בנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...
-
@by6199 אני חושב (בכנות) שאתה פועל בתום לב, ורוצה לשפר את המערכת, ולכן אתה תמה למה בכל זאת הודעות שלך מקפיצות את כולם.
אתה עונה לעצמך תשובה, כי כולם חושבים שאסור לבקר את נטפרי, ונטפרי אף פעם לא טועים, ויש כאן איזו כת. אם אתה צודק זה באמת מרגיז וטעון שיפור.
יש כאן אחרים שחושבים אחרת ממך, הם סבורים שהבעיה לא עצם הביקורת, אלא הנימה שבה נאמרת הביקורת, והתדירות שלה.
אני לא יודע מי מהצדדים צודק, אין לי כלים לשפוט.
אני רק יכול להציע כצופה מהצד, אם נושאים מסויימים מעוררים מחלוקת, גוררים לשה"ר, כעסים, שום מטרה לא תצדיק אותם, גם המטרה הנעלה של שיפור נטפרי.
חכם הרואה את הנולד, ומנסיונו כל מה שהוא יכתוב יעורר אמוציות, ראוי לו לשקול לפני הכתיבה האם זה כדאי או שהשתיקה יפה לו. -
@by6199 אם לסכם את הטענות נגדך, אפשר לומר,
"אפשר לנסות להשפיע על נטפרי בצורה יותר מכובדת"ואני מוסיף מעצמי:
יש דברים בנטפרי שגם אני הייתי רוצה לשפר. אבל בסוף לא הכל מושלם. וצריך לחיות עם זה. הלוואי והיינו חיים בעולם מושלם. ליתר דיוק, העולם מושלם כי בורא עולם מושלם, אבל אנחנו לא מושלמים ולכן לא מבינים את השלמות. -
@by6199 אגב, תסכים בעצמך שזה שיש פורום שמאפשר דיונים מעין אלו (עד שהם יורדים מהפסים ונמחקים...) הוא תופעה נדירה ביותר ולגמרי לא מובן מאליו (כמו הרבה מהדברים האחרים שיש בנטפרי). אני כותב לעצמי גם כן. צריך להיזכר מפעם לפעם בצדדים הטובים.
-
@by6199
אגב אני רואה שמנהל הפרום אתמול מחק פה הרבה תגובות נגדך.
אני אישית לא הייתי מוחק כדי שלא יגידו שיש פה סתימת פיות.
אבל בכל זאת יש כאלה שבכל זאת חסים על כבודך.אני שוקל לקבל את עצת @נטפריס להנחיל פה משטר נוקשה של רמת שיח מכובדת.
גם במחיר שיבואו אי אלו צדקנים ויבכו שסותמים להם את הפה.
בתאלכס לא משנה מה תעשה זה מה שהם יגידו.
אז לפחות שיהיה רמה מכובדת פה בפרום. -
@magicode אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
אני שוקל לקבל את עצת @נטפריס להנחיל פה משטר נוקשה של רמת שיח מכובדת.
גם במחיר שיבואו אי אלו צדקנים ויבכו שסותמים להם את הפה.
בתאלכס לא משנה מה תעשה זה מה שהם יגידו.
אז לפחות שיהיה רמה מכובדת פה בפרום.או ! הגיע הזמן !
מזמן כבר אמרתי שצריך לעשות כללים ברורים בפורום (במיוחד שאתה כבר הסכמת איתי על זה)
@מעמד אמר בהצגת כללי הפורום:@administrators אני מקפיץ את הבקשה שוב (ובמיוחד שידידנו המנהל הרב @magicode מסכים עם זה בפוסט המצוטט למטה)
מה זה שונה מכל פורום אחר שיש בו כללים ?!
@משרדי @shraga אולי תתחילו לכתוב ויערכו את זה המנהלים לפי הצורך ?
הרי מאד יכול להיות שלמנהלים אין את הזמן לכתוב מהתחלה, וברגע שיש משהו כתוב, הם יוכלו לערוך שינויים קלים !@מעמד אמר בנטסטיק WIFI:
@נטפריס אולי תכתבו אחת ולתמיד, גם בפורום פה כללי הפורום ?
לא רק בתחומים !
אנשים נכנסים לפה וחושבים שהם יכולים לכתוב הכל, ואין שום דרך לדעת מה כן אפשר לפרסם ומה לא.
הרבה פעמים לא יודעים אם זה קשור לנטפרי או לא ! כי אין כללים ברורים !
ואז כשמישהו כותב בתום לב הודעה פתאום המשתמשים הותיקים קופצים עליו והוא נבהל: מה? מה כבר כתבתי ?!
ותשימו הודעה ברורה בעמוד הראשי של הפורום עם הקישור לכללים !
לא כל אחד יודע מה מקובל ומה לא ובמיוחד החדשים ! (גם משתמש שהצטרף לפני שנה והיום הוא כותב את הפוסט הראשון שלו נקרא חדש לענין זה)
@administratorsבנוסף בכל הפורומים האחרים יש כבר את האפשרות של דיסלייק
הגיע הזמן שגם פה יהיה את זה -
אולי נשכור שירותי פסיכולוג.
