פוטושופ אונליין חוסם תמונות
-
@משוש סוף סוף זה אתר כמו כל אתר אחר.
עם זאת ניסית לשאול את תמיכת נטפרי? אם התמונות שאתה מעלה פרטיות עבורך, ייתכן שהם יוכלו לפתוח אותן כמו קבצים בגוגל דרייב אם זה אפשרי מסיבות טכניות. -
@shloimy95 אמר בפוטושופ אונליין חוסם תמונות:
@משוש סוף סוף זה אתר כמו כל אתר אחר.
עם זאת ניסית לשאול את תמיכת נטפרי? אם התמונות שאתה מעלה פרטיות עבורך, ייתכן שהם יוכלו לפתוח אותן כמו קבצים בגוגל דרייב אם זה אפשרי מסיבות טכניות.אז מה אם זה כמו כל אתר
כמו שברייב פתוח או בכל אתר אחר, הפוטו שופ זה עם הרשמה לחשבון, שיורידו סינון תמונות
אני מאמין שהם פתחו את זה בידיעה שזה אתר עריכת תמונות עם סינון תמונותהבעיה שם באתר שהוא כל חצי שניה מגובה בענן, ולכן זה נחסם
אם היה אתר שרק בסיום העריכה היו שומרים ומגבים אז יכול להיות שזה היה יותר קל -
@משוש אמר בפוטושופ אונליין חוסם תמונות:
אז מה אם זה כמו כל אתר
כמו כל אתר שנטפרי לא יודע מה יהיה בתמונות הם צריכים לבדוק גם בפוטושופ הם צריכים לבדוק
כמו שברייב פתוח או בכל אתר אחר, הפוטו שופ זה עם הרשמה לחשבון, שיורידו סינון תמונות
ראשית צריך להיות אפשרי להפריד בין מה פרטי ומהו תוכן משותף (למשל בדרייב לכל קובץ יש כתובת URL ייחודית שלעולם לא משתנה ולכן ניתן לאחסן אותה במסד נתונים) ועם זה צריך לפתח מערכת, זה עולה זמן ומשאבים וכו' מה שיבוצע רק אם יהיה ביקוש מהלקוחות. אתה יכול לבקש הצבעה על זה.
אני מאמין שהם פתחו את זה בידיעה שזה אתר עריכת תמונות עם סינון תמונות
כמובן, הם לא טיפשים
הבעיה שם באתר שהוא כל חצי שניה מגובה בענן, ולכן זה נחסם
אם היה אתר שרק בסיום העריכה היו שומרים ומגבים אז יכול להיות שזה היה יותר קלאם הבעיה היא באופן שבו האתר פועל על בעל האתר לבצע את השינוי, לא נטפרי
-
@shloimy95 אמר בפוטושופ אונליין חוסם תמונות:
אז מה אם זה כמו כל אתר
כמו כל אתר שנטפרי לא יודע מה יהיה בתמונות הם צריכים לבדוק גם בפוטושופ הם צריכים לבדוק
ראשית צריך להיות אפשרי להפריד בין מה פרטי ומהו תוכן משותף (למשל בדרייב לכל קובץ יש כתובת URL ייחודית שלעולם לא משתנה ולכן ניתן לאחסן אותה במסד נתונים) ועם זה צריך לפתח מערכת, זה עולה זמן ומשאבים וכו' מה שיבוצע רק אם יהיה ביקוש מהלקוחות. אתה יכול לבקש הצבעה על זה.
אני מאמין שהם פתחו את זה בידיעה שזה אתר עריכת תמונות עם סינון תמונות
כמובן, הם לא טיפשים
הבעיה שם באתר שהוא כל חצי שניה מגובה בענן, ולכן זה נחסם
אם היה אתר שרק בסיום העריכה היו שומרים ומגבים אז יכול להיות שזה היה יותר קלאם הבעיה היא באופן שבו האתר פועל על בעל האתר לבצע את השינוי, לא נטפרי
אין לי איך לשתף את התמונות כי הפרויקטים נשמרים בחשבון אישי. זה לא קישור פתוח לכולם
אז מה הבעיה? -
@משוש באת להתלונן או לקבל פתרון?
הפתרון הוא כמו ש @shloimy95 כתב לדבר עם מערכת הפניות -
@yzahn אמר בפוטושופ אונליין חוסם תמונות:
@משוש באת להתלונן או לקבל פתרון?
הפתרון הוא כמו ש @shloimy95 כתב לדבר עם מערכת הפניותאת האמת לא יודע למה באתי
זה לא דחוף לי ברמה של מערכת פניות
רק להציף את הענין -
@משוש מה זה להציף? איזה תועלת תצא מזה?
ולא ברור לי למה יותר קל לך לכתוב פה מאשר במערכת הפניות -
@צדיק-תמים אמר בפוטושופ אונליין חוסם תמונות:
@משוש מה זה להציף? איזה תועלת תצא מזה?
ולא ברור לי למה יותר קל לך לכתוב פה מאשר במערכת הפניותיש לך נקודה מיותרת?
אולי מישהו יצליח להסביר לי למה נחסם. אני כבר יודע מה יענו לי בפניות
יש דברים שבאים איתם ישר לפה -
יש לך נקודה מיותרת?
לא צריך נקודה לכזה דבר
זה טעות נפוצה של אנשים אבל למעשה לחלק גדול מהפניות אין צורך בנקודהפניות ללא צורך בנקודה:
ישנן פניות שבהן אין צורך בנקודה:
אם נתקלתם בבעיה בעת התקנת/עדכון תוכנה.
אם נתקלתם בדף שנחסם בטעות ע"י הרובוט האוטומטי.
פניה בכל נושא אחר (מלבד בדיקת אתר/וידאו/קובץ שלא נתמך בסינון אוטומטי).
פניות כאלו תוכלו לשלוח ללא נקודות.
אך במידה והפניה דחופה מומלץ בכל זאת לדרג בנקודות, כדי לתת לפניה עדיפות גבוהה.
-