למה בנטפריי המחיר יקר
-
@6262 אם כלל הסינונים מרוויחים והרבה מזה שהם ספקים וגם הגלישה שם יותר זולה כנראה שכך יהיה גם כאן
(וזה לא נכון להגיד שכל אחד יתעסק במה שהוא מבין כי אם זה שווה אפשר לקחת עובד בשביל זה) -
@לחיל-אומר אמר בלמה בנטפריי המחיר יקר:
@6262 אם כלל הסינונים מרוויחים והרבה מזה שהם ספקים וגם הגלישה שם יותר זולה כנראה שכך יהיה גם כאן
(וזה לא נכון להגיד שכל אחד יתעסק במה שהוא מבין כי אם זה שווה אפשר לקחת עובד בשביל זה)חברות גדולות יכולות לתת מחיר נמוך יחסית ולהרוויח מכמות המנויים, בחברות קטנות הרווח לא גדול, ואם נטפרי יכנסו לזה הם ישקיעו שם כמו בכל דבר כדי שזה יהיה ספץ'... וזה דורש משאבים והשקעת מחשבה זה לא לשים עובד...
בקיצור לדעתי מבחינת הציבור הכי חשוב שאת כל האנרגיות והמשאבים שיש לאנשי נטפרי ישיקעו במהות של נטפרי שזה מערכת הסינון.
כמובן זו רק דעתי... -
@לחיל-אומר אמר בלמה בנטפריי המחיר יקר:
שנים אני טוען את זה, אני לא מבין למה שנטפרי שהם הכי זולים יוצאים הכי יקרים,
?????
אתה מתכוון בהשוואה לאינטרנט פרוץ, או בהשוואה לשוק הסינון הכשר ?!
-
@ליכט אמר בלמה בנטפריי המחיר יקר:
אתה מתכוון בהשוואה לאינטרנט פרוץ, או בהשוואה לשוק הסינון הכשר ?!
לשוק הסינון הכשר (הנייח)
-
@לחיל-אומר
אני משלם היום 104 ש"ח.
איפה בדיוק היית יוצא יותר זול ? -
@6262 תניח לVPN שאתה לא מכיר בעיות, כי אני כן. וכלל הוא שלא ראיתי אינו ראיה.
כעת אני טענתי שאתה לא חווה ספק רגיל כי שמה הכל "חלומי", ואתה ענית שאתה כן מכיר אבל לא הסברת מה מביא אותך לנטות מדרך המלך של ספק רגיל, וזה אפילו לשיטתך שVPN זה נפלא (שזה נכון במידה רבה).
יש בעיית איכות בספק נטפרי רגיל שלך? תוכל לפרט אותה לפרוטרוט?
אם אין בעיה וזה בגלל המחיר, אז ניתן לסכם שאנו מסכימים על העובדות רק יש לנו ויכוח עקרוני אם שווה להוסיף שקלים שמעלים את האיכות (כאמור יש הבדל גם אם לא נראה לך), ויש לשים לב שההוזלה אם היא קיימת היא לכל היותר במחשב אחד כי ברגע שיש לך שתי מחשבים אז זה יוצא הפוך ללא ספק. -
6262 אשמח לקבל יותר מידע על זה:
קודם כל חוויתי ואני גם חווה, גם חיבור דרך ספק וגם בתוכנה החדשה.
אני מבין בהחלט שיש בעיות ב VPN אבל מנסיוני האישי בשימוש בתוכנה החדשה במקרים בהם אין אפשרות להתחבר לספק כשר, אני יכול לומר שלא נתקלתי בשום בעיה, זה ממש לא VPN קלאסי, אין ניתוקים העסק פשוט מעולה מצוין וכל מילה שתרצה..., אין לי אינדקציה לגבי איטיות מסוימת אבל בגדול הכל זורם חלק= אפס תקלות. ויצא לי להשתמש לאחרונה די הרבה בצורה הזו. -
השאלה באמת זועקת לשמיים.