לכל פוסט יצורף פיענוח.
זה, כאשר הוא תוקף, הוא מתכוון להגיד "עם כל הכבוד, אני לא מסכים"
השני, כאשר הוא מתלונן, הוא מתכוון להגיד "יש לי רעיון לשיפור, מה דעתך?"
השלישי, ההוא שכותב בכשרון, הוא מתכוון להגיד "אני שונא אתכם, בוא נטריל קצת"
הרביעי, הוא פשוט קם על רגל שמאל הבוקר...במשך הזמן כאשר הדיוק של הפיענוחים עולה נאפשר לו להחליף את התוכן המקורי עם התוכן המפוענח...
-
@yzahn
דווקא נראה שהתפקיד הולם אותך מאד ! -
הנושא הוא מהותי
יש מושג שנקרא אלימות מילולית
אם אני חש אי נוחות עזה מסגנון כתיבה של ניקים מסויימים (רמז: שניים מהם הורחקו בשבועיים האחרונים)
צריך לנסות להבין במה הם שונים מכותבים אחרים שהעירו / האירו על דברים הנוגעים לנטפרי
אם ננסה לאפיין את אופי הפעילות שלהם-
שימוש במשפטים בסגנון אתם עדר, יש לי מספיק מה לכתוב.... (בתרגום לעברית מדוברת: אל תדליקו אותי...)
-
כתיבה של הרבה מאד (נניח 20 ) תגובות בנושאים שיש בהם הזדמנות להוכיח את הכישלון הגדול של נטפרי
-
שימוש רב במילים תוקפניות
סיכומו של דבר
פורום של גוף מסוים היא אכסניה לקידום האג'נדה שלו
המציאות שאדם נכנס לפורום ומתנהג כפיל בחנות חרסינה גם אם הוא צודק (והוא לא, כי זו התנהגות טיפשית) היא לא נעימה לחברי הפורום ותגובותיהם יוכיחו על כךיש כאן הרבה ניקים שתורמים לפורום תרומה משמעותית בידע ובעזרה
כדי שהפורום ימשיך להיות נעים לשהייה ולא מעורר מדנים ורגשות שליליים חשוב מאד להדיר משתמשים 'צודקים' כגון הנ"ל ולתרום לתחושת הביתיות והנעימות של המשתמשים התורמים
אחרת אולי נהיה מאד צדקנים, לא סותמי פיות אבל כל משתמש שחפץ בחיים שלווים יחפש לו פורום אחר לעזור ולתרום בו
ופורום נטפרי? ימשיך להיות במה לאלה שאסור לסתום להם את הפה... -
-
@וידאל התובנות שלך בחלקם נכונות
@וידאל אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
יש כאן הרבה ניקים שתורמים לפורום תרומה משמעותית בידע ובעזרה
עשיתי בדיקה קצרה בדירוג המשתמשים, ואכן רוב המשתמשים שעוזרים ומסייעים לאנשים כדבריך הגיבו עניינית.
רוב הקשקשנים אכן לא עושים הרבה מעבר אף פעם, פשוט מאוד נכנסים לדירוג משתמשים רואים את כמות הלייקים שהוא קיבל ועל מה ואז אתה רואה האם זה לייקים על עזרה לאנשים כמו שציינת או על "פנינים" -
@by6199 אני רצתי לבדוק, ראיתי שיש לי דירוג די גבוה-אז אני מגיב:)
האשכול אמנם לא ננעל, אבל בא נתאחד כולנו ונפסיק את האשכול הזה.
זה כבר מידי אמוציונלי.
עריכה: אני לא מתייחס בכלל לעצם הדיון, מי צודק מי נפגע ומה נכון או לא. -
@yzahn אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
וכן, זה מעצבן קצת שבמקום דיון מכובד קמים "כת האוהדים" ותוקפים. ומכאן ה-^). ומכאן צל"ש לכל האוהדים האמיתיים שבכל זאת ענו לגופו של ענין ולא התקיפו.
על מה לנהל דיון מכובד, על זה שנטפרי / מג'יקוד מנותקים?
ולמה לדעתך הוא ציפה כשכתב את התובנה הזאת?
מי שמתנסח כך בפורום נטפרי, או שהוא טיפש / חסר ניסיון שאינו מבין את השלכות מעשיו,
או שהוא טרול שכל מטרתו היא חימום האווירה.
@by6199 לא חסר ניסיון, וגם לא טיפש, כך שלהבנתי (ולהבנת עוד כמה), הוא הבין היטב מה יגררו הניסוחים המתגרים שלו, ולכן נראה שמטרתו הייתה חימום האווירה, או כלשון חכמים הרמה להנחתה.
או פשוט כלשונו הזהב: "להפריע לחגיגה".
הוא עשה את זה בצורה מושלמת. -
אני מציע לחתוך את הזנב של האשכול ולקרוא לו בשם חדש "בפורום נטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש..."