מישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת
-
אז הבעיה שלך זה זה פרטיות.
הטקסט בהודעות פרטיות במייל מתוכנן שלא יעבור בדיקה גם לא רובוטית. וגם באתרים שעובר בדיקה זה רובוטי ולא אנושי כמו בתמונות.
וגם התמונות הפרטיות (המצורפות) במייל לא נשלחות לבדיקה. אם לא מגדירים מפורש בהגדרות.האם נפגשת בבעיות במקומות עם סיווג גבוהה? או שזה סתם משהו תאורטי?
-
ממש לא הנושא הוא מייל ללא תמונות רק ציינתי רווח צדדי
זה מה שאני אומר שהיות והמלל בין כה לא נבדק א"צ שהוא יעבור בכלל דרך השרת של נטפרי מה שזה עובר דרך שרת נוסף והנתונים חשופים לאי מי בדרך גם אם אני באופן אישי סומך עליו שהוא לא מנצל את זה וממש לא מעיין בתוכן מבחינת חברות זה אמור להוות בעיה.
נתקלתי לא בהתנגדות מצד החברה אלא בעובדים שעונים לקרטריונים הנ"ל [סיווג גבוה] שעשו אצלי מייל ולדעתי הבנק לא התנגד רק משום שהוא בכלל לא יודע שיש להם סינון על המייל במוקדם או במאוחר זה עלול להתפוצץ. -
@YK-תקשורת-כשרה תסלח לי אבל או שתתחיל לפסק ותפסיק עם השגיאות או שפשוט אל תענה
תעבור על ההודעות שלך ותבין למה אף אחד לא מבין אותך
כנ"ל על ההודעה האחרונהמבחינת חברות זה הווה בעיה
אלא בעובדים שעונים לקרטריונים הנ"ל [סיווג גבוה] ????
שעו אצלי מייל
ולדעתי הבנק לא התנגדצריך עוד ?
-
@יעקב-ישראל נשמע שלקחת אותי אישית
-
לא הבנתי על מה כל הרעש... (גם לא הבנתי מה המטרה הסופית...)
בכל אופן, התשובה מתחלקת לכמה ענפיםתלוי איך התמונות מצורפות, אם הם לא מוטמעים, אזי בכל מקרה הם מגיעים מ
שרתדומיין נפרד. אם הם מוטמעים, אזי, תלוי שוב,- אם השימוש הוא דרך ממשק הווב של ג'ימייל, ייתכן ויהיה ניתן להפריד בין התמונות לטקסט, (למרות שבבדקה ראשונית שעשיתי נראה שהם מגיעים מאותו דומיין)
- אם ההשתמשות הוא דרך קליינט כמו אאוטלוק, אז אין דרך להפריד.
-
@YK-תקשורת-כשרה
תסלח לי נשמה ואל תיקח אישית, אבל באמת שאתה לא מובן (לי וכנראה גם לאחרים)
קשה להבין מדבריך מה שאלה ומה הנחה מה סברא ומה בעיה.כתבת -
ולדעתי הבנק לא התנגד רק משום שהוא בכלל לא יודע שיש להם סינון על המייל במוקדם או במאוחר זה עלול להתפוצץ.
מאיפה הבנק הזה צץ פתאום ?
אתה מדבר עליו בה''א הידיעה כאילו כבר ברור לכולם שיש פה בנק בסיפור
סלח לי אבל באמת קשה ככה להבין מה אתה רוצה -
@YK-תקשורת-כשרה עוד הוכחה
@yzahn אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
(גם לא הבנתי מה המטרה הסופית...)
-
@YK-תקשורת-כשרה ממש לא אישית אבל אחרי שכולם פה כותבים שאתה לא ברור תבין שאף אחד לא נגדך
אתה פשוט לא ברור
הנה ההודעה האחרונה אני יפסק אותה אבל אתה עדיין לא ברורממש לא , הנושא הוא מייל ללא תמונות , רק ציינתי רווח צדדי
זה מה שאני אומר - שהיות והמלל בין כה לא נבדק א"צ (אז צריך ??) שהוא יעבור בכלל דרך השרת של נטפרי.
