רוט בבלוסטאקס
-
-
-
@לחיל-אומר
צודק. לא בדקתי.... -
-
@shraga
יש משהו שאפשר לפשט
לעשות לפי המדריך עד שלב 5 ואח"כ:
6) להוריד את קבצי התעודה עם סיומת 0 (לדוגמא מכאן)
7) לעבור לכרטיסיה FM ושם בצד ימין זה הקבצים של הBlueStacks ובצד שמאל זה הקבצים של המחשב, לדפדף בקבצי הBlueStacks ל system/etc/security/cacerts/ ובמחשב לתיקיה שבה נמצאי הקבצים בסיומת 0 ולהעביר אותם מהמחשב לBlueStacks וזהו -
@beri-zip אני לא בטוח שזה יותר פשוט למשתמש הפשוט, בפרט שאין בהישג יד את התעודות של כל החברות בפורמט הזה (אפשר כמובן לדאוג להמיר את זה)
-
@shraga אמר ברוט בבלוסטאקס:
@beri-zip אני לא בטוח שזה יותר פשוט למשתמש הפשוט, בפרט שאין בהישג יד את התעודות של כל החברות בפורמט הזה (אפשר כמובן לדאוג להמיר את זה)
זה בסגנון של TWRP... לדעתי זה יותר פשוט כי זה חוסך כמה שלבים ובמיוחד אם יהיה קישור במדריך לתיקיה עם התעודות (ההמרה של התעודות החסרות זה בכלללא משהו מסובך)
-
@shraga אמר ברוט בבלוסטאקס:
יש פה כמעט את כל התעודות בפורמט מתאים לאנדרויד זכורני ש @magicode העלה את זה לפה לא מזמן (חסר של ספק 011 וכן אולי ספק אחד של סים כשר [הרי אצלם כל חברה שעובדים איתה זה תעודה בפני עצמה) ואולי עוד]
תעודת אבטחה לכל מכשיר.zip -
@מנתק לא מפורט שם מה מתאים למה, צריך פשוט להעתיק את הכל והמתאים יעבוד?
-
@לחיל-אומר אמר ברוט בבלוסטאקס:
זה אפשרות אחת.
עוד אפשרות לפתוח את הקבצים בפנקס רשימות ('פתח באמצעות') הפשוט ובין הדברים כתוב לאיזה ספק זה משתייך.
למשל פה רואים שזה של סים כשר (סלקום)
-
@לחיל-אומר אמר ברוט בבלוסטאקס:
פה יש גם פירוט מה שייך למה
-
@beri-zip אמר ברוט בבלוסטאקס:
עבור לכרטיסיה FM ושם בצד ימין זה הקבצים של הBlueStacks ובצד שמאל זה הקבצים של המחשב, לדפדף בקבצי הBlueStacks ל system/etc/security/cacerts/ ובמחשב לתיקיה שבה נמצאי הקבצים בסיומת 0 ולהעביר אותם מהמחשב לBlueStacks
תודה!!
זה חוסך הרבה יותר שלבים ממה שחשבתי.!