חיבור שעמ למייצגים
-
שבוע מבורך.
אני כרגע מחוברת לנטפרי על ידי 019 עם נטסטיק.
כעת ברצוני להתחבר לשעמ והבנתי שעם נטסטיק אני יכולה רק דרך חברת פלאפון.
אין לי בעיה עם זה. השאלה איך זה עובד עם נטפרי? כלומר אין לי מה לעשות עם שני סימים. גם של 019 וגם של פלאפון. האם יש אפשרות שאנתק את 019 ואז אעבור להשתמש רק דרך פלאפון וזה יתן לי בעצם את כל מה שהיה לי לפני כן בצירוף של שעמ?
אשמח לעצה מהמנוסים התותחים שיש פה. -
ראשית, סים של פלאפון לא ניתן לסינון על ידי נטפרי.
שנית, ככל הידוע לי הסים של שע"מ מיועד לשע"מ בלבד ואינו מאפשר גלישה ברשת. אמנם שמעתי שאפשר לפתוח את זה אבל לכתחילה זהו סים שסגור לשע"מ בלבד, מה שדורש בכל מקרה סים נפרד עבור האינטרנט. -
@רוח אמר בחיבור שעמ למייצגים:
ראשית, סים של פלאפון לא ניתן לסינון על ידי נטפרי.
RL ו-x2One יש להם סימים של פלאפון.
-
@ליכט השאלה אם זה עונה על הצורך.
החיבור לשע"מ דורש חיבור מאובטח שאין לי מושג מה בדיוק הדרישות הטכניות שלו.
אבטחת הקו מבוצעת על ידי שע"מ ישירות מול פלאפון. -
פוסט זה נמחק! -
תודה לכל המגיבים. דברתי עם פלאפון היום וצריך סים עם מודם שלהם בשביל IP מוצפן או משהו כזה.
יש לי כבר נטסטיק חדש שקניתי מחנות מחשבים. מישהו יודע אם אני חייבת לקנות מפלאפון גם מודם? הם רוצים 700 שח על זה.
או שאפשר להשתמש בנטסטיק שלי? -
@רחל-שמעוני-יוע-מ לא חייבים. שוחחתי עם רבים שהזמינו מחו"ל או רכשו בארץ סטיקים זולים יותר.
-
רק אני לא הבנתי מה זה שעמ למייצגים?
-
@זבולי
אם לא הבנת, כנראה שבאמת זה לא נוגע אליך.
גם אני לא ממש הבנתי, אבל בשבילך עשיתי חיפוש קצר בגוגל,
בתוצאה השלישית מצאתי הסבר יפה. -
@עומד-בפרשת-דרכים ההסבר לא ממש קולע...
מוסבר שם לגבי מערכת שע"מ של רשות המיסים העומדת לרשות הציבור, והכל נכון לגבי אתר רשות המיסים הרגיל.
הדיון כאן נוגע למערכת שע"מ למייצגים שהיא מערכת נפרדת ומאובטחת המאפשרת ליועצי מס ורואי חשבון גישה למידע וטיפול בתיקים של הלקוחות שלהם. מערכת זו דורשת חיבור באמצעות קו מאובטח נפרד. -
@רוח זה מוזכר שם בקצרה.
ואמנם נכון מה שכתבתי:אם לא הבנת, כנראה שבאמת זה לא נוגע אליך.
גם אני לא ממש הבנתי, -
נט סטיק רגיל יעבוד מצויין, כמובן רצוי לרכוש נטסטיק איכותי, יש באתר הרבה על נטסטיקים מומלצים.
למעשה אפשר לשנות את ההגדרות של הנטסטיק לגלישה רגילה אבל בהנחה שרוצים לעבוד ולא לשחק בהגדרות מומלץ בכל מקרה לייעד את הגלישה של החיבור המיוחד למטרה לשמו הוא מיועד.ואם כבר, האם יש משהו כאן שמשתמש בשעם עם נטסטיק של פלאפון ויש לו וויפרי על המחשב? אני חושש מהתקנת הוויפרי שמא יחסום לי את החיבור לשעם.
-
@יבקע-כשחר לי יש אומנם חיבור של בזק עבור הקו של שע"מ, אך גם חיבור זה כמובן אינו מסונן על ידי נטפרי.
כשהתחברתי לשע"מ בררתי במערכת הפניות ומג'יקוד ענה לי שהחיבור לשע"מ עובד דרך כתובות אי פי מקומיות ולכן הוויפרי לא חוסם את זה.
משהו כזה.
אוכל לשאול כאלו שעובדים עם פלאפון האם התקינו וויפרי.