אנדרוראיד 12
-
@מן-המודיעין אמר באנדרוראיד 12:
@י-ב אמר באנדרוראיד 12:
@י-ב אמר באנדרוראיד 12:
@היימישע אמר באנדרוראיד 12:
@lea-bloy אמר באנדרוראיד 12:
שאלתי לגבי תעודת אבטחה, איך להתקין.
@כתיבה-יוצרת @Lea-Bloy בא נעשה לכם סדר קצת
root צריך בשביל להתקין את התעודה לפי מה שהבנתי.!
ממש לא, כדי להתקין תעודה לא צריך רוט
תעודה זה בס''ה להגיד למכשיר שלך שהוא יכול לסמוך על האינטרנט שמגיע מהספק של נטפרי הגם שנטפרי נגע בזה [והכניס שמה דברים משלהם]
אז כדי לגלוש ברשת נטפרי צריך להתקין תעודה זה הכל
ולגבי ווייפרי - זה כבר סינון על המכשיר - שזה חוסם גלישות זרות כמו שכתב @אחד-תם
וזה מצריך רוט [לא תמיד, אבל כדי לקבל את מיטב הביצועים - מומלץ -אכמ''ל]
וזה כאמור הורס אחריות של הייבואן על המכשיראתה טועה ומטעה,
אין אפשרות מאנדרואיד 7 ומעלה להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!זה לא נכון.
ניתן להתקין (מנסיון) אלא שזה עוזר בעיקר לדפדפן, אבל עדיין רוב האפליקציות לא עובדות.זה לא מועיל לאפלקציות מערכת גמייל כרום וכו'
בפורום ציבורי מתבקש קצת אחריות....
לא לכתוב שניתן להתקין תעודה ללא רוט, ובעצם הכוונה על מספר מצומצם של אפלקציות שלא דורשים אבטחה.
(חוץ מזה שלא זה הייתה הבקשה של פותחת האשכול, היא כבר אחרי ההתקנה של תעודה ברמת משתמש וזה לא הספיק לה, וחיפשה דרך להתקין ברמת מערכת)@היימישע אמר באנדרוראיד 12:
אתה טועה ומטעה,
אין אפשרות מאנדרואיד 7 ומעלה להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!עובדה יש לי אנדרואיד 11 בלי רוט עבד לי מצויין
סיפור מוזר ולא נראה לי..
אולי כמו שכתב @חזי8 שמותקן לך וויפרי ויש לך אפלקציות מותאמות,
ושוב, זה לא קשור למה שדובר כאן, דובר על התקנה של תעודה ללא וויפרי...לא מדויק כרום כן עובד.
אגב ממליץ לקרוא שוב את ההודעה שכתבתי, כתבתי ברור מאוד שרוב האפליקציות לא עובדות.אין לי עניין להתנצח...
אבל שוב כרום שלך אולי עובד...
בגרסאות המתקדמות הוא לא יעבוד,
אם אתה יודע ואפי' ציינת בהודעה שרוב האפלקציות לא עובדות,
מה פשר התגובה שלך הראשונה על מה שכתבתי שלא ניתן להתקין תעודה ללא רוט,
ציטוט...@י-ב אמר באנדרוראיד 12:
זה לא נכון.
ניתן להתקין (מנסיון) אלא שזה עוזר בעיקר לדפדפן, אבל עדיין רוב האפליקציות לא עובדות.אני כבר מבולבל ממה שכתבת....
זה עוזר או לא?
ושוב א"א לכתוב יש אפשרות להתקין גם ללא רוט, אם זה לא יעזור,
זה פורום ציבורי ונדרש אחריות ציבורית.במחילה, אבל מי שטועה ומטעה, זה אתה.
כרום עובד באופן חלק לחלוטין גם בגירסאות המעודכנות.
יש עוד אפליקציות בודדות שעובדות חלק בלי שום עריכה כמו לדוגמה מייל של סמסונג.
