פלטפורמת הפרסום בפייסבוק
-
@אייזיק-3 כל מילה פנינה!!!
כל מילה נוספת פשוט מיותרת!!! -
פוסט זה נמחק! -
@magicode דברי טעם!!
-
אני רק רוצה להיות בטוח שכולם פה מבינים על מה מדברים:
לא מדברים על פרסום פוסטים רגילים בפייסבוק, אלא על מערכת הפרסום בפייסבוק - המאפשרת פרסום ממומן ומתורגת של פוסטים. -
@Glantz מה זה משנה?? ככה זה מתחיל-----------
-
@שח-מט אה, הבנתי.
בבקשה שכל אלו שעכשיו מגלים בפעם הראשונה על המערכת הזו, שלא יבלבלו פה סתם במוח...
כמעט כל עסק היום צריך את השימוש במערכת הזאת! מי שחושב אחרת פשוט לא מכיר אותה. -
@Glantz אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
מי שחושב אחרת פשוט לא מכיר אותה
כמה מעניין. אז גם אתם מודעים לכך שיש כאלו שלא מכירים אותה. כלומר, שורדים בלעדיה (ובהחלט גם עסקים).
-
@רוח אולי כרגע הם עוד שורדים, בעוד כמה שנים כבר לא.
-
@Glantz הגיוני. לא בטוח שזה יחזיק עוד כמה שנים.
אבל בכל מקרה, לאנשים ספציפיים שיפנו להנהלת נטפרי-
יכול להיות שיפתחו את האופציה של פרסום עסקי בפייסבוק,
אבל לא באופן גורף. -
@רוח אולי כרגע הם עוד שורדים, בעוד כמה שנים כבר לא.
אבל לכאורה עוד כמה שנים פייסבוק כבר לא תיהיה רלונטית אולי לחרדים
כבר היום הצעירים החילונים אומרים שהפייסבוק זה לזקנים@כולם מה שכן כמו שכבר כתבתי וכתבו אין לדבר סוף
כי כל הזמן זה מתפתח לדברים חדשים
ומקומות לפרסם
השאלה איפה שמים את הגבול
תכלס העולם מתקדם ואנחנו אחריו בין אם נרצה ובין אם לא
לפי איך שאני רואה ומבין ממה שהתירו הרבנים המדד הוא כמה אנשים נכשלים לעומת כמה אנשים בגלל זה ישתמשו בדברים שלא צריכים אבל לא אסורים -
לתחושתי (יתכן כמובן ואני טועה, לא ביררתי) הנושא אכן לא נבדק באופן מעמיק, ולו היה נבדק היה נמצא לו פתרון שאינו מורכב לא טכנית ולא מהותית.
-
אבל בכל מקרה, לאנשים ספציפיים שיפנו להנהלת נטפרי-
יכול להיות שיפתחו את האופציה של פרסום עסקי בפייסבוק,
אבל לא באופן גורף.בזה אני מסכים אתך.
-
@shraga ולוואטספ יש פיתרון?
-
@אנוממי
בטח שיש הוואטצאפ בהדרן קיים וחסום לתמונות פרופיל ואין סינון על התמונות והסירטונים ששולחים כמו במייל של נטפרי,
אמנם זה לא טוב כי הטירוף של הוואטצפ בסירטונים ותמונות הרבה יותר גבוה ואין מה להשוות בכלל אבל אפשר לעשות גם סינון בתמונות וסירטונים או משהו כזה ולהקים צוות מיוחד לוואטצאפ כדי שזה יהיה מהיר נכון שזה יקר אבל בתאוריה אפשרי. -
@טרוצער אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@OR אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@aiib אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@OR מתי בדקת את זה לאחרונה
משתמש בזה קבוע.
אשמח להסבר איך עושים את זה
-
אני רק רוצה להיות בטוח שכולם פה מבינים על מה מדברים:
לא מדברים על פרסום פוסטים רגילים בפייסבוק, אלא על מערכת הפרסום בפייסבוק - המאפשרת פרסום ממומן ומתורגת של פוסטים.זה אתר בנפרד?
-
@OR לא. אבל אולי אפשר לפתוח רק את הדפים הקשורים למערכת הפרסום.
-
@hadarvidal אז למה נטפרי לא עושה כלום?
-
@OR
זה לא אתר נפרד, אבל זאת מערכת נפרדת לחלוטין.
כמו שבנטפרי למשל, מערכת הפניות לדוגמה והפורום של נטפרי, שניהם אתרים נפרדים למרות ששניהם על הדומיין של NETFREE.LINK.המערכת מורכבת מדף בו מכניסים פרטי אשראי, מגדירים תקציב לפרסום וכו'.
בדף הבא מגדירים את היעד - מין גיל מגזר, איזור דמוגרפי ועוד, ואז יש את הפילוח לפי תחומי עניין. מה שמאפשר לך להגיע בדיוק לאלו שמתעניינים או זקוקים למוצר שלך.
בדפים הבאים מעלים את הפרסום, שזה אומר טקסט והעלאת תמונה/ מודעה מעוצבת. וזהו. פחות או יותר.
לאורך כל התהליך אין שום מפגש עם דפי הפייסבוק הרגילים. הכול ממשק נפרד של העלאת מודעות.
אני מבין שיש כאן עניין עקרוני של מנהלי נטפרי, אם כי אני די בטוח שכשיראו את הממשק הנפרד לחלוטין הזה, הזה הם יחשבו שוב.
בעיני, זה כמו לאסור ג'ימייל וחיפוש גוגל, בגלל שלגוגל יש גם את גוגל+ שהיא רשת חברתית שסגורה בנטפרי.
@shraga לדעתי התחושה שלך מדויקת.
-
@אייזיק-3 אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@OR
זה לא אתר נפרד, אבל זאת מערכת נפרדת לחלוטין.
כמו שבנטפרי למשל, מערכת הפניות לדוגמה והפורום של נטפרי, שניהם אתרים נפרדים למרות ששניהם על הדומיין של NETFREE.LINK.המערכת מורכבת מדף בו מכניסים פרטי אשראי, מגדירים תקציב לפרסום וכו'.
בדף הבא מגדירים את היעד - מין גיל מגזר, איזור דמוגרפי ועוד, ואז יש את הפילוח לפי תחומי עניין. מה שמאפשר לך להגיע בדיוק לאלו שמתעניינים או זקוקים למוצר שלך.
בדפים הבאים מעלים את הפרסום, שזה אומר טקסט והעלאת תמונה/ מודעה מעוצבת. וזהו. פחות או יותר.
לאורך כל התהליך אין שום מפגש עם דפי הפייסבוק הרגילים. הכול ממשק נפרד של העלאת מודעות.
אני מבין שיש כאן עניין עקרוני של מנהלי נטפרי, אם כי אני די בטוח שכשיראו את הממשק הנפרד לחלוטין הזה, הזה הם יחשבו שוב.
בעיני, זה כמו לאסור ג'ימייל וחיפוש גוגל, בגלל שלגוגל יש גם את גוגל+ שהיא רשת חברתית שסגורה בנטפרי.
@shraga לדעתי התחושה שלך מדויקת.
@magicode לתשומת ליבך...