מה שזה עובר דרך שרת נוסף והנתונים חשופים לאי מי בדרך , גם אם אני באופן אישי סומך עליו שהוא לא מנצל את זה וממש לא מעיין בתוכן מבחינת חברות זה אמור להוות בעיה.נתקלתי לא בהתנגדות מצד החברה אלא בעובדים שעונים לקרטריונים הנ"ל [סיווג גבוה] שעשו אצלי מייל (לא ברור מה הכוונה) ולדעתי הבנק לא התנגד רק משום שהוא בכלל לא יודע שיש להם סינון על המייל במוקדם או במאוחר זה עלול להתפוצץ. (איזה בנק ומאיפה הוא נחת פה)
אז גם אחרי הפיסוק אתה לא ברור
צר לי שאתה חושב שזה אישי זה פשוט לא קריא -
בגדול הקבצים המצורפים המגיעים בתוך גוף ההודעה עצמה מוטמעים. (וחוצמזה, יש סוג אחר של תמונות שמגיע כלינקים וזה כבר משהו אחר)
ייתכן שכדי לפשט את זה גימייל מפרידים וגורמים לכל דבר לעבור מול שרת אחר.לבנק לדעתי לא אמור להפריע, כי הוא אף פעם לא שולח לך מידע / לינק במייל.
רק מקסימום הודעה שממתין לך מכתב וכו'
עם אזהרה שבגלל אבטחת מידע הוא לא שולח לינקים ושאין ללחוץ על שום לינק וכו'אם אתה דואג על הפרטיות:
- תשתמש במייל עם אאוטלוק או תוכנה דומה, ואז ההודעה תרד כהודעה שלימה, והתוכנה תנתח אותו.
אני מניח שיש דרך לגרום לאאוטלוק וכו' לא להציג בכלל תמונות או קבצים מצורפים. - אל תשתמש בגימייל, אלא במייל יותר מאובטח, ובכלל, אומרים שרוב תעבורת המיילים היום ממילא מיורטת ומנותחת ע"י רובוטים (ע"י סוכנויות ביון וכו)
- תשתמש במייל עם אאוטלוק או תוכנה דומה, ואז ההודעה תרד כהודעה שלימה, והתוכנה תנתח אותו.
-
קישורים רלוונטים:
איך לשאול שאלה בפורום? -
@someuser וואו צריך לנעוץ את זה
כ"כ נכון -
@YK-תקשורת-כשרה
למעשה רק "כמעט" ירדו לסוף דעתך.בכל אופן כדי לחסום "הורדת" קבצים מצורפים, נראה שצריך לחסום את זה.
https://mail-attachment.googleusercontent.com -
התוכן מוקדש לכל המסייעים בפרט @magicode@a0533057932@ליכט@yzahn@abc @clickone @shraga
אני רוצה לעשות סיכום ולהתקדם הלאה אני יחזור שוב על השאלה ויתמצת את התשובות.
השאלה היא האם ניתן ליצור תיבת גימייל ללא תמונות, לכתחילה העדיפות שקבצי וורד כן יוכלו להשלח ולהתקבל שם, [באם יש דרך שגם PDF המכיל תכתובות בלבד, ג"כ לא יבוטל והמכיל תמונות יבוטל, עוד יותר טוב].
הצגתי את השאלה מהכיון של פתרון מסוים, דהיינו שאם התמונות והתכתובת נשלחים שלא מאותו שרת [דומיין], ניתן יהיה לחסום את הנתונים שמגיעים מהדומיין ששולח את התמונות. הבנתי בדיעבד, שזה לא הצורה הנכונה להציג את השאלה]
ידידנו @a0533057932 כאן מסביר יפה את השאלה
@a0533057932 אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:הוא לכאורה שואל
האם ניתן להפריד על יד חסימת כתובת בין קבצים [link text](link url)מצורפים לבין גוף ההודעה במייל
@YK-תקשורת-כשרה לא?למעשה אני חושב שאת התשובה הכי ברורה העניק לנו ידידנו yzahn@
התשובה מתחלקת לכמה ענפים
תלוי איך התמונות מצורפות, אם הם לא מוטמעים, אזי בכל מקרה הם מגיעים מ
שרתדומיין נפרד. אם הם מוטמעים, אזי, תלוי שוב,- אם השימוש הוא דרך ממשק הווב של ג'ימייל, ייתכן ויהיה ניתן להפריד בין התמונות לטקסט, (למרות שבבדקה ראשונית שעשיתי נראה שהם מגיעים מאותו דומיין)
- אם ההשתמשות הוא דרך קליינט כמו אאוטלוק, אז אין דרך להפריד.