חוץ מיזה, רוב האפליקציות בברירת מחדל אינם עובדות אך הן ניתנות לעריכה כך שיסמכו על תעודת משתמש ולא רק על תעודת מערכת. (העריכה הפשוטה והטובה ביותר, היא פשוט להגדיר לאפליקציה לפעול כאילו היא באנדרואיד שש. ולא להסתמך על הגוגל פליי לקביעת הגירסא של אנדרואיד)
אני יכול לכתוב כאן מניסיוני לאיזה אפליקציות מועילה העריכה ולאיזה אפליקציות לא מועילה העריכה. (לרובם מועיל) -
@מאןדהו אמר באנדרוראיד 12:
@י-ב אמר באנדרוראיד 12:
@י-ב אמר באנדרוראיד 12:
@היימישע אמר באנדרוראיד 12:
@lea-bloy אמר באנדרוראיד 12:
שאלתי לגבי תעודת אבטחה, איך להתקין.
@כתיבה-יוצרת @Lea-Bloy בא נעשה לכם סדר קצת
root צריך בשביל להתקין את התעודה לפי מה שהבנתי.!
ממש לא, כדי להתקין תעודה לא צריך רוט
תעודה זה בס''ה להגיד למכשיר שלך שהוא יכול לסמוך על האינטרנט שמגיע מהספק של נטפרי הגם שנטפרי נגע בזה [והכניס שמה דברים משלהם]
אז כדי לגלוש ברשת נטפרי צריך להתקין תעודה זה הכל
ולגבי ווייפרי - זה כבר סינון על המכשיר - שזה חוסם גלישות זרות כמו שכתב @אחד-תם
וזה מצריך רוט [לא תמיד, אבל כדי לקבל את מיטב הביצועים - מומלץ -אכמ''ל]
וזה כאמור הורס אחריות של הייבואן על המכשיראתה טועה ומטעה,
אין אפשרות מאנדרואיד 7 ומעלה להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!זה לא נכון.
ניתן להתקין (מנסיון) אלא שזה עוזר בעיקר לדפדפן, אבל עדיין רוב האפליקציות לא עובדות.זה לא מועיל לאפלקציות מערכת גמייל כרום וכו'
בפורום ציבורי מתבקש קצת אחריות....
לא לכתוב שניתן להתקין תעודה ללא רוט, ובעצם הכוונה על מספר מצומצם של אפלקציות שלא דורשים אבטחה.
(חוץ מזה שלא זה הייתה הבקשה של פותחת האשכול, היא כבר אחרי ההתקנה של תעודה ברמת משתמש וזה לא הספיק לה, וחיפשה דרך להתקין ברמת מערכת)@היימישע אמר באנדרוראיד 12:
אתה טועה ומטעה,
אין אפשרות מאנדרואיד 7 ומעלה להתקין תעודת אבטחה ללא רוט!עובדה יש לי אנדרואיד 11 בלי רוט עבד לי מצויין
סיפור מוזר ולא נראה לי..
אולי כמו שכתב @חזי8 שמותקן לך וויפרי ויש לך אפלקציות מותאמות,
ושוב, זה לא קשור למה שדובר כאן, דובר על התקנה של תעודה ללא וויפרי...לא מדויק כרום כן עובד.
אגב ממליץ לקרוא שוב את ההודעה שכתבתי, כתבתי ברור מאוד שרוב האפליקציות לא עובדות.אין לי עניין להתנצח...
אבל שוב כרום שלך אולי עובד...
בגרסאות המתקדמות הוא לא יעבוד,
אם אתה יודע ואפי' ציינת בהודעה שרוב האפלקציות לא עובדות,
מה פשר התגובה שלך הראשונה על מה שכתבתי שלא ניתן להתקין תעודה ללא רוט,
ציטוט...@י-ב אמר באנדרוראיד 12:
זה לא נכון.
ניתן להתקין (מנסיון) אלא שזה עוזר בעיקר לדפדפן, אבל עדיין רוב האפליקציות לא עובדות.אני כבר מבולבל ממה שכתבת....
זה עוזר או לא?
ושוב א"א לכתוב יש אפשרות להתקין גם ללא רוט, אם זה לא יעזור,
זה פורום ציבורי ונדרש אחריות ציבורית.במחילה, אבל מי שטועה ומטעה, זה אתה.
כרום עובד באופן חלק לחלוטין גם בגירסאות המעודכנות.
יש עוד אפליקציות בודדות שעובדות חלק בלי שום עריכה כמו לדוגמה מייל של סמסונג.
