הצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי
-
@nigun לא יודע.
אם אין הבדל אז אולי כבודו יסביר, אולי בהתקנת וויפרי זה גם ימחק משחקים מהמחשב אם יש -
פוסט זה נמחק! -
@a0533057932 תגובתי נאמרה למי שחושב שיש מי שאוסר שימוש בשחמט בדפדפן אבל במחשב זה בסדר, אם לא זו היתה הכוונה אז לא לשם כיוונתי.
וכמו שלא עולה על דעתך שאם זה תוכנה על המחשב שעובדת על האינטרנט זה בסדר אבל בדפדפן לא -
שחמט סודוקו וכדו' לא חוסמים.
יותר חוסמים אתרים שכל כולם משחקים כמו מרוץ מכוניות וכדומה. -
@magicode אשמח לדעת מה הכללים של משחק שפתוח ומה לא.
אני בטוח שלא יורדים לרזולוציות לשאול רבנים על כל משחק ומסבירים אלא יש קו כלשהוא שנקבע על ידי מאן דהוא -
פוסט זה נמחק! -
@פלורידה זה נקרא חוסמים אתרים שאומרים להיות פתוחים? לא נבדקו?
-
מה קרה לאשכול שלי?
-
@yzahn אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
מה קרה לאשכול שלי?
זה חלק מההתפתחות של הפוסט שלך.
אל תיפול ברוחך!!... -
@aiib אין שום קשר ואין כל התפתחות. זה סטיה מוחלטת מהנושא.
גם אם @by6199 ייצא מפה מאושר שהתחשבו בחמשת הפעמים שנטפרי תקעה אותו ואת עמיתיו, אף מילימטר לא נעשה בקשר לבעיה ש@yzahn הציב.
אני חושב שסיכום דברי @yzahn הם שיש צורך ללקוחות שהההחלטות שעומדות בדרכם, ומפריעות להם
א. לא יפתיעו אותם - יהיה מקום מסודר בו יהיה ניתן לעיין ולהסיק לבד מה לבן מה שחור ומה אפור אצל נטפרי.
ב. יהיו להם הגיוניים - יהיה באותו המקום נימוקים והפניה להסברה שתשכנע ותסביר את נחיצות כל עיקרון ואת נחיצות העקשנות עליו
ג. יהיה מתן אפשרות לערער על סגירת אתר - שיוך אתר לאחד מעקרונות הסגירה.הדגשתי את המילה מסודר כי לענות פה בפורום ל@by6199 למה משחקים סגורים יפתור את הבעיה בפרספקטיבה של לקוח אחד, ובעיה אחת, ולעת מסויימת - זה פתרון קצת צר...
הבעיה של שקיפות זה שהיא מחייבת וכובלת ומסבכת בהרבה מקרים. -
פוסט זה נמחק! -
@פלורידה אני מאמין לך שזה מה שקיבלת אולם כל אחד שמסתכל באתר רואה שהוא לא נחסם
אלא עדין לא פתוח
באם האתר דחוף לך
תן 3 נקודות
תפרט מה האתר ואם לא יפתחו זה מטרת הפוסט המוקרי
כתובת שאליה ניתן לפנות במקרה של חסימה שגויה -
@נטפריס אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
הבעיה של שקיפות זה שהיא מחייבת וכובלת ומסבכת בהרבה מקרים.
זה ליבת העניין.
משתמשי נטפרי היקרים: היכונו!
במקום שהרב @magicode יהיה עסוק יומם וליל כיצד לשפר את הסינון ולהמשיך להציל את עם ישראל,
הוא הולך להתעסק מהבוקר עד הלילה עם סעיפי קטן של תקנונים וויכוחים "מסודרים" על מה כן לפתוח ועל מה לא....אני בעד הסברת פנים יותר מהמצב היום (בעיקר הסברה, גם בלי פנים),
אבל בבקשה, אל תהפכו את נטפרי לזירת הויכוחים המגזרית על כמה צריך להיות פתוח או להשקיע בפרומקייט. -
@מטעמים אם יש יותר עבודה מוסיפים צוות, לא?
