איחוד חשבונות בתשלום יחיד
-
@957
אני דיברתי על כך שהם צריכים לשלם שוב 20 ש"ח על VPN, עיין בהודעה כולה,
במידה ולא כתבתי ברור, אשתדל להרחיב. -
אני דיברתי על כך שהם צריכים לשלם שוב 20 ש"ח על VPN, עיין בהודעה כולה,
ועל זה עניתי שעדיין זה יוצא זול
-
זה נכון שזה יוצא זול, אבל השימוש בהם הוא לא במקביל, ודי מובנת הטענה (לפחות לי, כי גם אני באותה סירה ).
בכל אופן VPN בחינם הוא מושג שעבר מן העולם, עוד לפני שנטפרי סדרו את העניין של התשלומים @clickone הודיע שה-VPN שלו יעלה 15-20 ש"ח תרומה לנטפרי, כך שזה לא ממש רלוונטי.
כלומר - ה-20 ש"ח ל-VPN נקבעו עוד קודם. -
גם בחב' אתרוג, התוכנה שלהם (שכוללת בעצם גם VPN) עולה עוד 10 ש"ח לחודש על כל מחשב.
-
-
יש סיכוי למשהו?
או שזה המדיניות ו..?
תודה @administrators -
אתם רוצים לסבך אותי עוד יותר עם החשבונות.
-
חברים יקרים
-
גם אני רוצה לחסוך בהוצאות אבל כמו ש @ליכט ציין שבאלו שמתיימרים להיות מתחרי נטפרי ששיקולים כלכליים עומדים נגד עיניה ובכל זאת הם גובים סכום בנפרד (ועוד על כל מחשב!), עאכו"כ כאן שהסיבה לגביית הכספים הינה ליכולת קיום בסיסית (ועוד התחשבו בנו בשימוש יחסי)..
-
הרוצים לגלוש בקווי וליהנות מאפשרות לחיבור לVPN בדרכים וכדו' ללא תוספת תשלום מוזמנים להצטרף לאראל שכפי שדובר כאן לא אחת ניתן להשתמש בפרטי החיבור גם כVPN.
-
[שחררו את @magicode .. יש לי פניה חשובה שאני צריך שהוא יטפל בה ]
-
-
@magicode
אני בכל זאת מנסה עדיין להציע.
אולי אפשר להגדיר שחשבון שמשוייכים אליו גם חיבור קווי וגם חיבור VPN, אזי בחודש שחיבור ה-VPN אף פעם לא השתמש באותו זמן של החיבור הקווי (שזה מוכיח לכאו' שזה אכן משמש רק בדרכים וכדו'), ה-VPN יחוייב רק ב-5 או 10 ש"ח ?נ.ב. אין בעיה לחכות על תגובה עד אחרי הטיפול בפניה של @למדן-וידען
-
@ליכט די... על חמשה או עשרה שקלים אתם מטרידים את ראש החברה?!?!
עדיף שתשאירו אותו פנוי לדברים חשובים יותר.תודה.
-
@AL
אני לא מטריד בגלל חמשה או עשרה שקלים (אני אישית יש לי רק חיבור VPN כך שזה לא נוגע), אני מנסה להשאיר את נטפרי כבחירה המועדפת גם מבחינה כספית (לאלו שעדיין לא זכו לטעום, ועדיין אינם מבינים שזה שווה כל מחיר).