הוספנו תשלומים
-
@administrators למה שלא יגבו לפי שימוש יומי [חצי שקל ליום]? ואז, השתמשת - שילמת. לא השתמשת - לא משלם.
בטוחני שכבר חשבתם על האפשרות הזו, [כי בנטפרי עד שאתה חושב על איזו בעיה, הם כבר פתרו את הבעיה!], אבל בכל אופן מעלה את האפשרות הזו על במת הפורום, לראות מה הציבור טוען. -
איני נוקט עמדה בעניין התשלום בנטפרי, וייתכן שגם אני חושב שיש כאן בעיה ובמיוחד מול לקוחות חברת RL המשלמים מחיר יקר מאד בסך הכל.
@חזק אבל אתה מכיר חברה הנותנת שירות כלשהו כגון טלפוניה או אינטרנט או עיתונות, שגובה רק לפי שימוש? יש עיתון שאם תוכיח שיום אחד לא קראת אותו תיפטר מתשלום לאותו יום? יש חברת טלפוניה שאם לא תקבל שיחה או תוציא, ביום מסוים תיפטר מתשלום באותו יום? ובמיוחד שהרי גם על חודש שלם! שלא השתמשת אף אחד לא יפטור אותך מתשלום.
אלו מן דרישות מוזרות יש מנטפרי, אם החליטו על גביית תשלום וזה בסדר עבורכם, מדוע שיהיו יותר צדיקים מכל העולם. הלא זה שירות שהם נותנים ואתם יכולים להשתמש, והם מקצים עבור כך משאבים על מנת שהמערכות לא יקרסו, אז מדוע שיגבו לפי יום, (אם כבר תבקש לפי שניות...). -
@חזק מדובר על 15 ש"ח לחודש. ( או 20 לvpn)
אולי תציע לבזק לחלק לך את התשלום על התשתית לפי ימים?
או לחברת התקשורת שממנה אתה מתקשר שיפחיתו לך בתשלום בגלל שאתה לא משתמש בשבת.
יש דברים מקובלים בשוק. -
@ליכט אמר בהוספנו תשלומים:
@magicode אמר בהוספנו תשלומים:
בימים קרובים נעשה גם פיתרון לכאלה שאין להם כרטיס אשראי.
האם הפתרון היא העברה בנקאית (בסכום של 90 ש"ח לפחות), או שיהיה גם אפשרות של הו"ק בנקאית ?
שמתי לב שלתרומות יש כבר מזמן גם הו"ק, מה לגבי התשלומים ?
@administrators מצפה לתשובה.... -
@חזק בנוסף לכל הנ"ל, קח בחשבון שיכול להיות כאלה שישתמשו רק יום אחד כדי לקבל עוד חבילת נקודות וינצלו את עוד 15 נקודות עבור החצי ש"ח שלהם, (או שיתנו לו חצי נקודה ליום )
אך לך תדע אם ה @administrators עוד יפתיעו אותנו באיזה פתרון ביניים לכאלה שיש להם ספק רגיל ו-VPN בחילופי כשיוצאים וכדו' כמו כל ההפתאות עד היום.
-
@abc אתה היחיד שהבנת אותי. לא התכוונתי לכל מה שהגיבו האחרים. אלא פשוט לאלה שצריכים כמה חיבורים כמו שכתבת.
הרי כולנו יודעים את העבודה וההשקעה העצומה בנטפרי בכל פרט ופרט, ולא באתי ח"ו לניצול. וגם מדובר על מחיר פעוט. אלא כל כוונתי לאלה שיש להם ספק מסויים וכשיוצא רוצה חיבור לבחוץ כנ"ל ואז יוצא שצריכים לשלם 40 ש"ח על פעם פעמיים שמתחברים בחוץ. -
@חזק כמובן שכל דיבורי היה באופן כללי, אבל ברור שמי שמשלם כבר על ספק רגיל כולל הסינון, לא אמור לשלם גם על הVPN את מחיר הסינון (שהרי אין מה להשוות את איכות החיבור) וכמובן שגם לא לקבל עליו תוספת נקודות. וזה לא משנה כלל כמה זמן הוא משתמש היות וכל הVPN בעיקרו נועד לשימוש קצר ולא מהותי משום שכאמור מדובר בחיבור לא איכותי.
-
@yonig20 אמר בהוספנו תשלומים:
@ezra אמר בהוספנו תשלומים:
@magicode
את איזה מהחיבורים עלי למחוק? את ה'אין מידע'?לכאורה כן.
כי על החיבור השני כתוב לפני 10 דקות, זה אומר שבו אתה משתמש כעת.
גם אני אותו בעיה מופיע לתשלום 30 ש"ח ואין לי אפשרות למחוק בגלל הקהילה , מה עושים??? -
אני עם אותו בעיה מופיע אצלי 30 ש"ח לחיוב שזה אומר פעמיים 15 ש"ח ,ואין לי אפשרות למחוק חיוב אחד של 15 ש"ח, בגלל הקהילה מה עושים?
-
@5385
פונים לקהילה.