חוץ מיזה, רוב האפליקציות בברירת מחדל אינם עובדות אך הן ניתנות לעריכה כך שיסמכו על תעודת משתמש ולא רק על תעודת מערכת. (העריכה הפשוטה והטובה ביותר, היא פשוט להגדיר לאפליקציה לפעול כאילו היא באנדרואיד שש. ולא להסתמך על הגוגל פליי לקביעת הגירסא של אנדרואיד)
אני יכול לכתוב כאן מניסיוני לאיזה אפליקציות מועילה העריכה ולאיזה אפליקציות לא מועילה העריכה. (לרובם מועיל)מצויין, אם יש לך מידע מפורט, איך ניתן לערוך אפלקציות ובאילו אפלקציות מועיל עריכה,
תשתף אותו לתועלת פותח האשכול ותועלת כולם,אגב האם בנקים ואפלקציות של כספים, ואפלקציות מערכת של שירותי גוגל גם עובדים עם הטריק שניתן להגדיר אנדרואיד 6?
-
@מאןדהו או כל מאן דהו אחר שיש לו את המידע הזה,
אשמח אם תוכלו לשתף במידע מפורט איך ניתן לערוך אפליקצייות של בנק לאומי ופאגי, ביט, אפליקציית ring של מצלמות אבטחה,
ואת האפלקצייה של דרייב,יש לידיד כרגע הזדמנות לקנות בזול טאבלט, שלא ניתן כרגע להתקין עליו רוט,
ומאוד נחוץ לדעת האם זה אפשרי.... -
-
@אחד-תם אמר באנדרוראיד 12:
את האפלקצייה של דרייב
לא חושב שאפשרי
וגם לא יעזורמאן דהוא כתב שיש פתרון לרוב האפלקציות,
חשבתי שיש כאן בשורה חדשה..
השאלה היא האם באמת יש כאן בשורה, -
@מן-המודיעין
כל אפליקציות גוגל (למעט כרום) הם מהמיעוט שאין להם פתרוןאין שום בשורה חדשה
הדברים שכתב @מאןדהו ידועים
חפש ברחבי הפורום -
@אחד-תם אמר באנדרוראיד 12:
@מן-המודיעין
כל אפליקציות גוגל (למעט כרום) הם מהמיעוט שאין להם פתרוןאין שום בשורה חדשה
הדברים שכתב @מאןדהו ידועים
חפש ברחבי הפורוםואפליקציות של בנקים וכספים כגון ביט עובדים עם עריכה?
ה’רוב אפלקציות’ שהוזכר שניתן לעריכה, הכוונה לרוב האפליקציות השימושיות כגון בנקים מצלמות אבטחה וכד’?אשמח אם תביא לי קישור למי ואיך ניתן לערוך אפלקציות מרחבי הפורום, חיפשתי ולא מצאתי,
-
@מן-המודיעין כשתחליט האם המטרה שלך היא לנצח בוויכוח או לדעת איך לערוך אפליקציות. תעדכן כאן.
בינתיים, איך שנראה, עיקר המטרה שלך היא לנצח בוויכוח ואני משאיר לך את הבמה הזאת בכבוד.
נ.ב. כפי שכבר כתב @אחד-תם אין בדבריי כל חידוש והם ידועים ומפורסמים לכל מי שעשה חיפוש בפורום ככה שאין טעם שדווקא אני אפרט.
נ.ב.ב. בלא קשר להנ"ל, אין ראוי לכתוב דברים שאינך יודע בוודאות, כביכול אתה יודע אותם בוודאות וכפי שכתבת לעיל, זה פורום ציבורי ונדרשת אחריות. -
@מן-המודיעין כשתחליט האם המטרה שלך היא לנצח בוויכוח או לדעת איך לערוך אפליקציות. תעדכן כאן.
בינתיים, איך שנראה, עיקר המטרה שלך היא לנצח בוויכוח ואני משאיר לך את הבמה הזאת בכבוד.
נ.ב. כפי שכבר כתב @אחד-תם אין בדבריי כל חידוש והם ידועים ומפורסמים לכל מי שעשה חיפוש בפורום ככה שאין טעם שדווקא אני אפרט.
נ.ב.ב. בלא קשר להנ"ל, אין ראוי לכתוב דברים שאינך יודע בוודאות, כביכול אתה יודע אותם בוודאות וכפי שכתבת לעיל, זה פורום ציבורי ונדרשת אחריות.אני בכלל לא שם, אני עניני לחלוטין,
כל הפוסל במומו פוסל...
