חריגה, אנא המתן....
-
תגובה: חריגה אנא המתן והמתן והמתן והמתן
לראשונה אני נתקל בזה,
מה זה אומר? -
@הבוס-הגדול לכל חיבור מוקצה סך מסויים של תמונות לזמן קצוב, וכשעוברים אותו התמונות לא נשלחות לבדיקה, ובמקום הסימן שאליו אתה רגיל מופיע הכיתוב בו נתקלת.
זה קורה לעיתים קרובות לאחרונה מאחר ואין די בודקות עבור כלל המשתמשים - בעיה שאמורים באמת לפתור.
בינתיים, כדי שלא יצטברו עומסים על המערכת, מג'יקוד נאלץ להוריד את סף החסימה למספר נמוך, וכך הרבה משתמשים נתקלים בזה בשכיחות גבוהה. -
@dLive אמר בחריגה, אנא המתן....:
@הבוס-הגדול לכל חיבור מוקצה סך מסויים של תמונות לזמן קצוב, וכשעוברים אותו התמונות לא נשלחות לבדיקה, ובמקום הסימן שאליו אתה רגיל מופיע הכיתוב בו נתקלת.
זה קורה לעיתים קרובות לאחרונה מאחר ואין די בודקות עבור כלל המשתמשים - בעיה שאמורים באמת לפתור.
בינתיים, כדי שלא יצטברו עומסים על המערכת, מג'יקוד נאלץ להוריד את סף החסימה למספר נמוך, וכך הרבה משתמשים נתקלים בזה בשכיחות גבוהה.אבל אני רואה באשכול שציטטתי שזה בעיה שכבר קיימת כמה חודשים,
למה נטפרי עדיין לא טיפלו בזה?
הפנו אותי אליך, אשמח לתגובה - @MAGICODE
ואגב, אשמח לדירוג מוניטין, להסרת מגבלת כתיבת פוסטים -
@הבוס-הגדול אמר בחריגה, אנא המתן....:
הפנו אותי אליך, אשמח לתגובה - @MAGICODE
רק שתדע שבזה הגעת לראש הפירמידה, אם יש לך תלונה גם עליו, כבר לא יהיה לך למי להתלונן...
-
@magicode
מה עושים? יש פתרון באופק? -
@dLive אמר בחריגה, אנא המתן....:
בינתיים, כדי שלא יצטברו עומסים על המערכת, מג'יקוד נאלץ להוריד את סף החסימה למספר נמוך, וכך הרבה משתמשים נתקלים בזה בשכיחות גבוהה.לדעתי זה גם בגלל שהוסיפו את אתר המכלול על 217,000 ערכיו לאתרים לבדיקת תמונות.
-
ואגב, אשמח לדירוג מוניטין, להסרת מגבלת כתיבת פוסטים
איזו מגבלה?! -
@צדיק-תמים אמר בחריגה, אנא המתן....:
ואגב, אשמח לדירוג מוניטין, להסרת מגבלת כתיבת פוסטים
איזו מגבלה?!א. כדי שיוכלו להבדיל בין הציטוט לתגובתך שלך תוסיף שורת רווח בין הציטוט למה שאתה כותב
ב. משתמש צעיר (נראה לי עד שיש לו עשר נקודות מוניטין) יכול לכתוב ביום סכום קטן של פוסטים
תקרא על זה כאן -
ואם יש לי תמונה דחופה מה אני עושה?
-
@אנוממי אם היא דחופה ממש תמיד אפשר לשלוח פנייה עם נקודה
-
@אנוממי
הוא דיבר על הפורום ולא מערכת הפניות. -
@MAGICODE
העוילים ממתין לתגובת כבודו לעניין...