• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

תחליף לwifree לchromebook

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי
    8 פוסטים 3 כותבים 884 צפיות
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shragaS מנותק
      shraga
      נערך לאחרונה על ידי shraga

שלום,
      אני מחפש פתרון (זמני- בתקווה שwifree אנדרואיד יכסה גם את זה) מעין וויפרי שלא יאפשר גלישה שלא דרך הVPN של נטפרי
      הגדרות פרוקסי שגויות יעילות, אבל הבעיה שצריך להגדיר את ההגדרות עבור כל מתאם רשת בנפרד, כך שאם מבוצעת התחברות למתאם רשת חדש זה לא יהיה חסום עד להגדרת הפרוקסי השגוי.
      חומת אש שתחסום הכל חוץ מאת הIP של שרת הVPN של נטפרי זה לכאורה אפשרי בmac, בchromebook לא הצלחתי למצוא את האפשרות, אם כי קראתי שיש כזו אפשרות אבל לא הצלחתי להבין איך מגיעים אליה.

אודה ואשמח לרעיונות.

קונים בעלי אקספרס? התוסף שיעזור לכם: ✅ למצוא את המחיר הכי זול למוצר בעלי אקספרס 💰, ✅ לחפש כל מוצר שמצאתם באינטרנט ישירות בעלי אקספרס 🔍, ✅ להשוות מחירים עם טימו 👈 התקינו חינם!⚡

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shragaS מנותק
        shraga
        נערך לאחרונה על ידי

קפיץ קפוץ

קונים בעלי אקספרס? התוסף שיעזור לכם: ✅ למצוא את המחיר הכי זול למוצר בעלי אקספרס 💰, ✅ לחפש כל מוצר שמצאתם באינטרנט ישירות בעלי אקספרס 🔍, ✅ להשוות מחירים עם טימו 👈 התקינו חינם!⚡

yzahnY תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • yzahnY מנותק
          yzahn @shraga
          נערך לאחרונה על ידי

@shraga אתה יודע איך להפעיל מצב מפתחים (developer mode)? אתה יודע איך להגיע לטרמינל? (אין לי כרומבוק אבל לפי חיפוש ברשת נראה שמגיעים ע"י ctrl+alt+t).
          אם התשובה ל-2 שאלות אלו הוא - כן, אז עברנו חצי הדרך.
          עכשיו צריך למצוא א. את ההגדרות עבור iptables. וב. דרך להטעין אותם אוטומטי בשעת איתחול המחשב (init).
          אם תביא לי מכונה וירטואלית (או אמיתי...) של chromeOS או ChromiumOS זה יעזור לי.

shragaS M 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
          • shragaS מנותק
            shraga @yzahn
            נערך לאחרונה על ידי

@yzahn
            האמת שיש לי שני בעיות כאן:

1. אני לא מכיר את הטרמינולוגיה של מערכת ההפעלה הזו, בכלל ובפרט לגבי חשבונות משתמשים וחשבונות ניהול (נראה שיש אפשרות לנעול את ההגדרות על ידי מנהל חיצוני, הרשת מלאה בדרכים "כיצד לעקוף חסימות ניהול chromebook של בתי ספר"), האם זו חסימה פיזית על המכשיר שאי אפשר לעקוף? או שאיפוס מאפס גם את הגדרות הניהול , והאם בכלל יש דרך לאפס במקרה שזה מכשיר מנוהל) - כיון שראיתי במכשיר ההוא שהוא מנוהל.
            2. הבעיה הגדולה שזה לא מכשיר שלי, לכן אני חושש מלעשות טעויות או צעדים דרסטיים... הגישה לdeveloper mode מוחק את כל חשבונות המשתמשים. אשאל אם הוא מוכן לתת לי לנסות.

chrome os אפשר להוריד מכאן:
            https://chromium.arnoldthebat.co.uk/?dir=daily

yzahnY תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • yzahnY מנותק
              yzahn @shraga
              נערך לאחרונה על ידי

@shraga אמר בתחליף לwifree לchromebook:

chrome os אפשר להוריד מכאן:
              https://chromium.arnoldthebat.co.uk/?dir=daily

נסיתי אתמול וזה לא עבד במכונה וירטואלית. אין לי עכשיו זמין דיסק אונקי לנסות על מכונה אמיתי... בהזדמנות בל"נ אני אנסה.

shragaS תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • shragaS מנותק
                shraga @yzahn
                נערך לאחרונה על ידי

@yzahn אני מוכן לשלוח לך אונקי...
                תודה בכל אופן על הנסיונות עד כה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • M מנותק
                  MacroShadow @yzahn
                  נערך לאחרונה על ידי

@yzahn אמר בתחליף לwifree לchromebook:

אם תביא לי מכונה וירטואלית (או אמיתי...) של chromeOS או ChromiumOS זה יעזור לי.

זה עוזר לך?

• shragaS מנותק
                    shraga
                    נערך לאחרונה על ידי shraga

@yzahn אמר בתחליף לwifree לchromebook:

עכשיו צריך למצוא א. את ההגדרות עבור iptables. וב. דרך להטעין אותם אוטומטי בשעת איתחול המחשב (init).

זה אמור להיות כמו בלינוקס רגיל?
                    אם כן, אולי ל @magicode @MacroShadow @clickone @נטפריס @Men770 וסליחה ממי ששכחתי.. הפתרונים?

• פוסט ראשון
                      פוסט אחרון