אשמח מאוד אם משהו יפרט, איך ניתן לערוך את רוב האפלקציות השימושיות, קרי בנקים ואפלקציות כספים,
בויקי לא מופיע מידע על העניין, ומחיפוש בפורום העלתי חרס בידיואגב כל מה שכתבתי ידעתי בוודאות מנסיון אישי, תגובתי טועה ומטעה היית לתגובה מסוימת, שבאמת הטעתה.
-
נ.ב.ב. בלא קשר להנ"ל, אין ראוי לכתוב דברים שאינך יודע בוודאות, כביכול אתה יודע אותם בוודאות וכפי שכתבת לעיל, זה פורום ציבורי ונדרשת אחריות.אני בכלל לא שם, אני עניני לחלוטין,
כל הפוסל במומו פוסל...
אשמח מאוד אם משהו יפרט, איך ניתן לערוך את רוב האפלקציות השימושיות, קרי בנקים ואפלקציות כספים,
בויקי לא מופיע מידע על העניין, ומחיפוש בפורום העלתי חרס בידיואגב כל מה שכתבתי ידעתי בוודאות מנסיון אישי, תגובתי טועה ומטעה היית לתגובה מסוימת, שבאמת הטעתה.
הויקי מביא את הדרך
http://wiki.netfree.link/wiki/הוספת_חריגת_אבטחה_לאפליקציה
אמנם יש אפליקציות שיש בהם צורך בידע לפתור תקלות ועודאכן אין מקום שמו יש אינדקס של אפליקציות ערוכות
-
@a0533057932 אמר באנדרוראיד 12:
כל הפוסל במומו פוסל...
הויקי מביא את הדרך
http://wiki.netfree.link/wiki/הוספת_חריגת_אבטחה_לאפליקציה
אמנם יש אפליקציות שיש בהם צורך בידע לפתור תקלות ועודאכן אין מקום שמו יש אינדקס של אפליקציות ערוכות
תודה על ההפניה,
לא הבנתי את המשפט האחרון.
" אכן אין מקום שמו יש אינדקס של אפליקציות ערוכות" -
@a0533057932 אמר באנדרוראיד 12:
אכן אין מקום שבו יש אינדקס של אפליקציות ערוכות
-
(העריכה הפשוטה והטובה ביותר, היא פשוט להגדיר לאפליקציה לפעול כאילו היא באנדרואיד שש. ולא להסתמך על הגוגל פליי לקביעת הגירסא של אנדרואיד)
איך עושים את זה?
-
@מישהו12 אמר באנדרוראיד 12:
(העריכה הפשוטה והטובה ביותר, היא פשוט להגדיר לאפליקציה לפעול כאילו היא באנדרואיד שש. ולא להסתמך על הגוגל פליי לקביעת הגירסא של אנדרואיד)
איך עושים את זה?
הורדת גרסת הSDK כמדומני
-
@a0533057932 זה לא גורם לאפליקציה לחוב שהיא באנדרואיד נמוך יותר, למיטב ידיעתי
-
@מישהו12 כתבו את זה כאן בפורום איפשהו.
מורידים את ה sdk ובינתיים בכל האפליקציות זה עבד לי.
אני יכול לכתוב כאן שדיסקונט, מזרחי, פייבוקס, ביט, (אם כי בביט ישנה בעיה אחרת...) גט, רב פס. עבדו לי מצויין. עם העריכה הזאת.
@אחד-תם כתב על זה מדריך עם צילומי מסך איפשהו.
כמובן, שמה שאני יודע זה שזה עובד. אין לי מושג מה זה באמת עושה אני תמיד הנחתי שזה גורם לאפליקציה לחשוב שמדובר במערכת אנדרואיד נמוכה יותר. אם אתה אומר שזה לא מה שזה עושה, כנראה שאתה צודק. -
@אחד-תם כתב על זה מדריך עם צילומי מסך איפשהו.
-
@אחד-תם לא מצאתי את האשכול שעסק בהבדל בין רשת בוויפי לרשת סלולרית.
למעשה יש לך פתרון לגרום לטאבלט לעבוד כאילו הוא מחובר בוויפי?
תודה רבה! -
-
ישנן אפליקציות מסוימות שאינן VPNs אמיתיות אולם הן משתמשות בממשקי ה-API של VPN, כך שהמכשיר חושב שהוא מחובר ל-VPN. בדוק אם אחד מאלה עוזר. אפליקציה לדוגמה Adaway במצב לא שורש.