לחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט
-
@יוליוס לא מספיק לפתוח תקבוצה
גם קבוצה שכבר פתחו אותה קודם, ברגע שיש שם יותר מ10 משתמשים אז לכל משתמשי נטפרי אין גישה לקבוצה, עד שמישהו ישלח הצהרה לגבי הקבוצה -
הבדיעבד שבלכתחילה...
-
@ברצינות אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
כדי לפתור את הבעיה, עשינו שקבוצות מ 10 אנשים ומעלה יצטרכו הצהרה שהם בסדר כדי שיפתחו.
המדיניות השתנתה? פתחתי עכשיו קבוצה עם משתמש אחד בלבד (=אני) בשביל בדיקה מסוימת, ונצרכתי לשלוח הצהרה...
-
@magicode למה שהרובוט לא יסמן יצורים בעייתיים בצאט ויצנזר אוטומטית כל תגובה שלהם מבלי להשאיר עקבות ומבלי שהם ידעו על כך? אם לא תהיה להם אינדיקציה שהם נחסמו יקח להם יותר זמן לנסות מחשבון אחר.
ועוד שאלה, אם יש בידכם כל כך הרבה מידע על טיפוסים שמכשילים במזיד צעירים, למה שלא תוגש נגדם תלונה מסודרת במשטרה? למיטב ידיעתי זו עבירה פלילית ובפרט שזה נעשה באופן שיטתי. -
אפשר להוסיף לשיטה- אם יש צאט שיש בו יותר מאחד מהיצורים הבעייתיים- הצאט כולו יחסם ולא תספיק הצהרה אלא יהיה צורך בשליחת בקשה למערכת הפניות כמו בדיווח.
-
פוסט זה נמחק! -
@צדיק-תמים רק תעשה ריענון (Ctrl+R), והכל יסתדר בעז"ה...
-
@nbk5124 עשיתי וגם מחקתי קוקיס, הייתי צריך להיכנס שוב לחשבון גוגל אבל הבעיה לא נפתרה
-
@צדיק-תמים סליחה, התכוונתי לצ'אט פרטי חדש.
אכן נתקלתי ג"כ בדוגמה שלך.
מה שנראה לי הוא שהמערכת סופרת את המשתמשים מ2 ל9, או שפשוט שבצ'אט שאין בו משתתפים כלל (חוץ ממך) המערכת לא קולטת את מספר המשתמשים, וממילא מצריכה הצהרה.תפתח צ'אט חדש עם עוד 1, ותראה שאין שום בעי'.
-
-
לא קראתי את כל התגובות כאן כי אין לי ככ זמן...
רק רוצה לחזק את ידיכם, שאתם שומרים על טוהר המחנה,
בל נשכח שגדולי ישראל התירו את האינטרנט לצורכי פרנסה בלבד,
תוך זכירה תמידית שאנו נוגעים באש!!! [ציטוט מאחד הרבנים לעניני תקשורת]ח"ו שתרפה ידיכם, חזקו ואמצו מול כל אלה שיצרם גדול עליהם, ולא רוצים שיחסם להם דברים....
זה לתועלתם למרות שאינם רוצים זאת ויודו לכם על כך בזה [כשיגדלו קצת, בגיל ורוחנית] ובבא.
[וכשנחלש כוכחם, דמיינו את הרגעים בעולם האמת שיבואו לכם המון המון שקים של זכויות ולא תבינו מהיכן ויספרו לכם על כל האנשים שהצלתם אותם נגד רצונם! והם יבואו להודות לכם!]
לצערי גם אני לא תמיד משתמש באינטרנט רק לצורכי פרנסה, ולא תמיד אכן זוכר שזה בכלל אש....
ותודה לכם שאתם מאפשרים לנו להיזכר, ולשמור ולהישמר.
אשריכם. -
אולי עכשיו נטפרי יוכלו לפתוח את הצ'אטים גם למי שיש חסימה לצ'אטים ורק שאצל מי שחסומים צ'אטים יוגדר כמו שכל הצ'אטים בלי הצהרה
כי כרגע המצב הוא שבמייל בצד המערכת כל הזמן מנסה להתחבר לצ'אטים וזה מפריע הסימון של העיגול המסתובב
אני לא כ"כ מבין בזה אבל אולי זה גם מפריע לאיטיות של האינטרנט שהוא מנסה להתחבר לצ'אטים כשהוא לא יכול באמת -
למה בעצם פתחו את התמונות לקבוצות גדולות, מה התועלת בכך?
יכלו לעשות אלגוריתם שכשיש תמונות גרועות שולח את הקבוצה לבדיקה נוספת -
@יוליוס כמדומני שהשינוי הוא שפתחו תמונות בצאט
וכתוצאה מכך נפתח גם קבוצות
ולא שפתחו את הקבוצות -
@תריג אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
כי כרגע המצב הוא שבמייל בצד המערכת כל הזמן מנסה להתחבר לצ'אטים וזה מפריע הסימון של העיגול המסתובב
אני לא כ"כ מבין בזה אבל אולי זה גם מפריע לאיטיות של האינטרנט שהוא מנסה להתחבר לצ'אטים כשהוא לא יכול באמת
אם זה מפריע לך אתה יכול להוריד את זה בהגדרות של המייל בקטע של הצ'אטים.
-
פוסט זה נמחק! -
@תריג אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
@טהור-נט בשביל מה הציטוט הזה
@טהור-נט אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
-
@טהור-נט אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
יש לי שני מחשבים של נטפרי עם הגדרות אישיות שונות
אני לא רוצה לבטל את הצ'אטים לגמרי כי לפעמים אני משתמש בצ'אטים -
@תריג אתה יכול לסגור את התצוגה על ידי לחיצה על סימן ה-▽
-
@yp עדיין נשארה הבעיה של האיטיות