייב את נטפרי. אם במידה והרבנים של נטפרי יחליטו אחרת.לכאורה הפתרון החלקי של אפשרות שליחה בלבד כפי שנדונה כאן בתחילת האשכול, יכולה להוות פתרון גם לחשש הזה, היות ואין אפשרות חיבור דו צדדי, זה לא יגרום לאנשים להתחבר ואולי אפי' ההיפך, זה יכול לגרום לאנשים להבין שישנם אנשים בציבור שלנו שאינם יכולים לתקשר דרך ווטסאפ וצריך להיות זמין גם בצורה אחרת.
-
מעניין כמה שנים יעברו עד שיבינו שצריך לספק תחליף למה שקורה בעולם ולא למה שרוצים.
לפני 15 שנה אף אחד לא חשב לעשות סינון נורמלי לאינטרנט... כי חששו שאם יעשו סינון, זה יכשיר את האינטרנט --- וכולם ייחשפו...
ומה בסוף? לרוב הציבור היה אינטרנט פרוץ במשך כמה שנים עד שקמו הסינונים. כלומר:כולם נחשפו... גם בלי הסינון.אם לא מקדימים תרופה למכה, בסוף התרופה מגיעה קצת מאוחר מידי.
ואין חולק על כך שנטפרי קמה מאוחר מידי. -
@דני בשביל זה יש רבנים והם מחליטים מתי להקדים רפואה למכה ומתי לא
-
@דני אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
מעניין כמה שנים יעברו עד שיבינו שצריך לספק תחליף למה שקורה בעולם ולא למה שרוצים.
לפני 15 שנה אף אחד לא חשב לעשות סינון נורמלי לאינטרנט... כי חששו שאם יעשו סינון, זה יכשיר את האינטרנט --- וכולם ייחשפו...
ומה בסוף? לרוב הציבור היה אינטרנט פרוץ במשך כמה שנים עד שקמו הסינונים. כלומר:כולם נחשפו... גם בלי הסינון.אם לא מקדימים תרופה למכה, בסוף התרופה מגיעה קצת מאוחר מידי.
ואין חולק על כך שנטפרי קמה מאוחר מידי.לדעתי כל מה שנכתב כאן הוא טעות מיסודה, כי ברגע שהוחלט לקדם סינון לאינטרנט, ברור שחיפשו את המושלם והכשר ביותר, לאף אחד לא היה עניין לספק פתרון עם חורים ומכשולות בכדי לא להכשיר את האינטרנט, אין כאן טיפת היגיון! ולא עלתה כזה סברה, החסר בפתרון מושלם נבע מחוסר אמצעים, פשוט לא היה פתרון בשוק ולולא שנטפרי קמה ביוזמת מייסדיו, גם היום היינו באותו מצב שהיינו לפני שנטפרי ירד לעולם, ברור שזה לא היה באופן יזום כלל.
אין לי מושג מאיפה הגיע הסברה הזאת, ועוד יותר מכך מאיפה הגיעה ההנחה ש"לרוב הציבור היה אינטרנט פרוץ במשך כמה שנים עד שקמו הסינונים. כלומר:כולם נחשפו... גם בלי הסינון" לצערי ממש נשמע השמצה חסרת בסיס, פשוט כך, מאיפה אתם לוקחים את זה? אולי בסביבה/קהילה שאתם מכירים היה מצב כזה (אני מקווה שגם שם לא), אך ברור שלא כך בציבור החרדי כולו.
@aiib אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@דני בשביל זה יש רבנים והם מחליטים מתי להקדים רפואה למכה ומתי לא
100%