טבלט - עם אינטרנט של נט פרי
-
-
@מנתק
איך שולחים לו הודעה? -
בכל מקרה טאבלט עם נטפרי לא יעבוד עלי ווטסאפ למשל
-
@רבקי-W תלחצי על השם ניק שלו (הזכרת אותו בהודעתך) ובפרופיל שלו יש כתובת מייל
-
@אחד-תם ממש לא מדוייק.
בגדולחבל להפריח סיסמאות בנושאי תוכן, מי שנזקק לדברים מסוימים טוב יעשה אם יבדוק את האפשרויות במערכת הפניות.
פורום ציבורי הוא לא מקום לזה. -
מעמד - תודה לך!
אשמח לדעת בכללי אם אתם יודעים אם צאט עובד בטאבלט שיש עליו סינון של נטפרי
והאם הם מסננים את התמונות ששולחים משם,
ואם כן האם אפשר לשנות את זה?
תודה רבה! -
@רבקי-W תמונות בצ'אט מסוננות ואין מה לעשות לזה.
-
-
@רבקי-W
לי יש טאבלט סמסונג וסים של נטפרי.אם הייתי יודע מה בדיוק נדרש לך הייתי יכול להתמקד. באופן כללי זה קיים וזה עובד מצוין. האפליקציות הכלליות כמו ווייז, בנקים, וכו' פתוחות ופועלות, וכל אפליקציה שזקוקים לה ניתן לשלוח לבדיקה.
החסרונות הם קודם כל שהטאבלט הוא לא כשר, אין עליו בעצם שום חסימה, ואפשר לגלוש בו באינטרנט פרוץ באמצעות סים לא כשר, או וויפי. (יש וויפרי בפיתוח)
שנית, לפעמים אפליקציות מתעדכנות ואז בעצם נחסמות, לא ממש יודע להסביר למה...
בקיצור נדרשת סבלנות וזמן לשלוח פניות למערכת הפניות. בפרט בהתחלה, או כשמתחילים לעבוד עם אפליקציה חדשה. מה שכן זה שבהחלט יש תמיכה מצוינת זמינה , אדיבה ויעילה להפליא.צ'אט של גוגל עובד באמצעות אפליקציית הנגאאוטס, בלי תמונות פרופיל.
בהצלחה -
טאבלט וינדוס יעבוד הכל כבמחשב רגיל כולל סירטונים ואפשרות להתקין וייפרי צריך רק לשים לב שיש אפשרות להכנסת סים וכן זה לא יוכל לשמש כפאלפון
https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&fromPrice=&toPrice=&id=2592&filters[2982][]=2983&filters[3022][]=4061 -
@דברים-בטלים
צריך לשים לב שזה לא ווינדוס RT שזה רק כאילו ווינדוס (אם זה קיים עדיין). -
@שעי-ה לכן הבאתי קישור של משהו שאני משתמש בו עם נטפרי
הצלחה -
@רבקי-W אמר בטבלט - עם אינטרנט של נט פרי:
שלום לכולם
אני אשמח לעזרה - דחוף!
אני רוצה לקנות טבלט טוב של סמסונג עם אינטרנט כשר
אשמח לדעת איך ניתן לסנכרן בין נט פרי לטבלט
איך זה עובד?
אני ממש אשמח לעזרה לא מבינה איך עושים את זה....
כי הבנתי שאם קונים בהדרן וכו זה יותר טוב,
אבל אני לא רוצה מכשיר חסום רק אינטרנט חסום
אשמח לעזרה!
תודה לכם!אפשר דרך הדרן ויש להם אופציה שיהיה גוגל בחסימה של נטפרי (בתוספת תשלום)
-
@אייזיק-3 אמר בטבלט - עם אינטרנט של נט פרי:
@רבקי-W
לי יש טאבלט סמסונג וסים של נטפרי.אם הייתי יודע מה בדיוק נדרש לך הייתי יכול להתמקד. באופן כללי זה קיים וזה עובד מצוין. האפליקציות הכלליות כמו ווייז, בנקים, וכו' פתוחות ופועלות, וכל אפליקציה שזקוקים לה ניתן לשלוח לבדיקה.
החסרונות הם קודם כל שהטאבלט הוא לא כשר, אין עליו בעצם שום חסימה, ואפשר לגלוש בו באינטרנט פרוץ באמצעות סים לא כשר, או וויפי. (יש וויפרי בפיתוח)
אפשר לנתק את הוויפי באופן פיזי, או דרך המערכת (נדרש רוט), אבל עדיין קיימת אופציה להחליף סים.
-
@אייזיק-3
איזה דגם טאבלט יש לך?
אנדרואיד מעל 7? -
@nyb
4.4