למה 019 מוכרים לציבור 100 גיגה ב30 שקל וללקוחות נטפרי ב 75 ?019 טוענים. אפשר להאמין אפשר לא. שלקוחות נטפרי צורכים כמויות גיגה גדולות יותר ממנוי רגיל. מנוי רגיל הם יודעים שהוא יצרוך נניח 10 גיגה. אז מה איכפת להם שהוא ירגיש שיש לו 100 גיגה. אבל אצל לקוחות נטפרי זה לא ככה לשיטתם.
בכל מקרה אם היה לנטפרי ספקי סלולר נוספים זה היה יכול להועיל לקבל מחירים כמו לקוחות האינטרנט הרגיל.
-
@נטפריס אין בעיה אני אסביר לך בצורה מאד פשוטה
כשאתה עם מחשב נייד ונמצא בכל מיני מקומות שיש בהם רשת איכותית קוית מהירה אבל לצערנו לא כשרה, ספק קוי של נטפרי לא קיים, האופציה של סטיק היא גרועה לאין ערוך מחיבור לוויפי עם התוכנה החדשה מה גם שסטיק עם סים מוגבל בנפח הגלישה מה שאין כן חיבור קוי, אני פשוט לא זוכר שיש משהו קטן על המחשב שלי שמנתב את התעבורה בצורה כזו שהכל מסונן איפה שאני לא נמצא אני מוגן זה פשוט תענוג. לא צריך לחבר שום דבר לא להיות תלויים במשבצת שבה רמת הקליטה טובה ומהירה מספיק פשוט גולש כמו כל אדם אחר.בנוסף, כשאתה יוצא לחו"ל את הספק שלך מכאן אתה לא יכול לגרור אחריך, אבל את המשהו הקטן שמנתב הכל לנטפרי אתה גורר ועוד איך וזה פשוט עובד פיקס אין לי תיאור טוב יותר.
הכלל שלא ראיתי אינה ראיה לא תקף כאן, כי כשאני משתמש ולא נתקל בבעיות זה בהחלט אומר שהתוכנה החדשה בשימוש סטנדרטי ויותר, יעילה ולא מקרטעת בשונה מ VPN קלאסי שהיה לי בזמנו שבאמת היה בעייתי.לגבי חיבור של ספק סלולרי רגיל, ברור שיותר חלק להתחבר ישירות, אבל כשהפער במחיר יכול להגיע לכמה עשרות שקלים לחודש למי שמשתמש כבד זה בהחלט שיקול, או לפחות יש אנשים שזה שיקול בשבילם ואני לא רואה למה צריך להתכחש לזה, ובמקרה הזה ממילא צריך לכל מחשב חיבור בפני עצמו.
-
@magicode אולי אפשר להוסיף את רמי לוי לעניין הוא תמיד מוריד את המחירים לריצפה.. ואז זה יוצר תחרותיתות..
-
@bbn תבדוק בויקי או כאן בפורום לגבי נטפרי אניוואר בגרסה החדשה
-
@bbn אמר בלמה בנטפריי המחיר יקר:
@magicode אולי אפשר להוסיף את רמי לוי לעניין הוא תמיד מוריד את המחירים לריצפה.. ואז זה יוצר תחרותיתות..
צודק לגמרי, כרגע יש ברמי לוי מבצע על סים טרף כולל הודעות ו50 גיגה אינטרנט, ב12.5 ש"ח !!!!!!!!
-
@מושט אני עכשיו מחפש איך אפשר ליצור קשר איתם ואני שולח להם מייל...
רמי לוי הוא נראה לי איש נחמד שאוהב לעזור לציבור נראה לי הוא לי יתנגד להצעה.. -
רמי לוי הוא נראה לי איש נחמד שאוהב לעזור לציבור נראה לי הוא לי יתנגד להצעה..רמי לוי הוא סוחר שהדרך שלו להרויח היא בטקטיקה של למכור הרבה ברווח נמוך, הוא ממש לא איש של גמחי"ם.