אבל זה יפתור רק את הבעיה שאתה ציינת.
הבעיה הגדולה יותר היא ש"שקיפות מחייבת וכובלת ומסבכת בהרבה מקרים"... אין פתרון קל לזה. אבל ייתכן שיש פתרונות לא קלים... -
@by6199 אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
לענין הרב אולמן, האם הפסק שלו נאמר באינטרנט חסום לחלוטין גם? (שואל)
לפי מה ששמעתי בשמו, כן. (אם יש רק פתיחה של אתרים מסוימים, אולי זה שונה)
-
תודה רבה לאלו שהגיבו לענין, אני שמח לראות שיש כמה יחידים (מתוך המגיבים) שהבינו את דבריי...
רק אעיר שהדוגמאות לדרכי פעולה כשמם כן הם - רק דוגמאות, התכוונתי לקו כללי של יותר השקעה בהסברת פנים ללקוח, נראה לי שכל צעד בכיוון רק יעשה טוב.אני לא רואה הרבה תועלת בעוד דיונים ציבוריים בנושא.
מבחינתי האשכול נעול -
@a0533057932 אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
@מככב אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
@a0533057932 אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
@מככב אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
נט פרי, לא חייבים שום דבר לאף אחד!!
הם קמו כמטרה לעזור בסינון למי שרוצה בכך!אבל מכאן ועד לומר שאנחנו לקוחות שבויים וכדו', יש מה לשפר יש מה להוסיף, אבל הכל מבסיס הבנה שהם לא חייבים כלום, ותודה שבכלל הם משקיעים ללא שום רווח אלא ממטרה קדושה ונעלה.
על זה כל הניגון
נטפרי כבר לא החברה שהייתה בהתחלה היא כבר המינימום הנדרש ועל כן אין מה לומר לא חייבת כלום לאף אחד
לא רוצה על תבוא וכד'לא כ"כ הבנתי את דבריך.
אבל בכל אופן זה לא משנה, כי זה לא חברת תקשורת או חנות מכולת שמחוייבת למשהו, זה סינון שנפתח במטרה לעזור למי שרוצה סינון, וסה"כ לוקחים מינימום כסף לתחזוק וכו', למה שתהיה להם התחייבות למשהו, רוצה תתחבר לא רוצה תעבור סינון.אין היום לא רוצה תעבור סינון זה כמו שתגיד לאדם שכועס על ועדת הגנבים למה חסמו לי את הקו לא רוצה? קח סמארטפון
שיתחילו להיות חברת תקשורת או חנות מכולת שיתחילו לתת תמיכה טלפונית מסודרת (לא כל שעות היום חלק ממנו) לא כל דבר פתח פניה בצרוף הקלטה ורק אז נדבר איתך - עולה כסף? תקחו
(ניתן לעשות מסלול שבו עדין יהיה 15 שקל או אפילו יותר זול לבנקים קופ"ח וכד')אין הנושא הוא האם פתוח אתר שהוחלט לסגור כי דיברתי בטלפון עם נציג וחתמתי שאני מודע לבעיות באתר
אלא בנושא זה למשל לתת כתובת נוספת שכותרת תיהיה נתקלת בחסימה לא מוצדקת למשל פנה ל-ZZZZZZZZZ ושם יבדוק אדם אחר את הנושא לא מי שסגר
ולתת כתובת מסודרת לבעלי אתרים שנחסמו - קריטריונים ברורים ושקופים מה מותר ומה אסור (גם קריטריון של תפנו לועד לביצור חומות הדת אם הם מאשרים את האתר שלך יפתח)דווקא נראה שלקחת קו אחר לפי השם
-
@אפר-שריפה אתה מעוניין להתקשר למספר הזה ולראות האם הוא אמיתי או לא?
בנוסף נטפרי קיימת מה2017 בערך יש כאלה שהשתמשו באינטרנט קצת לפני