נתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).
-
שלום רב,
בראשית אני מודה להנהלת ועובדי נטפרי היקרים על הכל ובפרט על השדרוג החדש יחסית - של פונקציית הדיווח על צ'אט עם תכנים שליליים.
נתבקשתי ע''י ידיד שמשתמש במסלול ג'ימייל בלבד של נטפרי,
וכאשר נטפרי ביטלו את הצ'אטים מאוד היה לו קשה,
אך כמובן שקיבל זאת באהבה ובהבנה,
סיפרתי לו היום על פונקציית הדיווח החדשה של נטפרי בצ'אטים,
ואמר לי שאם כן אולי אפשר יהיה לפתוח את הצ'אטים גם במסלול ג'ימייל בלבד,
שכן יש פחות חשש למכשולות בצ'אטים.
אשמח לשמוע מה דעת ההנהלה בעניין. -
@גוגל אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
אשמח לשמוע מה דעת הציבור בעניין.
נטפרי התייעצו עם הציבור לפני חסימת הצ'אטים במסלול הנ"ל ?
למה חשוב כאן דעת הציבור ? -
@ליכט אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
@גוגל אמר ב[נתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור
למה חשוב כאן דעת הציבור ?נטפרי לא מתייעצים על כלום . אז למה יש פורום?...
לזה בדיוק נועד הפורום! לעלות רעיונות.. בין היתר.. -
@מה-הבעיה אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
לזה בדיוק נועד הפורום! לעלות רעיונות.. בין היתר..
להעלות רעיונות בהחלט.
אבל איזה רעיון זה להתייעץ עם הציבור על חסימות של תוכן ? -
בסוף הציבור הוא המחליט על עצמו מה הוא רוצה.
אדם שנמצא היום במסלול gmail הוא עושה זאת כי הוא לא רוצה אינטרנט בבית מעבר לנצרך, אם היום אותו אדם יקבל את מה שבעיניו נצרך הוא יישאר רק במסלול זה, אם לא הוא ירחיב את המסלול.
אני לא מתייחס לאותו פלוני שפתחו עבורו את האשכול אלא אותו פלוני ופלוני שישנו מסלול בגלל שיש מי שאומר שהציבור לא רלוונטי.99% מהציבור רואה בנטפרי כספק אינטרנט כשר ולא כמורה דרך מה כשר ומה טרף.
אני לא מצפה שאם 100 אנשים יבקשו לפתוח להם משהו טרף זה ייפתח כי אחרת הוא יחליף לרימון, אבל בסוף הדבר היחיד שקובע הוא מה הציבור צריך ואיך ניתן לתת לו את זה בצורה כשרה.
כל גישה של פטרונות על הציבור מה מותר לך לעשות ומה אסור לך לעשות תמיד תחזור כבומרנג -
מי שרוצה מייל בלבד פלוס צ'אט, יבחר לעצמו מסלול מותאם אישית (במחיר מסלול רגיל), יחסום הכל מלבד מייל וצ'אט.
למה נטפרי צריכה להתאים מסלול לכל אחד ואחד? גם כך, כל אחד יכול להתאים לעצמו מסלול אישי כרצונו.
הבקשה באשכול הזה כפי שאני מבין אותה היא שנטפרי תשנה מסלול מוזל קיים לטובת מישהו שרוצה לקבל יותר ועדיין לשלם פחות... בקשה קצת מוזרה בעיני, אבל בכל זאת לגיטימית. לא צריך לתקוף את המבקש ולא לתקוף מי שמסרב לבקשה.
לגיטימי לבקש, לגיטימי להיענות לבקשה, לגיטימי לסרב לבקשה, ולגיטימי גם לא להתייחס אליה כלל. לא לגיטימי לתקוף. -
@by6199 אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
בסוף הציבור הוא המחליט על עצמו מה הוא רוצה.
נכון.
כל גישה של פטרונות על הציבור מה מותר לך לעשות ומה אסור לך לעשות תמיד תחזור כבומרנג
לך יש תחושה בראש או בלב עמוק עמוק, שרואה בנטפרי "פטרונות" וגורמת לך למרי אינסופי.
