Bluestacks או תחליף
-
@WWW אמר בBluestacks או תחליף:
@יוד אמר בBluestacks או תחליף:
אכן, אין בעיה להתקין לבד, וזה בדיוק מה שעשיתי, הבעיה היא שעברתי לספק "סים כשר - ITC" ונכון לעכשיו עדיין אין תעודה מותאמת לאנדרואיד, ולכן אין דרך להשתמש באמולטור ע"ג הספק הספק הנ"ל.
צריך שמישהו ימיר את התעודה לאנדרואיד.
בעבר נכתב כאן בפורום איך לעשות את זה.
אני לא זוכר.לא זכור לי, אם מישהוא יכול להביא קישור, אשתדל אי"ה כפי יכולתי. (מושם מה נראה לי שזה צריך להיעשות ע"י מקצוען...)
תודה -
אכן, אין בעיה להתקין לבד, וזה בדיוק מה שעשיתי, הבעיה היא שעברתי לספק "סים כשר - ITC" ונכון לעכשיו עדיין אין תעודה מותאמת לאנדרואיד, ולכן אין דרך להשתמש באמולטור ע"ג הספק הספק הנ"ל.
צריך שמישהו ימיר את התעודה לאנדרואיד.
אני לא זוכר.לא זכור לי, אם מישהוא יכול להביא קישור, אשתדל אי"ה כפי יכולתי. (מושם מה נראה לי שזה צריך להיעשות ע"י מקצוען...)
תודההכנת תעודה לאנדרואיד מורכבת ממספר שלבים, ולצורך כך נזדקק למספר כלים.
== כלים נצרכים ==
- תעודת האבטחה של נטפרי - http://netfree.link/netfree-ca.crt
- OpenSSL - (מדריכון זה נכתב למשתמשי וינדוס, משתמשים מתקדמים יותר לא זקוקים להדרכה). ניתן להוריד התקנה לוינדוס מכאן: https://slproweb.com/products/Win32OpenSSL.html
== שורת הפקודה ==
אבל עוד לפני שנגיע לזה, יש צורך בהיכרות קצרה עם הפעלת פקודה בתוכנה משורת הפקודה. ישנם תוכנות שיש להם ממשק גרפי עם חלונות, כפתורים וכדו', כל התוכנות המוכרות למשתמש מחשבים הבסיסי הם תוכנות עם ממשק גרפי. טכנאים ומתכנתים משום מה מעדיפים לוותר לרוב על הממשק הגרפי, ומעדיפים להפעיל את התוכנה ישירות משורת הפקודה.שורת הפקודה מוכר למקצת המשתמשים בתור "החלון השחור עם האותיות הלבנות". שורת הפקודה היא בעצם תוכנה המגיעה עם וינדוס בשם cmd.exe. לפתיחת שורת הפקודה, נפתח את cmd.exe, ע"י חיפוש, הקלדה בחלונית הפעלה (קיצור במקלדת מקש וינדוס+R), או כל דרך אחרת שתבחרו.
אחרי שפתחנו את שורת הפקודה, יש לנווט לתיקיה שבה נמצאת התוכנה שבו אנו רוצים להפעיל את הפקודה (לחילופין, ניתן להוסיף את הנתיב בפקודה עצמה, אלא שלשם הפשטות לא נשתמש באפשרות זו). בהנחה שהתקנתם את התוכנה הנ"ל בהגדרות ברירת מחדל, הנתיב יהיה:
C:\Program Files\OpenSSL-Win64\bin
אוC:\Program Files\OpenSSL-Win32\bin
תלוי כמובן בגירסה שהתקנתם.כדי לנווט ליעד הרצוי, נפעיל את הפקודה הבאה (הקלדת הפקודה ב"חלון השחור" והקשת אנטר):
cd C:\Program Files\OpenSSL-Win64\bin
עכשיו אנחנו מוכנים לשלב הראשון.
== השלב הראשון ==
השלב ראשון הוא להתקין OpenSSL, אתם יכולים להתקין אותו היכן שתרצו אבל ממולץ להתקין אותו ישירות בכונן ולא באחד מתיקיות המשנה.השלב הבא הוא לא הכרחי אבל הוא מומלץ ביותר. הוא יעזור בפתרון בעיות אם אלה תתעוררנה בהמשך. בשלב זה נוסיף לתעודה את פרטי התעודה באופן הקריא לבני אדם, וזאת ע"י הפעלת פקודה של OpenSSL שהתקנו בשלב הקודם. פקודה זו תיצור את הקובץ של התעודה לו אנו זקוקים.
זהו הפקודה:openssl x509 -in netfree-ca.crt -text -out netfree-ca-new.crt
netfree-ca.crt הוא השם של התעודה המקורית אותה הורדתם מאתר נטפרי
netfree-ca-new.crt הוא השם של התעודה שתיווצר ע"י הפעלת הפקודה הנ"ל.
על שני הקבצים להיות באותה תיקיה יחד עם openssl.exe, לחילופין, ניתן להוסיף את הנתיב הרלוונטי לשמות הנ"ל.== השלב השני ==
השלב השני הוא לחשב את השם שיש לקרוא לקובץ של התעודה בכדי שהוא יזוהה ע"י אנדרואיד, וזאת ע"י הפעלת הפקודה הבאה:openssl x509 -inform PEM -subject_hash_old -in netfree-ca-new.crt
netfree-ca-new.crt הוא השם של התעודה שנוצרה בשלב הקודם.
