זכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!
-
@6262 וואטספ יש גם בסמרטפון וגם בטאבלט של נתיב והסוגי מסלולים זה האם הוואטספ מוגבל ל2 קבצות או שהוא לא מוגבל
-
וואו! שמעתי סיפור ממש דומה:
כ' אדר
הגיע החינמון השבועי לתיבת הדואר.
ישבתי עם כוס קפה, היה שם פרסומת של חנות ממש זולה, שמוכרים מכשירי "וויז" של חברה שנראה שיש לה קשר לסיומי מסכתות. נראה שהחבר'ה שם מחוברים חזק לדף היומי, כל יום יש שם "הדרן".
כ"א אדר
הבת שלי, שושנה, אספה את כל העיתונים הישנים ורצתה לזרוק את החינמון לפח. רצתי אחריה רגע לפני שהלכתי לדף היומי. כבר הרבה מסכתות התחלתי ומעולם לא הגעתי ל"הדרן", תמיד אני אוכל בורקסים רק מהחברים שעושים "הדרן". וחוץ מזה כדאי שיהיה לי מכשיר "וויז", אומרים שזה כמו מכונת כביסה היום, חובה בכל בית. מי שמשתמש במפה בדרכים - אלו אנשים שעדיין מכבסים ביד.
כ"ב אדר
הלכתי לחנות הזו, ממש גומחה. נתנו לי מכשיר כשר למהדרין מן המהדרין, עם חתימה מיוחדת, וכתוב שזה רק ל"וויז". שאלתי את המוכר שהיה נראה ממש שיסער מהסיפורים האם המכשיר חסום לגמרי, הוא קרץ לי בעין ימין ואמר "כמה חסום אתה רוצה?" אמרתי לו כלום, רק וויז. אמר לי יש פה רק וויז, הנה הדליק לי. והלכתי ככה הביתה. יצאתי מהחנות והוא אמר - פנה ימינה, אנשים הסתכלו עלי ברחובות. בנאדם הולך עם וויז מהחנות לבית שלו.
כ"ה אדר
אשתי, יפה, אומרת שקרה לי משהו, אני הולך מחדר לחדר ומחכה שיגידו לי בוויז לאן ללכת. לפעמים אני הולך עם זה להוריד את הפח. גם נוסע עם זה באוטובוס. אני יושב מאחורי הנהג ומדליק את הרמקול ממש חזק. יש לו, להדרן הזה עוצמה של סאונד. חבל שלא לוקחים את זה לחתונות. אני יושב מאחורי הנהג ושם לו "וויז" עד שהוא מתעצבן ועוצר את האוטובוס ואומר לי שאסתום למכשיר את הפה.
כ"ט אדר
מוישה, אחר החבר'המנים בכולל, אמר לי - שאפשר להתקין במכשיר שלי גם מיילים, וגם אפשר לשים לוח שנה של זמני תפילות וגם אפילו אפשר לשים שם "וואטספים", שאלתי אותו מה זה, והוא הראה לי שבנוקיה סי 2 שלו יש עיגול ירוק שנראה כמו בלון קומיקס עם שפופרת של טלפון. ולוחצים על זה. מיד כשזה נפתח לו ראיתי בצד ימין של המסך מלא עיגולים של תמונות וליד רובם היה כתוב "חחח" שאלתי אותו מה זה הסיסמא הזו. הוא אמר לי "לא משנה, תביא תמכשיר, נסדר לך את העניינים".
ל"ב אדר
הבוקר הוא החזיר לי את המכשיר מוישה, אין עליו. שם לי מייל עם המספר שלי, 76משהו. וגם פינק אותי ב"וואטספים". מדהים הדבר הזה. תוך כמה שעות שלחו לי מלא הודעות וחיברו אותי ל"קבוצות".
ל"ט אדר
לא יודע איפה הייתי עד היום, לא האמנתי שיש כזה דבר מרתק כמו הווצאפ. אני יכול לישאר שעות רתוק למסך, עונה ומגיב וקורא את התגובות של האנשים. התחברתי לעוד כמה קבוצות, של חדשות ושל "ברבורים" זה כל מיני דברים מצחיקים וקטעים ששולחים לקבוצה, יש שמה כאלה ששולחים לפעמים סרטונים מאוד מצחיקים.. אני כל פעם צוחק ועושה להם סמיילים כדי שישלחו עוד..
