פלטפורמת הפרסום בפייסבוק
-
@Glantz אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
מי שחושב אחרת פשוט לא מכיר אותה
כמה מעניין. אז גם אתם מודעים לכך שיש כאלו שלא מכירים אותה. כלומר, שורדים בלעדיה (ובהחלט גם עסקים).
-
@רוח אולי כרגע הם עוד שורדים, בעוד כמה שנים כבר לא.
-
@Glantz הגיוני. לא בטוח שזה יחזיק עוד כמה שנים.
אבל בכל מקרה, לאנשים ספציפיים שיפנו להנהלת נטפרי-
יכול להיות שיפתחו את האופציה של פרסום עסקי בפייסבוק,
אבל לא באופן גורף. -
@רוח אולי כרגע הם עוד שורדים, בעוד כמה שנים כבר לא.
אבל לכאורה עוד כמה שנים פייסבוק כבר לא תיהיה רלונטית אולי לחרדים
כבר היום הצעירים החילונים אומרים שהפייסבוק זה לזקנים@כולם מה שכן כמו שכבר כתבתי וכתבו אין לדבר סוף
כי כל הזמן זה מתפתח לדברים חדשים
ומקומות לפרסם
השאלה איפה שמים את הגבול
תכלס העולם מתקדם ואנחנו אחריו בין אם נרצה ובין אם לא
לפי איך שאני רואה ומבין ממה שהתירו הרבנים המדד הוא כמה אנשים נכשלים לעומת כמה אנשים בגלל זה ישתמשו בדברים שלא צריכים אבל לא אסורים -
לתחושתי (יתכן כמובן ואני טועה, לא ביררתי) הנושא אכן לא נבדק באופן מעמיק, ולו היה נבדק היה נמצא לו פתרון שאינו מורכב לא טכנית ולא מהותית.
-
אבל בכל מקרה, לאנשים ספציפיים שיפנו להנהלת נטפרי-
יכול להיות שיפתחו את האופציה של פרסום עסקי בפייסבוק,
אבל לא באופן גורף.בזה אני מסכים אתך.
-
@shraga ולוואטספ יש פיתרון?
-
@אנוממי
בטח שיש הוואטצאפ בהדרן קיים וחסום לתמונות פרופיל ואין סינון על התמונות והסירטונים ששולחים כמו במייל של נטפרי,
אמנם זה לא טוב כי הטירוף של הוואטצפ בסירטונים ותמונות הרבה יותר גבוה ואין מה להשוות בכלל אבל אפשר לעשות גם סינון בתמונות וסירטונים או משהו כזה ולהקים צוות מיוחד לוואטצאפ כדי שזה יהיה מהיר נכון שזה יקר אבל בתאוריה אפשרי. -
@טרוצער אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@OR אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@aiib אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@OR מתי בדקת את זה לאחרונה
משתמש בזה קבוע.
אשמח להסבר איך עושים את זה
-
אני רק רוצה להיות בטוח שכולם פה מבינים על מה מדברים:
לא מדברים על פרסום פוסטים רגילים בפייסבוק, אלא על מערכת הפרסום בפייסבוק - המאפשרת פרסום ממומן ומתורגת של פוסטים.זה אתר בנפרד?
-
@OR לא. אבל אולי אפשר לפתוח רק את הדפים הקשורים למערכת הפרסום.
-
@hadarvidal אז למה נטפרי לא עושה כלום?
-
@OR
זה לא אתר נפרד, אבל זאת מערכת נפרדת לחלוטין.
כמו שבנטפרי למשל, מערכת הפניות לדוגמה והפורום של נטפרי, שניהם אתרים נפרדים למרות ששניהם על הדומיין של NETFREE.LINK.המערכת מורכבת מדף בו מכניסים פרטי אשראי, מגדירים תקציב לפרסום וכו'.
בדף הבא מגדירים את היעד - מין גיל מגזר, איזור דמוגרפי ועוד, ואז יש את הפילוח לפי תחומי עניין. מה שמאפשר לך להגיע בדיוק לאלו שמתעניינים או זקוקים למוצר שלך.
בדפים הבאים מעלים את הפרסום, שזה אומר טקסט והעלאת תמונה/ מודעה מעוצבת. וזהו. פחות או יותר.
לאורך כל התהליך אין שום מפגש עם דפי הפייסבוק הרגילים. הכול ממשק נפרד של העלאת מודעות.
אני מבין שיש כאן עניין עקרוני של מנהלי נטפרי, אם כי אני די בטוח שכשיראו את הממשק הנפרד לחלוטין הזה, הזה הם יחשבו שוב.
בעיני, זה כמו לאסור ג'ימייל וחיפוש גוגל, בגלל שלגוגל יש גם את גוגל+ שהיא רשת חברתית שסגורה בנטפרי.
@shraga לדעתי התחושה שלך מדויקת.
-
@אייזיק-3 אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@OR
זה לא אתר נפרד, אבל זאת מערכת נפרדת לחלוטין.