בא נתעלם מכך שנטפרי פועלת על פי וועדת רבנים, ונניח שאכן @magicode עושה בקריזה כל מה שעולה על רוחו.
אתה מצפה שאנשי נטפרי יהיו נעלים ולא ישתמשו בכח שיש להם בשביל לחרוץ גורלות כראות עיניהם.
אז תתאר לעצמך ששמעו בקולך וככה עשו! לא תמצא שום עובדה במציאות שסותרת את זה.
אתה לא אומר לחברת משלוחים איך לנסוע ולא לחברת סינון מה לסנן,
השורה תחתונה שלהם זה שהציבור יהנה ממוצר מוגמר והדרך בה הם נוקטים יכולה להיות ההיפך מדעת כל הציבור כולו, ואם הם קדושים טהורים ונעלים הם לא יעשו זאת בכלל בכלל מצד פטרונות ו"שכרון הכח" אלא נטו אחרי שיקול דעת נקי וראיית העובדות (שמה לעשות ונטפרי רואים יותר עובדות ממשתמש בודד).כל זה כתבתי במתכוון בצורה לא נכונה, בראש שלך שאתה מתעקש להסתכל על כל הועדת רבנים כחותמת גומי. לעניין הנושא פה שזה המסלולים, אכן ועדת הרבנים שדחפה למסלולים לא מתווה (בדרך כלל) מה בדיוק יהיה פתוח וסגור בכל מסלול ברזולוציה של כל אתר, אלא מתווים קוים כלליים.
@ליכט אמר ב[נתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור
להעלות רעיונות בהחלט.
אבל איזה רעיון זה להתייעץ עם הציבור על חסימות של תוכן ?זה לא חסימת תוכן אלא אופי מסלול.
-
@נטפריס התגובה שלי יוחסה למי שסבור שאסור לנטפרי להתייעץ עם הציבור מה הוא רוצה.
לא יוחסה להחלטה כזו או אחרת של נטפרי.למיטב הבנתי הנושא לא היה מסלול מוזל או יקר ואם בשביל 10 שקלים בן אדם לא יוצא ממסלול ודורש פתיחה כדי לחסוך אז כמובן לא על זה דיברתי.
אני התייחסתי לעובדה שבן אדם נמצא במסלול עם גדר שהוא לא רוצה לצאת ממנו שזה אומר לפתוח אתר נוסף ומחר עוד אתר אלא נטו מייל.
עד לפני מספר חודשים זה כלל הנגאוט שהייתה שימושית עבורו והופסק.
המשתמש שזה קשה לו בהיעדרו סבור שכעת שאין חשש לאור הפיתוח מותר להוסיף לו את זה, נטפרי יקבלו או לא, זה ממש לא הנושא.
הנושא היה אחד סביב הטענה שלמה שנטפרי תקשיב למשתמש, צר לי זו גישה של פטרונות (שתקוותי שמנהל קהילה שעומד מאחורי הדברים האלו לא מתנהל בקהילתו בפטרונות).
נ.ב. לא תמיד קל לעבור מסלול, יש יהודי שאני בקשר צפוף איתו לצורכי עבודה בהנגאוט, ומהחסימה הוא לא יכל, אמרו לו בספק שכדי להחליף למסלול שהוא לא רק מייל הוא צריך להחליף גם סים, הוא הסתדר החליף סים ופתח על הדרך עוד כמה אתרים נקיים שהיו נצרכים לעבודתו, אבל אני מניח שלא מעט שמתקשים ויודעים שצריך להחליף סים וכו' זה לא מתבצע כך שהנושא אינו רק המסלול.
אני כמובן סבור שנטפרי יכולים להחליט שמי שגולש 6 ימים בשבוע משלם 20 ומי שגולש 3 פעמים בשבוע משלם 10 זה ממש לא הנושא -
הבעיה המרכזית בהתייעצות בפרום שהציבור פה בפרום לא מספיק מייצג.