גם יש לי עכשיו שיעורים בווצאפ, כבר לא צריך ללכת לדף היומי שהיה הרבה יותר משעמם. יש לי כל מיני חיזוק יומי ששולחים לי.
נ' אדר
לא מרגיש כל כך טוב עם עצמי.. לא נעים לי לכתוב. לפני יומיים, אסתי, זה אחת מהקבוצה של ברבורים, שלחה סרטון שהיא חתכה מסרט שהחילונים עשו על חרדים, היה קטע מאוד יפה שבחורים לומדים בבית מדרש ופתאום מגיעים חיילים שרצו לגייס אותם, ואז הלכו איתם מכות, משהו לא נורמלי.
אז כולם בקבוצה כנראה הכירו את הסרט, כי שאלתי איזה שאלה וכולם עשו כזה סמיילים של קריצות וצחקו עלי. אבל אחרי זה האסתי הזאת שלחה לי הודעה פרטית שיש לה את הסדרה (סדרה זה קבוצה של סרטים, כנראה כשהסרט מידי גדול ולא נכנס להם על הדיסק אז הם חותכים אותו כדי לעשות כמה דיסקים), וקבענו להיפגש בתחנת אוטובוס והיא הביאה לי כרטיס זיכרון. חשבתי שהיא צחקה עלי, אבל כשהכנסתי את הכרטיס בטאבלט, באמת ראיתי שיש שמה את הסרטים.
לא רציתי ששושנה אשתי תראה שאני רואה סרט, אז חיכיתי שהיא תירדם והלכתי לשירותים, לקחתי איתי אזניות ומטען נייד ליתר ביטחון.
חבל שראיתי את זה. זה ממש לא היה חרדי, אולי חרדים שיחקו שמה, אבל ראיתי שמה דברים שלא ראיתי כל החיים שלי, ובכלל סיימתי בחמש בבוקר, ואחרי זה הייתי עייף כל היום.זהו פחות או יותר. מכאן אתם למדים, שכדאי להתרחק ממכשירים של וויז למיניהם.
-
@אנוממי זה בדיוק מה שאני מנסה לבדוק שוב, כי לפי מה שנאמר לי מאדם בר סמכא בנושא, בטאבלטים לא מאושר ווטסאפ באופן גורף.
ולגבי מסלולים אתה לגמרי לא צודק, יש מסלולים ללא שיחות למשל, יש מסלולים עם כל מיני סוגי הגדרות מיוחדות לפי קהילות ועוד -
@6262 ידוע לי שאין הבדל כי אני לא מוצא סיבה שיהיה הבדל
אבל אני לא רוצה להוציא עלי השם רע אז אני הבדוק זאת -
@שוואנצון מאיפה הסיפור הזה
והאם ניתן לפרסם אותו? -
@אנוממי אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
@6262 ידוע לי שאין הבדל כי אני לא מוצא סיבה שיהיה הבדל
אבל אני לא רוצה להוציא עלי השם רע אז אני הבדוק זאתזה שאתה לא מוצא סיבה... זה עוד לא אומר שאין, כי סיבות יש למכביר .
גם בסמארטפון יש צורך באישור בשביל שיהיה גם ווטסאפ זה לא מגיע אוטומטי כשאתה מזמין מכשיר. -
@אנוממי
חופשי אפשר לפרסם -
@6262 אפשר חופשי להתקין וואטספ
אבל אם אתה במוגן פלוס אז אתה מוגבל לקבוצה אחת -
@שוואנצון מי כותב את הסיפורים האלה?
-
@אנוממי
לא יודע.
מי שכתב את הסיפור הראשון, יכל לכתוב גם את זה. -
@אנוממי נראה שמי שכתב את הסיפורים האלו, זה אחד שיש לו בבית אקווריום עם 2 דגים.
