סימניה: חיבור מחדש לנטפרי בתוכנת NetFree Anywhere 2.
-
@אדון אמר בסימניה: חיבור מחדש לנטפרי בתוכנת NetFree Anywhere 2.:
@Men770
איך משתמשים בזה בבקשה?יוצרים סימניה חדשה, ומכניסים את הקוד לשורת הURL.
-
@Men770 לא עובד לי
-
@Men770 זה פצצה פצצה פצצה פצצה!!!
@a0533057932 נראה לי שבחיבורים המהירים כגון PPTP יש עכשיו בכללי בעיות {אני עברתי היום לTrans vpn והכל חלק, והסימניה עובדת מצוין!!)
-
@Men770 אמר בסימניה: חיבור מחדש לנטפרי בתוכנת NetFree Anywhere 2.:
@אדון אמר בסימניה: חיבור מחדש לנטפרי בתוכנת NetFree Anywhere 2.:
@Men770
איך משתמשים בזה בבקשה?יוצרים סימניה חדשה, ומכניסים את הקוד לשורת הURL.
תודה.
עשיתי כך, וכשאני לוחץ על הסימניה, לא קורה שום דבר. -
@Men770
באיזה סוג חיבור הוא מחבר את זה ? -
@ליכט מה שמוגדר בהגדרות
-
@yzahn
עבד לי מעולה.
אבל לא קיבלתי שום הודעה שהחיבור הצליח.
למה ? -
@ליכט לכאורה בגלל CORS (= קבוצה של הגבלות אבטחה של הדפדפן. הסימניה הרי שולחת בקשה לדומיין 127.61.3.61:31613 ומנסה לקרוא את התשובה, הסימניה רצה בתוך הכרטיסייה הפעילה, הדפדפן מגבילה את היכולת לקרוא תשובות שנשלחו מדומיין אחד על ידי קוד שרץ בקונטקסט של דומיין אחר, הקריאה מצליחה, אבל הקוד לא יכול לקרוא את התשובה ולהדיע אותך על הצלחה).
-
@yzahn
עד עכשיו לא ידעתי למה זה לא עובד.
עכשיו אני כבר גם לא מבין למה זה לא עובד..... -
@ליכט הבאת שמחה ליהודי אני לא מצליח להפסיק לחייך מהתגובה שלך...
-
@Men770 @yzahn אם יש גם את הבעיה הזאת בצורת העבודה של הסימניה, לא יהיה יותר פשוט לעשות סקריפט שלא ירוץ בתוך הדפדפן אלא בחוץ שיהיה אפשר פשוט לשים אותו pinned לשורת המשימות לדוג' ללחוץ עליו כל פעם שמתנתק ושלום על ישראל, יוכל להדפיס לי הודעת echo פשוטה שהחיבור הצליח\נכשל? (בטח אני כותב כאלו שטויות והבלים שאתה מתרסק מצחוק @yzahn ...).
וגם אם זה עדיין רץ בדפדפן - לדעתי יותר יעיל הודעות פוש. שלא עוצרות את הכרטיסיה, מעצבנות - צריך ללחוץ להם אישור אז מה עשינו..
אני שוב כותב שהכי יהיה נוח יישום קטן וקליל שירוץ עם tray icon שיכול להיפתח ממנו pop-up קטון, ואני יחזור על שאלתי - האם זה לא מה שהיה בגרסה הראשונה? (או שפשוט זה מה שהיה רק שהגרסה השניה כתובה לגמרי בשפה אחרת אז לא אפשרי לדמות מקרה למקרה?)
נ.ב. אני כותב כזה סגנון הודעה כי נראה שהדיון עבר לפה.סתם לשם העניין - ביקורת אישית - לי זה לא עובד בחצי מהלחיצות. לכאו' הייתי נמהר להגיב בהתלהבות למעלה. (כמובן שגם זה יפה מאוד @Men770 צל"ש גדול על ההשקעה והמחשבה)
-
@chv אמר בסימניה: חיבור מחדש לנטפרי בתוכנת NetFree Anywhere 2.:
אני כותב כאלו שטויות והבלים שאתה מתרסק מצחוק
ח"ו אני לא צוחק על אנשים, פשוט נהניתי מההומור של @ליכט.
התשובה לכל שאילותיך הוא שמה ש@Men770 עשה הוא הכי קל. כל מה שאתה מציע מצריך יותר עבודה. -
@yzahn כן את זה הבנתי מיד..
-
@Men770 ממש מעולה, תודה!
יש סיכוי לעשות שאם הוא לא יצליח להתחבר לסוג חיבור אחד הוא ינסה לסוג אחר?