כעת שני שאלות ל@yzahn כתבת אם הם מוטמעים, אם השימוש הוא דרך ג'ימייל, ייתכן ויהיה ניתן להפריד בין התמונות לטקסט, (למרות שבבדקה ראשונית שעשיתי נראה שהם מגיעים מאותו דומיין)
לא ברור אז המוטמעות כן מאותו דומיין או לא [אולי מישהו אחר יודע לענות ע"ז בוודאות]שאלה שניה, במידה והם מגיעים מאותו דומיין, איך בכוונתך להפרידם.
שאלה נוספת: מופנית לכל המבינים בעם, [נוגע לפחות לתמונות שאינן מוטמעות] היכן ניתן לחסום את קבלתן, במחשב / בספק /במקום אחר, אולי כל האפשרויות נכונות וניתן לבחירת המעונין.
ונחתום בהזמנה ל@יעקב-ישראל הינך מוזמן בחום להגיה כל תעויות כתיב פיסוק וכו' אני יערוך את ההודעה לפי הערותיך.
-
@YK-תקשורת-כשרה אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
לא ברור אז המוטמעות כן מאותו דומיין או לא
כן מאותו דומיין (אתמול לא הייתי בטוח, היום בדקתי שוב)
שאלה שניה, במידה והם מגיעים מאותו דומיין, איך בכוונתך להפרידם.
לפי תבנית ה-URL
URL לדוגמא של תמונה מוטמעת:https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=a0a332d9c1&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-4923813171992211842&th=16c8bdc3f946ef9c&view=fimg&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ98w_bVWwcwWIcPniqRW3WAzy6_80k0EwK-NRY3-B8seUzJVtjXREIIsNgHpjkQdFXRIOW9oTAt2Il-Rhn-X8rb2FHg8w8F9A_KFHjtS_hS4fFo-n4ywbVW9-k&disp=emb&realattid=ii_jza1x66y0
URL לדוגמא של טקסט המייל:
https://mail.google.com/sync/u/0/i/fd?hl=en-GB&c=24
-
@YK-תקשורת-כשרה אתה רוצה רק לקסטם לך את המייל?
או לבנות מוצר חדש של מייל ללא תמונות?
אם זה רק לקסטם את המייל של גימייל בשבילך, אז כנראה שצריך להמשיך מהשאלה שלך,
אבל אם אתה רוצה לבנות מוצר של מייל בלי תמונות וכו', אלא רק סיומות שתאשר, אני חושב שכדאי לך לבנות לזה שרת שידע לטפל בכל מייל כמו שנטפרי מטפלת בHTML.
זה לא הכי קשה ומסובך, אבל צפה לקצת קושי, אם אתה לא מתכנת או מתעסק ברשתותבהצלחה
-
אתה מתכוון להגדיר את זה ברמת המחשב או ברמת הספק
-
@YK-תקשורת-כשרה אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
אתה מתכוון להגדיר את זה ברמת המחשב או ברמת הספק
לא נכנסתי לפרט זה. שניהם אפשריים.
מה שכן צריך לדעת הוא שלהפריד לפי URL ולא לפי דומיין מצריך פענוח של התעבורה מוצפנת, מה שאולי לא יתאים לצרכיך. -
מה שכן צריך לדעת הוא שלהפריד לפי URL ולא לפי דומיין מצריך פענוח של התעבורה מוצפנת, מה שאולי לא יתאים לצרכיך.
מה זה אומר, ולמה נראה לך שלא יתאים