אחד חי ואחד נט. -
@אנוממי אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
@6262 אפשר חופשי להתקין וואטספ
אבל אם אתה במוגן פלוס אז אתה מוגבל לקבוצה אחתזה פשוט לא נכון וזה אני יודע גם בלי לבדוק שוב.
כשאתה מזמין מכשיר אתה צריך לומר שאתה זקוק גם לווטסאפ ובמסגרת האישור של המכירה המפקח צריך לאשר גם את זה. -
@6262
תוכיח את זה. -
חברה, הרעיון כל כך נכון, כל כך כואב.
מה משנים הפרטים. -
רק אני תוהה למה הוא לא מרגיש טוב עם עצמו האם בגלל שהוא נפגש עם אסתי בתחנת אוטובוס או בגלל שהוא רואה סרט.
כלומר זה ראיה שלפחות הקטע הזה בסיפור לא מבוסס על סיפור אמיתי.
כי אחד שבשבילו לראות סרט זה גרוע לא יפגש עם אישה מהאינטרנט בתחנת אוטובוס. -
@שוואנצון אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
בנוקיה סי 2 שלו יש עיגול ירוק שנראה כמו בלון קומיקס עם שפופרת של טלפון
למען הדיוק אין בנוקיה C2, אולי היה לו 208..
לעצם העניין ברור שאתם צודקים עד כאב אבל אני מכיר מקרוב "בחור ישיבה" שהיה לו אייפון 6 עם סים טרף ואחרי שחבר עם כח שיכנוע ישב איתו בצפון לילה שלם הוא מתקשר אלי ביום שישי ב-7 בבוקר "אני חייב להשיג עכשיו מכשיר מסונן"
הורדתי אותו מ"סינונים" אחרים ושלחתי אותו להדרן כי שם הוא לא יוכל לאפס ולצרוב גרסה וכדו' והחבר נסע למרכז להפגש עם הרבנים האחראים וכו' כדי שיאשרו לו הכל כולל ווצאפ למרות שהוא לא ממש צריך את זה לצרכי פרנסה... זה היה ממש מירוץ נגד הזמן להספיק לפני שבת כשהברזל עוד חם. -
@אלי-TZA אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
לעצם העניין ברור שאתם צודקים עד כאב
עצם העניין בפוסט הזה הוא לא כשרות המכשיר, אלא זה שאפשר 'לזכות' במכשיר....
למארגני המכירה הסינית תהיה מן הסתם ס"ד מיוחדת, שהמכשיר יגיע ברגע הנכון למישהו שיחליט בדיוק באותו רגע לזרוק את האייפון שלו ולעבור לטאבלט מסונן, ובזכות ההגרלה יזכה לממש את ההחלטה הזאת כשהברזל עוד יהיה חם....
-
כדי לממש את האפקט של הסלידה מאייפונים, גם המוגנים למיניהם, לא צריך לעשות מאנשים מטומטמים. קראתי את 2 הגרסאות של הסיפורים וחשבתי שכזה מפגר פטור מכל המצוות ולא בטוח שאסור לו אייפון.
יש מספיק אנשים חכמים ונבונים ומעורים בענייני העולם שנפלו בגלל המוגנים (כמו שיש הרבה שניצלו בזכותם. חד משמעית), תמצאו כזה אחד ועליו תכתבו את הסיפור. -
@אוהב-ישראל אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
כזה מפגר פטור מכל המצוות ולא בטוח שאסור לו אייפון
מה לעשות שאף אחד עוד לא פטר אותו מן המצוות, ויש כמוהו רבים וטובים ותמימים
וחבל מאוד שלאנשים כמוהו ימצא בקלות כה רבה הפתח ליפול בו.חכמים ונבונים ו'יודעי כל' הנעדרים כל שמץ תמימות, נופלים בדרך אחת (מרוב שהם מבינים יותר טוב מכולם),
תמימים ו'מפגרים' כלשונך נופלים בדרך אחרת (מרוב שהם לא מבינים בזה כלום). -
@magicode
לא כ"כ משנה אם הסיפור היה או שזה יכול להיות. המסר ברור.
ידוע לי על כמה שהתחילו עם וייז + מייל של הדרן, וכעת יש להם כבר וואצאפ כולל קבוצות.