בשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי
-
@loters אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
בזק = בזק בינלאומי או שזה שתי חברות ?
במספר שמופיע בוויקי של נטפרי אמרו לי שזה שתי חברות שונות לגמרי
-
@לחיל-אומר אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
במספר שמופיע בוויקי של נטפרי אמרו לי שזה שתי חברות שונות לגמרי
-
-
@loters כאמור זו חברת בת, נפק"מ שאין אצלם שוק סיטונאי, אלא בנדל, עם שירות של בזק (כנראה יקר יותר קצת).
-
@WWW שוק סיטונאי זה לא בנדל?
-
@לחיל-אומר לא, זה שני דברים הפוכים.
שוק סיטונאי - חברות הISP (הספק) משווקות בחבילה אחת גם את התשתית של בזק וגם את הספק שלהם.
בנדל - חברת בזק משווקת בחבילה אחת גם את התשתית שלה וגם את הספק. -
למה בזק בינלאומי כבר לא מופיע בויקי ספקים ומחירים?
-
@מושט כנראה בגלל זה
@magicode אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
לצערי. אני צריך לבשר לכם. שבזק בינלאומי כנראה קיבלו את האיום של התביעה של נטפארק (רימון/אתרוג).
ולכן הם השעו את האפשרות להצטרף כרגע.
הם בודקים את הנושא. -
משהו התקדם?
אמור להתקדם?
אני משלם לבזק כל חודש על קו טלפון + לחברת הסיטונאי סכום הזוי של כמאתים ש"ח לחודש או קרוב לזה.
אשמח מאוד שיתחיל הבזק בינלאומי עם הטלפון.
(סלקום לא בא בחשבון מטעם החולק עם הגנב ומטעם חסרון כיס של אונסא דלא אתידע ועוד טעמים ואכמ"ל). -
@יהושע-ב אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
(סלקום לא בא בחשבון מטעם החולק עם הגנב ומטעם חסרון כיס של אונסא דלא אתידע ועוד טעמים ואכמ"ל).
לא הבנתי... -
@צדיק-תמים
הוא בסה''כ מתכוון שלדעתו סלקום מתנהגים שלא ביושר והוא לא רוצה חלק ונחלה איתם . -
-
התקשרתי לבזק בינלאומי לברר על האינטרנט של נטפרי והם אמרו לי שזה עוד לא התחיל ועוד כמה שבועות זה אמור להתחיל, יש למישהו מידע על זה?
-
יש מישהו שהספיק להתחבר אליהם לפני שהם התחרטו?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
לא הבנתי כמה יוצא לי לחודש? לכמה ג'יגה? זה מהיר ?
-
סליחה על הקפצה אבל לא יכול להתאפק.....
פורסם היום
אלון לוי: עיריית ירושלים ביטלה מכרז לאספקת אינטרנט במיליוני ש"ח עם 'בזק בינלאומי'. הסיבה: ההצעה שזכתה לא כללה אינטרנט כשר.אם היה להם אז את השכל, לא היו מפסידים היום....
-
אותי ריגש לקרוא את ההודעה הזו בחדשות..
שמחתי לראות שעדיין נשארו פה ושם מתי מעט עם מוח פעיל ודעה צלולה, שמעריכים מוקירים ומכירים בצרכן החרדי כצרכן בלתי נפרד מכלל האוכלוסייה.כמובן, כמו שנכתב לעיל, אם בזמנו הם היו משכילים להבין שלנטפרי יש אלפי לקוחות, וזה כולו רווח, הם עכשיו לא היו מפסידים פעם נוספת.
-
@חיים-כהן לעניות דעתי הרווח שלהם
מול תביעה על 10 מיליון שח
העדיפו לוותר