אני בסים כשר, ובכל ערב מהשעה 11 חווה ניתוקים ואיטיות, זה קורה רק לי?
-
לא פתחתי תלונה.
לא מזמן הגיע מצב שממש נפל האינטרנט. פניתי לנטפרי מפני שהסתפקתי אולי זה מהסינון, והנציג אמר לי שזה לא קשור אליהם, אבל באפשרותו לראות שיש עומס בסים כשר לאותו פרק זמן נתון.
איני יודע האם זה כך תמיד בלילה אצלם, אבל אצלי זה בוודאי ניכר ומורגש.
אני מאזור מערב ב"ב. -
@אבצן אודה אם תוכל לפנות במורה מסודרת ע"מ שנוכל לנסות לעזות
יום נעים -
@סים-כשר אמר באני בסים כשר, ובכל ערב מהשעה 11 חווה ניתוקים ואיטיות, זה קורה רק לי?:
@אבצן אודה אם תוכל לפנות במורה מסודרת ע"מ שנוכל לנסות לעזות
יום נעיםלמי לפנות? זה קורה בשעת לילה מאוחרת - מי יכול לבדוק זאת בזמן אמת?
-
@אבצן
חברת סים כשר תנסה לפנות למפעיל שיבדקו את הבעיה -
לאן לפנות? לטל' שלך?
-
-
ניסיתי לפנות לטריפל סי, אבל הם אומרים לי שאני לא לקוח שלהם אלא של סים כשר.
סים כשר לא פעילים בשעה שזה קורה.
מעבר לכך, שבהבנה הפשוטה שלי, זה נגרם מעומס. [והשעות המסוימות יוכיחו, והתגובה של נציג נטפרי תוכיח] ואז אין הרבה מה לעשות. אין באפשרותם 'לדלל את התנועה' באינטרנט.
כדי לבדוק את התיזה הזו, אני שואל האם החויה הזו היא אישית, או שיש אותה לעוד גולשים, ואז אדע האם זו בעיה פרטית שלי או של הספק, ואדע כיצד להתנהל.
לרוב במקרים דומים [ואיני מדבר כעת על סים כשר] התגובה היא 'אין מה לעשות' 'זה לא בשליטה שלנו' וכדומה. ולכן מעיקרא איני חושב שיש להם מה לעשות, אבל בכל זאת לאור פנייתו של @סים-כשר אנסה לבדוק איתו את הבעיה. -
תגדיר DNS ככה
1.1.1.1
8.8.8.8 -
@magicode אמר באני בסים כשר, ובכל ערב מהשעה 11 חווה ניתוקים ואיטיות, זה קורה רק לי?:
תגדיר DNS ככה
1.1.1.1
8.8.8.8מתי, כעת? כשזה קורה?
-
@אבצן כעת ותשאיר ככה. ותראה אם עזר.
-
@אלי-TZA אמר באני בסים כשר, ובכל ערב מהשעה 11 חווה ניתוקים ואיטיות, זה קורה רק לי?:
תודה.
אפשר הסבר? -
@אבצן אמר באני בסים כשר, ובכל ערב מהשעה 11 חווה ניתוקים ואיטיות, זה קורה רק לי?:
ניסיתי לפנות לטריפל סי, אבל הם אומרים לי שאני לא לקוח שלהם אלא של סים כשר.
סים כשר לא פעילים בשעה שזה קורה.
מעבר לכך, שבהבנה הפשוטה שלי, זה נגרם מעומס. [והשעות המסוימות יוכיחו, והתגובה של נציג נטפרי תוכיח] ואז אין הרבה מה לעשות. אין באפשרותם 'לדלל את התנועה' באינטרנט.
כדי לבדוק את התיזה הזו, אני שואל האם החויה הזו היא אישית, או שיש אותה לעוד גולשים, ואז אדע האם זו בעיה פרטית שלי או של הספק, ואדע כיצד להתנהל.
לרוב במקרים דומים [ואיני מדבר כעת על סים כשר] התגובה היא 'אין מה לעשות' 'זה לא בשליטה שלנו' וכדומה. ולכן מעיקרא איני חושב שיש להם מה לעשות, אבל בכל זאת לאור פנייתו של @סים-כשר אנסה לבדוק איתו את הבעיה.לא זכור לי שיש עומס בשעה 11 בלילה
-
@אבצן אמר באני בסים כשר, ובכל ערב מהשעה 11 חווה ניתוקים ואיטיות, זה קורה רק לי?:
@אלי-TZA אמר באני בסים כשר, ובכל ערב מהשעה 11 חווה ניתוקים ואיטיות, זה קורה רק לי?:
תודה.
אפשר הסבר?בשתי מילים זה משתמש בשרת DNS אחר ואם הבעיה בשרת DNS שלך זה יעזור.