היכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה
-
@שלום17 משפט זה נוסף ממש לאחרונה ע"י הרב @מנתק...
-
ומצופה שיפרט בראשי פרקים את התהליך, או שיכתוב כאן ראשי פרקים ומישהו יכניס את זה, @מנתק
-
נראה לי שהכוונה לצרוב גירסה שכולל כבר SUPERSU
-
@Chocolate אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
נראה לי שהכוונה לצרוב גירסה שכולל כבר SUPERSU
אז איך עושים את זה : - @Chocolate
-
הייתה לי מחשבה לכתוב איזה סקריפט קטן שיתקין תעודה אוטומטית כשהמכשיר במצב ריקוברי TWRP ומחובר למחשב, אבל כפי שכבר הוזכר, מאנדרויד 7 ולמעלה בהרבה מכשירים יש אבטחה מסוימת שגורמת שכל נגיעה במשהו הכי קטן במערכת הקבצים הפנימיים, ואפי' הוספת קובץ לקבצי המערכת גורמת שהמכשיר כבר לא עולה ונתקע בלוגו. ולשם כך יש בפורום XDA פריצות למיניהם לעקוף את האבטחה הזו. אמנם יש חילוקים רבים בין סוגי הפריצות לפי סוגי המכשירים וכנזכר לעיל גם למבינים בזה לפעמים רק אחרי שעתיים-שלש שעות עבודה הכל בא על מקומו בשלום (ולא פעם היה צורך בהורדת הגרסה מחדש - גיג'ה וחצי - וצריבתו על המכשיר ולהתחיל הכל שוב)...
לכן לפרסם פה קובץ שיתקין תעודה ומאידך יתקע את המכשיר הוא לכאו' דבר שאינו כדאי. -
@מנתק אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
הייתה לי מחשבה לכתוב איזה סקריפט קטן שיתקין תעודה אוטומטית כשהמכשיר במצב ריקוברי TWRP ומחובר למחשב, אבל כפי שכבר הוזכר, מאנדרויד 7 ולמעלה בהרבה מכשירים יש אבטחה מסוימת שגורמת שכל נגיעה במשהו הכי קטן במערכת הקבצים הפנימיים, ואפי' הוספת קובץ לקבצי המערכת גורמת שהמכשיר כבר לא עולה ונתקע בלוגו. ולשם כך יש בפורום XDA פריצות למיניהם לעקוף את האבטחה הזו. אמנם יש חילוקים רבים בין סוגי הפריצות לפי סוגי המכשירים וכנזכר לעיל גם למבינים בזה לפעמים רק אחרי שעתיים-שלש שעות עבודה הכל בא על מקומו בשלום (ולא פעם היה צורך בהורדת הגרסה מחדש - גיג'ה וחצי - וצריבתו על המכשיר ולהתחיל הכל שוב)...
לכן לפרסם פה קובץ שיתקין תעודה ומאידך יתקע את המכשיר הוא לכאו' דבר שאינו כדאי.להוסיף תעודה דרך TWRP יכול לדפוק מכשיר?
-
@Chocolate אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
@מנתק אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
לכן לפרסם פה קובץ שיתקין תעודה ומאידך יתקע את המכשיר הוא לכאו' דבר שאינו כדאי.להוסיף תעודה דרך TWRP יכול לדפוק מכשיר?
אפי' הוספה של קובץ ששוקל 1KB למערכת וכ"ש מחיקת קובץ וכל שינוי, כיון שנגעו בה "ידי זרים" היא כבר לא תעלה את המערכת (בחלק מהמכשירים ובפרט בסמסונג המתקדמים)
-
תופס טראמפ על האשכול . תעודת אבטחה ל 8 ע"י רוט לא מצאתי בויקי מספיק מידע ברור איך בדיוק זה נעשה שלב אחר שלב ל"עמך"
-
השאלה בעיקר איזה דגם מדוייק הא הטאבלט שלך ואיזה חברה.
-
תחילה אני רואה שלא הכל מובן לך לכל מערכת הפעלה יש תת מערכת שמעלה אותה. בסמסונג יש מערכת שנקראת קארנל והיא נעולה מראש ע"י היצרן.זו ההודעה שהופיע לך. תחילה יש לפי imei של המכשיר להסיג קוד באינטרנט. ספיציפי מהיצרן עבור המכשיר שלך.ואז להעלות את התת מערכת ולפתוח את הנעילה. ואז להתקין תת מערכת חדשה. ואז להתקין מערכת הפעלה חדשה למכשיר שהורדת מראש.ואז להתקין אפליקציה כגון superus וזה למעשה נקרא "רוט". וז ניתן להתקין אפליקציות "זרות" למערכת ההפעלה ולבצע שינוי במערכת ההפעלה ע"י שינוי קבצים וכך להשיג למשל הגברה של הרמקול או כדומה.מה שהחברה מראש נועלת.
-
צריך הדרכה שלח מייל eliranb1984@gmail.com
-
לפי מה שראיתי כל הבעיה באנדרואיד 7 זה רק דרך סים ודרך WIFI זה עובד בסדר
@מנתק תתקן אותי אם אני טועה כי אם זה באמת ככה אפשר אולי למצוא פיתרון ע"י זה -
אאל"ט זה לא נכון.
-
@beri-zip זה לא נכון.
אינטרנט זה אינטרנט. לא משנה איך אתה מקבל אותו. -
@mosh115 אמר בהיכן ניתן לעשות רוט כדי לפתור בעית אבטחה:
אינטרנט זה אינטרנט. לא משנה איך אתה מקבל אותו.
כן אבל בהתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד יש התקנה נפרד לVPN ואפליקציות ובנפרד לWIFI
ובטאבלט שבעבר עבדתי עליו זה ככה היה -
@beri-zip אתה בטוח שזה היה אנדרואיד 7?
כי אצלי לא עבד גם בוויי פיי!
אולי היה בכל זאת אפשרות להתקין על וויי פיי, (קשה לי לשער שלא ניסיתי את שני אפשרויות התקנת התעודה). כרגע כבר אין לי האפשרות לבדוק כי התקנתי כבר את תעודת האבטחה, אך אם בכל זאת יש לך צד כזה תבדוק שוב.