בנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...
-
@magicode אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
בכל מקרה אני לא מכיר כאלו קהילות.
אז נטפרי אכן מנותקים.
-
@by6199 אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
בכל מקרה אני לא מכיר כאלו קהילות.
אז נטפרי אכן מנותקים.
באמת...
אדוני, אתה מכיר קהילה שבה גברים לא יתקשרו לשום שירות בו עלולה לענות להם אישה?
שום נקודה רגישה ושום בטיח. רק מנטפרי אפשר לצפות, כי אם כבר אז למה לא... -
@dLive אני לא שייך לקהילה כזו, למיטב ידיעתי בהחלט, יש קהילות שלא יתכתבו עם נשים בצורה כזו חד משמעית.
ואל תשווה שיחת טלפון. -
@by6199 לא נראה לי שזה נכון. כל אחד צריך לשלם עבור שירותים שהם מקבלים או להתקשר למשרדי ממשלה או ביטוח. אולי הם יקבלו אינטרנט או סמרטפאון רק כדי שלא יצטרכו לשלם בטלפון כי אולי נציגה יקח את השיחה.
אתה מכיר קהילה כזו?
-
@DovidStroh אין טעם להשוות לשיחת טלפון.
אבל בשביל הוודאות שאלתי מישהו שמכיר היטב את הניואנסים באחת הקהילות האלו, זו היתה תגובתו לא נגעתי מעבר לענייני פרטיות.באופן רשמי לא, אבל ברור שיהיו כאלו שלא ירגישו בזה בנוח
לדוגמא, לא מזמן העיר לי חסיד ... על כך שמתקשר ל... ועונות לו שם נשים וזה לא נעים לו
התכתבות פרטית עם אישה חמורה יותר, בוודאי -
למה אין כפתור דווח על טרול?
לפעמים אני ממש מרגיש מוטרד מסגנון הכתיבה של משתמשים מסויימים -
התכתבות פרטית עם אישה חמורה יותר, בוודאי
איך זה נוגע לנושא שמדברים עליו כאן ?
התכתבות תמיד היתה, עכשיו רק נוסף לה אפשרות של הקלטת קול.
זה הופך את ההתכתבות לבעייתית יותר ?התכתבות פרטית, לא היתה אף פעם, והיא כנראה תמשיך לא להיות.
-
@ליכט אני לא הולך להתווכח איתך.
נתתי למי ששאלתי אחרי שהיה מי שהחיש קישור לפוסט לא פירטתי, קרא והגיב את מה שהגיב -
@וידאל אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
למה אין כפתור דווח על טרול?
לפעמים אני ממש מרגיש מוטרד מסגנון הכתיבה של משתמשים מסויימיםכי נטפרי אף פעם לא טועים
-
לא רוצה להפריע לחגיגה
אם אתה לא רוצה להפריע, אז למה אתה עושה את זה?
-
@by6199 נטפרי אכן מנותקים, רק תחרות תעזור:
אני אכן משוכנע שלא יהיה שינוי כל עוד לא יהיה שינוי בשטח, כלומר חברה מתחרה או משהו כזה
אז תעשה טובה ותחסוך מכאן את הביקורת שלך כל עוד אין תחרות, אתה עצמך אמרת שלא יזוז כלום עד אז.
אתה כפוי טובה שעבר מזמן את גבול הטעם הרע, מצטער. אם יש חופש ביטוי אז גם לי יש. -
@מ-פינחסי כי אני שאלתי שאלה עניינית שהתשובה שהייתי אמור לקבל הייתה צריכה להיות אחד הבאות.
1 יהיה לפי הגדרות משתמש
2 לא נלקח בחשבון, ייבדק.
3 יובא להכרעת רבני נטפרי
במקום לענות עניינית, יש כאן קבוצת שוטים (חלקם אפילו כתבו את זה בפרופיל שלהם בהגיה אחרת), שבמקום לחשוב עניינית מגיבים בהבלים. -
@by6199 לא שאלת שאלה עניינית אלא כתבת קשקוש מוחלט מתגרה בשביל להשבית חגיגה שהיה נדמה לך שחלילה הייתה.
עונים פה תמיד נורא ענייני ואל תטיף מוסר למשתמשים שווי זכויות לך שכותבים בטעם פי ארבעה, שיש להם טיפה רגש של הכרת הטוב ואבחנה נכונה אם לעקל או לעקלקלות. בוז. -
@נטפריס חופש ביטוי ענייני למה לא.
תחרות אכן תועיל במקומות הרלוונטיים, תפסת את הנקודה הלא נכונה במקום הלא נכון.
יש דברים שאכן לדעתי ללא תחרות לא ישתנה וזה עניני סינון מה לפתוח ומה לא וכו.
נושא כזה לא קשור, כי ברמת ממשק אני לא חושב שצריך תחרות, שאלתי סה"כ האם יש רגישות לקהלים שזה לא מתאים להם -
@נטפריס אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
@by6199 לא שאלת שאלה עניינית אלא כתבת קשקוש מוחלט מתגרה בשביל להשבית חגיגה שהיה נדמה לך שחלילה הייתה.
עונים פה תמיד נורא ענייני ואל תטיף מוסר למשתמשים שווי זכויות לך שכותבים בטעם פי ארבעה, שיש להם טיפה רגש של הכרת הטוב ואבחנה נכונה אם לעקל או לעקלקלות. בוז.כמובן.
מציע שתצא החוצה תנסה להסביר לכמה אנשים מחוץ לפורום את הטענות תראה פתאום שזה ייראה להם אחרת -
@by6199 אתה פספסת את הנקודה של דברי (בשני המקומות), הם אכן היו מליצה. ייתכן שתחרות תעזור לנושא ההוא וייתכן שישנה קהילה שיש לה בעיות עם כדור הארץ, לא נכנסתי לנקודות בהם אני בטוח שגם אתה לא נכנסת.
הנקודה אליה רמזתי היא של חוסר רגש ודרך ארץ בסיסיים. -
@נטפריס ייתכן שבלהט הדיון נכתבים דברים בצורה תקיפה מעט.
כשיש דיון ענייני ומענה ענייני זה לא קורה. -
לפי איך שאני מכיר אותך מהפרום. זה הרמה להנחתה.
בכל מקרה אני לא מכיר כאלו קהילות.לאחר מעשה - מתברר שכל מילה נכונה.
-
@dLive שמח בשמחתך על התגלית אליה הגעת.
מקווה שהחתימה שלך מכוונת גם לזה -
דווקא האשכול נפתח עם אנרגיות חיוביות...
חבל.אולי יומיים לפני ראש השנה, נטפרי תחרוג ממנהגה ותמחק את 20 התגובות האחרונות באשכול, (ואני בתוכם)
נראה לי שכולם יסכימו? לא?