והוא בעיקר נותן את המחיר הזול הזה בגלל שרוב הלקוחות לא משתמשים בכמויות הללו, וסביר להניח שאם אכן בנטפרי מנצלים יותר את החבילה הוא לא ילך על זה, אבל לנסות תמד אפשר וזה גם בחינם. -
@6262 בכל זאת אני חושב שהוא איש נחמד..
ויש גם לו גם כוונות טובות לעזור לציבור מלבד להרוויח כסף..בכל מקרה שלחתי מייל לשירות לקוחות שלהם .. וגם אם אתה אומר שלקוחות נט פרי מנצלים את הגלישה יותר אז במקום 12.5 ל50 גיגה אז הוא ימכור נגיד בכפול 2, 50 גיגה ב 25 שקל שזה גם מאוד זול..
-
רמי לוי הוא נראה לי איש נחמד שאוהב לעזור לציבור נראה לי הוא לי יתנגד להצעה..הלוואי והוא בכלל ישמע על המייל שלך...
-
@100 בוא ננסה.. מה יש להפסיד..
-
@bbn היה פעם נסיון לצרף את רמי לוי לנטפרי עצומה להוספת רמי לוי
בסוף לא היה משתלם להם והם לא עשו סים של נטפרי -
@6262 אמר בלמה בנטפריי המחיר יקר:
@נטפריס אין בעיה אני אסביר לך בצורה מאד פשוטה
כשאתה עם מחשב נייד ונמצא בכל מיני מקומות שיש בהם רשת איכותית קוית מהירה אבל לצערנו לא כשרה, ספק קוי של נטפרי לא קיים, האופציה של סטיק היא גרועה לאין ערוך מחיבור לוויפי עם התוכנה החדשה מה גם שסטיק עם סים מוגבל בנפח הגלישה מה שאין כן חיבור קוי, אני פשוט לא זוכר שיש משהו קטן על המחשב שלי שמנתב את התעבורה בצורה כזו שהכל מסונן איפה שאני לא נמצא אני מוגן זה פשוט תענוג. לא צריך לחבר שום דבר לא להיות תלויים במשבצת שבה רמת הקליטה טובה ומהירה מספיק פשוט גולש כמו כל אדם אחר.בנוסף, כשאתה יוצא לחו"ל את הספק שלך מכאן אתה לא יכול לגרור אחריך, אבל את המשהו הקטן שמנתב הכל לנטפרי אתה גורר ועוד איך וזה פשוט עובד פיקס אין לי תיאור טוב יותר.
הכלל שלא ראיתי אינה ראיה לא תקף כאן, כי כשאני משתמש ולא נתקל בבעיות זה בהחלט אומר שהתוכנה החדשה בשימוש סטנדרטי ויותר, יעילה ולא מקרטעת בשונה מ VPN קלאסי שהיה לי בזמנו שבאמת היה בעייתי.לגבי חיבור של ספק סלולרי רגיל, ברור שיותר חלק להתחבר ישירות, אבל כשהפער במחיר יכול להגיע לכמה עשרות שקלים לחודש למי שמשתמש כבד זה בהחלט שיקול, או לפחות יש אנשים שזה שיקול בשבילם ואני לא רואה למה צריך להתכחש לזה, ובמקרה הזה ממילא צריך לכל מחשב חיבור בפני עצמו.
אסכם, דבריך אמורים למקרים הבאים:
- "כל מיני מקומות" עם רשת קווית פרוצה.
- חו"ל
- משתמש סלולרי (נטסטיק) כבד כשיש הפרש של עשרות שקלים (מעל 40GB לפחות).
ועל סמך מקרי הקיצון הללו אתה שואל למה נטפרי בכלל עובדת עם ספקים,
וממליץ ל95% מהמשתמשים לעזוב את מה שכ"כ טוב להם. -
@מעמד אמר בלמה בנטפריי המחיר יקר:
@bbn היה פעם נסיון לצרף את רמי לוי לנטפרי עצומה להוספת רמי לוי
בסוף לא היה משתלם להם והם לא עשו סים של נטפריאז אתה אומר לא המצאתי את הגלגל...
טוב ניסיתי שוב נראה מה יהיה עם זה...