-
@by6199
אולי תוכל להחכימני מהו הגבול ?
מתי זה לגטימי ומובן, ומתי זה פטרונות ?אם מחר מישהו יכתוב כאן פוסט:
אני חושב שלאור נתונים מסויימים, התשלום לנטפרי נכון להיום אינו צודק, ולדעתי צריך לגבות רק 14 ש"ח לחיבור.
אשמח לשמוע מה דעת הציבור בעניין.ונטפרי לא ממש יחשבו שזה נושא שאמור להתקיים עליו דיון בפורום, זה גם יהיה פטרונות ?
איני רואה כמובן כל פסול בעצם הנושא שאליו הפוסט מתייחס, ובהעלאת ההצעה.
הדבר היחיד שצרם לי זה השורה האחרונה.
ולא בגלל שאני חושב שלא צריך להיות קשובים לדעת הציבור, אלא בגלל שבנושא הספציפי הזה, אני לא מבין איך למה ומאיזה סיבה דעת הציבור אמורה להיות חישוב.נ.ב. מובן ואצ"ל, שאיני מייצג את נטפרי, וכל דבריי הם על דעת עצמי בלבד.
-
@ליכט פטרונות היא שאני מחליט והציבור לא רלוונטי.
ככל והמצב הוא הפוך שהציבור מחליט אלא שלעתים יש שיקולים של כשרות, מגבלות, כלכליות, וכו' אז הכל בסדר -
@magicode אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
הבעיה המרכזית בהתייעצות בפרום שהציבור פה בפרום לא מספיק מייצג.
זו אכן בעייה, אבל אם כבר העלית משהו מייצג אשמח לקבל תשובה במידת האפשר.
עבדו על פיתוח לחסימת צ'אטים היה מי שטען שזו הצלת נפשות וכו'.
כמה פניות הגיעו מאז הפיתוח לחסימה ומתוכם כמה נחסמו, במידה ויהיה תשובה זה באמת יתן הסתכלות אחרת על הענין -
@by6199 אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
@ליכט פטרונות היא שאני מחליט והציבור לא רלוונטי.
ככל והמצב הוא הפוך שהציבור מחליט אלא שלעתים יש שיקולים של כשרות, מגבלות, כלכליות, וכו' אז הכל בסדרלא הכל בסדר, כי תמיד יהיה לך את @by6199 בפורום שיחשוב שזה נטו פטרונות.
אף אחד לא אמר שהציבור לא רלוונטי, אבל בפירוש הציבור לא הכתובת לדון איתו בהמון נושאים, ומשכך הוא לא מחליט על האופן, אלא על עצם הצריכה. אם אתה לא מבין את ההבדל, זה מראה שיש לך בעיה בתחושות ולא בעובדות. -
ערב שבת שלום לכולם,
בליל שישי פתחתי את האשכול וכעת פתחתי את הפורום,
קראתי בחטף משהוא (בכל זאת ער''ש חורפית) את התגובות,
טרם התעמקתי די בדברים ומחילה גם ממי שהיה ראוי לו לייק ולא שמתי לב,
מה שכן שמתי לב לניק שכאב לו עם התוכן שכתבתי 'אשמח לדעת הציבור'
לא יודע אם תאמינו או לא אך יש כאן לימוד גדול על לדון לכף זכות,
מעיקרא רציתי לתייג את המנהל,
אך אמרתי לעצמי אם כל אחד יתייג אותו אין לזה סוף,
ובשביל לא להטריח אותו כתבתי שמעוניין בדעת הציבור,
וידעתי שאם זה יהיה מוצלח זה יגיע גם לר' מג'יקוד,
ואם לא יהיה מוצלח - חסכתי לו כאב ראש,
אך אין הכי נמי ואני גם עורך את המילים.
(ראוי לאותו ניק להתנצל באישי אם חושש מקפידא של בעל יסורים) -
@גוגל למה אתה אמור להיעלב?