כמו שבנטפרי למשל, מערכת הפניות לדוגמה והפורום של נטפרי, שניהם אתרים נפרדים למרות ששניהם על הדומיין של NETFREE.LINK.המערכת מורכבת מדף בו מכניסים פרטי אשראי, מגדירים תקציב לפרסום וכו'.
בדף הבא מגדירים את היעד - מין גיל מגזר, איזור דמוגרפי ועוד, ואז יש את הפילוח לפי תחומי עניין. מה שמאפשר לך להגיע בדיוק לאלו שמתעניינים או זקוקים למוצר שלך.
בדפים הבאים מעלים את הפרסום, שזה אומר טקסט והעלאת תמונה/ מודעה מעוצבת. וזהו. פחות או יותר.
לאורך כל התהליך אין שום מפגש עם דפי הפייסבוק הרגילים. הכול ממשק נפרד של העלאת מודעות.
אני מבין שיש כאן עניין עקרוני של מנהלי נטפרי, אם כי אני די בטוח שכשיראו את הממשק הנפרד לחלוטין הזה, הזה הם יחשבו שוב.
בעיני, זה כמו לאסור ג'ימייל וחיפוש גוגל, בגלל שלגוגל יש גם את גוגל+ שהיא רשת חברתית שסגורה בנטפרי.
@shraga לדעתי התחושה שלך מדויקת.
@magicode לתשומת ליבך...
-
@אנוממי
בדיוק על זה מדברים פה
אבל נראה לי שזה קודם רבנים שצריכים לאשר וגם תקציבים -
@magicode
יש חדש בעניין?
תודה! -
@למדן-וידען ביחס לתגובה ש@magicode כתב לא שיך כ"כ חידושים בזמן כה קצר...
-
@אייזיק-3 אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
אנו נמצאים כעת בעידן חדש, עידן המצי'נג...
כולם מבקשים מכולם, ומאות מיליונים נאספים למוסדות, חסידויות וישיבות.
אממ... שאלה קטנה: איך כל המערך האדיר הזה מתגלגל, ומגיע ל'יעד'?
כולנו יודעים: אינטרנט
אתר מיוחד מלווה את הקמפיין, מככב בפרסומים בעיתונים השונים, ונפתח עשרות אלפי פעמים על ידי המוני בחורי ישיבה / אברכי משי / פרחי חסידים / ואפילו 'חניוק'ע' יונגעלייט שלא טעמו טעם אינטרנט מעולם, נכנסים בדחילו אל ה'פלטפורמה' (תוכנה, רשת מקוונת, וכו' תלוי מה העיתון שאתם קוראים...) ובודקים מי וכמה תרמו, ולאיזה קבוצה, וכמובן מה בדיוק כתבו בהקדשה...
מסכי ענק מוצבים בחוצות, וכל העם נרתם למערכה הקדושה ונזעק למען התורה.
רגע... זה לא אותו אינטרנט פסול ונשחץ, טמא ומתועב אותו אנו מצווים להוקיע ולהדיר ולהקיא ולהזיר?!...כתבת דברים יפים.
אבל הקטע המצוטט, ממש לא נכון.
זה לא ההצלחה של המצ'ינגים למיניהם.
אמנם החברה חשבה שזה יהיה ההצלחה, אבל זה לא בדיוק כך.כיום ההצלחה היא הגישה הפסיכולוגית לקבל היעד המתרים, שהם חייבים להביא את הכסף, מחד.
ופריצת הגבולות לקהל הנתרמים, שזה דבר לגיטימי לכפות על חברך לתרום כסף למוסד שאינו מכיר, מאידך.כעת מתקיימת התרמת המצ'ינג השני בלי אינטרנט (עכ"פ איך שתיארת את זה), בהצלחה גדולה.
-
@נטפריס אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@למדן-וידען ביחס לתגובה ש@magicode כתב לא שיך כ"כ חידושים בזמן כה קצר...
מה שהוא כתב זה בעצם שיש בעיה עקרונית, ע"ז כתבתי לו לעיל שגם בנושא הסינון האינטרנט בכלל הוא חשש מאותה הבעיה ובכ"א הורו לו לעשות את זה.
אז בהחלט שזאת שאלה כבידת משקל וצריך לשאול רב.זה דווקא לא אמור לקחת הרבה זמן.
עד כמה שנראה לי כמובן. -
@למדן-וידען אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
מה שהוא כתב זה בעצם שיש בעיה עקרונית, ע"ז כתבתי לו לעיל שגם בנושא הסינון האינטרנט בכלל הוא חשש מאותה הבעיה ובכ"א הורו לו לעשות את זה.
כלומר ראית שהוא "שכח" שהוא פיתח את הסינון למרות שזה ממש דומה, אז הזכרת לו.
אבל יותר הגיוני שהוא לא שכח, שזה אומר שלדעתו הדמיון לא מושלם כמו שאייזיק היקר דנן סבור, וממילא אין מה לחדש בעניין.