על הקובץ להיות באותה תיקיה יחד עם openssl.exe, לחילופין, ניתן להוסיף את הנתיב הרלוונטי לשם הנ"ל.
פקודה זו "תדפיס" לשורת הפקודה את השם הנצרך.== השלב האחרון ==
שינוי השם של הקובץ שיצרנו בשלב הראשון, לשם שקיבלנו בשלב השני.זהו, כעת יש בידכם תעודת אבטחה המתאימה לאנדרואיד.
-
@MacroShadow אמר בBluestacks או תחליף:
הכנת תעודה לאנדרואיד מורכבת ממספר שלבים, ולצורך כך נזדקק למספר כלים....
פעלתי לפי ההוראות, יצרתי את הקובץ ושיניתי את השם, עכשיו אנסה להתקין אותו ואעדכן אי"ה.
תודה רבה ל @MacroShadow על העזרה הרבה! -
מה ההבדל בים סים כשר 019 ו X2ONE וכ"ו?
-
@יוד תעדכן שנוכל לשים בויקי
-
@MacroShadow כתבו כאן בעבר שיטה לטעון את התעודה הרגילה לאנדרואיד ואז להעביר את התעודה הפנימית שנוצרה(.0) ב-data/misc/user/0/cacerts-added לתיקיית מערכת -system/etc/security/cacerts/, מכיר אותה? לכאורה זה יותר פשוט.
-
@MacroShadow אמר בBluestacks או תחליף:
הכנת תעודה לאנדרואיד מורכבת ממספר שלבים, ולצורך כך נזדקק למספר כלים....
פעלתי לפי ההוראות, יצרתי את הקובץ ושיניתי את השם, עכשיו אנסה להתקין אותו ואעדכן אי"ה.
תודה רבה ל @MacroShadow על העזרה הרבה!לצערי, אין בפי בשורה, העתקתי את התעודה לתיקייה היעודית בבלוסטאקס, ואני ממשיך לקבל את השגיאה כאילו אין תעודה..
-
@אלי-TZA אמר בBluestacks או תחליף:
@MacroShadow כתבו כאן בעבר שיטה לטעון את התעודה הרגילה לאנדרואיד ואז להעביר את התעודה הפנימית שנוצרה(.0) ב-data/misc/user/0/cacerts-added לתיקיית מערכת -system/etc/security/cacerts/, מכיר אותה? לכאורה זה יותר פשוט.
לא מכיר.
-
עבד!
יש תעודה.
הטענתי את התעודה באמולטור אחר (בבלוסטאקס זה לא עובד כי זה נתקע בדרישה להגדרת סיסמה וכו') ומשם הורדתי אותו מהתיקייתה ש @אלי-TZA ציין, והעתקתי אותו לתיקיית המערכת בבלוסטאקס, והכל בא על מקומו בשלום!תודה רבה לכלום!
לתועלת כל המשתמשים ניתן להוריד את התעודה מכאן: תעודת אבטחה נטפרי מותאם לאנדרואיד עבור ספק סים כשר הוט-ITC -
לזה התכוונתי...
אני לא זוכר. -
@יוד אולי תוסיף לוויקי?
-
@WEB-developer אני יוסיף בעזרת השם אחרי צהריים אם @shraga לא יקדים אותי....
-
@משרדי אמר בBluestacks או תחליף:
@WEB-developer אני יוסיף בעזרת השם אחרי צהריים אם @shraga לא יקדים אותי....
צריך גם לעדכן את זה במערכת האוטומטית של נטפרי (בקישור שמזהה את הספק ומוריד את התעודה באופן אוטומטי)
-
לא הבנתי איפה לדעתכם צריך לעדכן את זה
-
ואני לא הבנתי מה צריך לעדכן
-
@משרדי אמר בBluestacks או תחליף:
לא הבנתי איפה לדעתכם צריך לעדכן את זה
@shraga אמר בBluestacks או תחליף:
ואני לא הבנתי מה צריך לעדכן
היות וב"ה יש כעת תעודת אבטחה מותאמת לאנדרואיד עבור ספק "סים כשר, הוט- ITC" אך עדיין התעודה הזאת לא ניתנת להורדה ע"י כלל המשתמשים שיחפשו אותה, לכן חשוב לעדכן אותה כאן ואולי גם כאן
-
@יוד מישהו יכול להסביר לי מה עושים בשפה פשוטה לא של מחשבים?
-
@אנוממי אמר בBluestacks או תחליף:
@יוד מישהו יכול להסביר לי מה עושים בשפה פשוטה לא של מחשבים?
כבר לא צריך לעשות, יש תעודות מוכנות לכל הספקים.
-
@יוד אז אני מוריד את תוכנת bluestacks וזה יעבוד?
-
@אנוממי אמר בBluestacks או תחליף:
@יוד אז אני מוריד את תוכנת bluestacks וזה יעבוד?
לאיזה ספק אתם מחוברים?