הוא סה"כ שאל מה רלוונטי דעת הציבור, וענית בטוב טעם ובא לציון גואל. -
@נטפריס הגעתי לאחרונה לתודעה מדהימה,
לא רק שבני אדם נוטים להסתיר ולהכחיש את תחושותיהם מהסביבה,
רבים גם נוטים להכחיש את רגשותיהם מעצמם,
אחד הדברים שמשום מה החברה ובעיקר בציבור הגברים נוטה לזלזל בהם זה אדם שנעלב,
כתוצאה מכך רבים גברים שנעלבים בהזדמנויות כאלה ואחרות ובמקום לומר לשני שהוא פגע בהם הם משדרים עסקים כרגיל,
אך לא זו בלבד,
רבים האנשים, שכ''כ בטוחים שזה 'נורא ואיום' להיפגע,
שהם מכחישים בתת מודע שלהם מעצמם את העובדה שנפגעו 'לא נפגעתי הכל בסדר'.
לא רואה שום פגם להיפגע מאדם שתוקף בחריפות אחד שלא עשה כל רע,
אין שום בושה גם להצהיר את זה שנפגעתי
ואני גאה בכך שאינני מהמכחישים וד''ל. -
@גוגל אמר ב[נתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור
אין שום בושה גם להצהיר את זה שנפגעתי
ואני גאה בכך שאינני מהמכחישים וד''ל.הבעיה היא לא האומץ שלך לומר שנעלבת,
אלא האשמה חמורה כלפי מי ששאל שאלת הבנה בדבריך, ואתה גם סבור שהוא צריך לבקש סליחה.
לא להיסחף, יש פה פורום, העלית נידון ודנו בדבריך. -
@ליכט אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
@גוגל אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
למה חשוב כאן דעת הציבור ?@ליכט אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
@מה-הבעיה אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
לזה בדיוק נועד הפורום! לעלות רעיונות.. בין היתר..
להעלות רעיונות בהחלט.
אבל איזה רעיון זה להתייעץ עם הציבור על חסימות של תוכן ?@ליכט אמר בנתבקשתי לפרסם: אולי כדאי לפתוח צ'אטים במסלול ג'ימייל בלבד בעקבות כפתור הדיווח של נטפרי החדש (והיעיל).:
@by6199
אולי תוכל להחכימני מהו הגבול ?
מתי זה לגטימי ומובן, ומתי זה פטרונות ?אם מחר מישהו יכתוב כאן פוסט:
אני חושב שלאור נתונים מסויימים, התשלום לנטפרי נכון להיום אינו צודק, ולדעתי צריך לגבות רק 14 ש"ח לחיבור.
אשמח לשמוע מה דעת הציבור בעניין.ונטפרי לא ממש יחשבו שזה נושא שאמור להתקיים עליו דיון בפורום, זה גם יהיה פטרונות ?
איני רואה כמובן כל פסול בעצם הנושא שאליו הפוסט מתייחס, ובהעלאת ההצעה.
הדבר היחיד שצרם לי זה השורה האחרונה.
ולא בגלל שאני חושב שלא צריך להיות קשובים לדעת הציבור, אלא בגלל שבנושא הספציפי הזה, אני לא מבין איך למה ומאיזה סיבה דעת הציבור אמורה להיות חישוב.נ.ב. מובן ואצ"ל, שאיני מייצג את נטפרי, וכל דבריי הם על דעת עצמי בלבד.
@נטפריס זה נקרא לשאול שאלת הבנה בדברי?
רק לי זה מרגיש מישהוא שעבר יום קשה וחיפש על מי לפרוק את זה? -
רק לי זה מרגיש מישהוא שעבר יום קשה וחיפש על מי לפרוק את זה?
אולי נעשה סקר?
נו, באמת...
ננהל דיון שלם האם @ליכט התכוון להעליב את @גוגל או שרק התבטא בצורה קצת פחות מוצלחת?
אחי, תתקדם -
הנושא מוצה. כל צד הסביר את טענותיו בהרחבה.
אני נועל את האשכול.
אם יש צורך תקראו שוב ושוב את הדברים.