אבי בסר ז"ל
-
@MacroShadow מי יכול לשכוח את ההסעות לבית ההחלמה ע"י סיאני
-
@MacroShadow אמר באבי בסר ז"ל:
וחברת הסעות של האחים סיאני שהיו עושים 2-3 נסיעות ביום עם מיניבוסים מקרטעים שנתקעו לא אחת בעליות לירושלים. בתשנ"ו או תשנ"ז תושבי היישוב התבשרו בבשורה טובה, אגד מתחילים להפעיל תחבורה מסודרת לירושלים. בתחילה הם הפעילו נסיעות בודדות שלאט לאט תוגברו.
@avishalom אמר באבי בסר ז"ל:
@MacroShadow מי יכול לשכוח את ההסעות לבית ההחלמה ע"י סיאני
מתחיל להיות פה ממש העלאת זכרונות.
אבל נראה לי שהאירוע היה בשנים יותר מוקדמות מתשנ"ו (לא שיש נפק"מ לנידון, רק לזכרון). -
אני מתנצל אני לא מכיר את הנוהל,
ובקשר לאמונה אני לא רואה בזה כל סתירה זה ודאי שאבי היקר ז"ל היה נשמה גבוהה שבאה על תיקונה השלם והטוב ביותר עבורה היה לעזוב את העולם והצורה הטראגית הזו הייתה קר כדי לעורר אןתנו אבל זה לא סותר בכלל את העניין הזה שעלינו להשתדל למנוע מקרים כאלו וע"ז אמרה תורה לא תשים דמים בביתך,
תודה ושוב סליחה. -
@MacroShadow אמר באבי בסר ז"ל:
ביום הראשון שאגד התחילו לפעול ביישוב הילד אפי שוורץ ז"ל נדרס תחת גלגלי האוטובוס
מהנ"ל עשוי להיות מובן כי האשמה היתה של אגד, אפילו באופן חלקי.
חבל שאין באפשרותי לפרסם כאן את התמונה של הירידה התלולה והנסתרת למחצה ממנה פרץ אפי ז"ל ברכיבה על אופניו ישירות לתוך הכביש.
למרות הזמן הרב שחלף, עד היום בעברי במקום עולים בי מתח ולחץ בלתי נשלטים בראותי מישהו יורד במורד הירידה הנ"ל במהירות העולה על צעידה איטית.
לתומי סברתי עד היום כי המשימה הייתה להחדיר בילדים את חובת הזהירות, וכי הרבעס' לא נדרשו לעבוד קשה בכלל לאור התוצאה הטראגית של מה שקרה. -
@רוח כולם פה מאותו הכפר?!
-
-
@רוח איננו עוסקים בחיפוש אשמים, ובהקשר הזה בדיוק הובא המקרה.
עם זאת, לחלוטין אתה צודק שהנהג לא היה אשם, אך בהתחשב בתנועה הלא קיימת ביישוב באותם ימים, ובחוסר מודעות כללית לזה"ב שהתפתחה רק כעבור שנים, לא הייתי ממהר לדון אף אחד. -
-
@MacroShadow דבריך מתוקים מדבש ונופת צופים!
-
@פינחס אמר באבי בסר ז"ל:
@שלום-על-ישראל אמר באבי בסר ז"ל:
@רוח כולם פה מאותו הכפר?!
טלזסטון
תהיתי למה השם "ד"ר רפאל בורץ" מוכר לי כל כך...