מטרידנים ח"ו ?????
-
עשיתי כך ולא נחסם.
-
@malo4000
יכול להיות שאחרי בדיקה חוזרת היא אושרה שוב. -
לא יכול להיות בחיים שזה אושר
אני חושב שאשלח לינק במערכת הפניות -
@malo4000
במקום זה אתה יכול לדווח על תוכן לא ראוי ושם לכתוב על התמונה. -
דומני, שתמונות שמדווחות לא נחסמות אוטומטית אלא רק לאחר בדיקה.
דובר על זה בפורום הקודם. -
@yonig20
יכול להיות אבל כבר דיווחתי על זה לפני יותר משעתיים וקשה לי להאמין שזה לא טופל, אבל אני חדש פה ועדיין לא מכיר לגמרי איך העניינים עובדים -
@malo4000
יש לך לשונית של נטפרי בצד ימין?
שלחץ שם, ובמקום "דווח על תמונה",לחץ "דווח על תוכן לא ראוי".
שם תכתוב שיש תמונה בעייתית שלא טופלה, זה ישלח פניה עם 5 נקודות (לא על חשבונך..) שתטופל מיידית. -
@malo4000 אמר במטרידנים ח"ו ?????:
עשיתי כך ולא נחסם.
ברור שכל מה שכתבתי למעלה דובר על פניה במערכת הפניות לאנ"ש ולא בכלי דיווח התמונות הפונה לבני דודינו.
-
במערכת הפניות ענו לי שאצלם זה חסום. בדקתי גם במחשב השני שלי ושם זה חסום
מה א"כ ההסבר שבמחשב הראשון שלי התמונה מתעקשת להישאר על אף יציאה מהדפדפן וחזרה?
(באופן אישי זה לא כ"כ משנה לי ואין לי כבר צורך באתר הזה, אבל אני מאמין שהצוות מעוניין ללמוד על כל תקלה שרק קיימת ולהתמודד איתה. תקנו אותי אם אני טועה) -
@malo4000 המחשב חוסך מטמון (cache) של חלקים של אתרים (במיוחד התמונות), כך שהוא לא צריך לטעון אותם כל הזמן. בדרך כלל ctrl + f5 עושה רעננה מלאה. מעניין שזה לא עבד.
-
בקיצור הבעיה היא שהתמונות שמורות במחשב
במקרה הצורך אפשר למחוק ההיסטוריה של גלישה זו ואז ימחוק הקובצים השמורים במחשב. -
למחוק את היסטוריה זה הדבר הבטוח ביותר שיסיר ויפתור לכם דברים שאתם לא רוצים לראות.
-
בכרום, F12, קליק ימני על לחצן הרענון ובחירה באפשרות שלישית.
-
אפשר גם ללחוץ ctrl+shift+r וזה מבצע את אותה פעולה.
-
@mosh115 אמר במטרידנים ח"ו ?????:
מבצע "טעינה מחדש קשיחה" (מכריח הורדה מחדש שכל מה שמתבקש בדף כמו התמונות) אבל לא "מרוקן את הקובץ השמור" ובגלל זה שאילתות שיבואו בהמשך ע"י JS או כל דינמיקה אחרת בדף ישתמשו עדיין במטמון, כי הוא לא נמחק.
-
@נטפריס הבנתי. תודה על ההסבר.
-
@malo4000
באיזה דפדפן אתה משתמש?
נראה לי שיש דפדפנים שצריך Ctrl+Shift+F5. -
@םןץףך
אני בכרום -
@נטפריס אמר במטרידנים ח"ו ?????:
@mosh115 אמר במטרידנים ח"ו ?????:
מבצע "טעינה מחדש קשיחה" (מכריח הורדה מחדש שכל מה שמתבקש בדף כמו התמונות) אבל לא "מרוקן את הקובץ השמור" ובגלל זה שאילתות שיבואו בהמשך ע"י JS או כל דינמיקה אחרת בדף ישתמשו עדיין במטמון, כי הוא לא נמחק.
אולי אברהם היקר שעשה את התוסף יוסיף אפשרות של טעינה מחדש קשיחה. בשביל שהמשתמש הרגיד לא יסתבך עם F12 וכו...
-
@clickone אמר במטרידנים ח"ו ?????:
אולי אברהם היקר שעשה את התוסף יוסיף אפשרות של טעינה מחדש קשיחה. בשביל שהמשתמש הרגיד לא יסתבך עם F12 וכו...
אבל מנין לו לדעת מתי יש צורך בטעינה כזאת, והרי זה לא לענין שכל כמה שניות הוא יעשה טעינה מחדש על כל הדף.