מחיר 'קהילת GMAIL בלבד'
-
@מיציבושי אמר במחיר 'קהילת GMAIL בלבד':
צורם זה צורם ! הלכה זה הלכה !
צורם זה לא צורם אבל הלכה זה הלכה!!
לשלם על כשרות לא צורם .ממה נפשך אם זה צורם אז זה עצם השימוש באינטרנט ואם זה לא צורם אז למה כשנשאל לגבי תשלום ממעשר זה כן צורם ?ועצם השאלה תורה היא וללמוד אני צריך
אם נטפרי מחייבת את התשלום על השירות שאני מקבל אזלכאורה אין בזה שאלה אבל אם נטפרי מחייבת את התשלום בגלל שלא היה היענות של משתמשים לתרום (לפני שחייבו זאת) ובעצם התשלום הוא תרומה לכל דבר אזי השאלה במקומה עומדת -
@רמה-פלוס אם הייתי משקיע חיצוני שמרים שירות כמו נטפרי, לא הייתי לוקח 15 ש"ח לחודש אלא הרבה הרבה יותר.
גם כי העלויות לא מכסות (רק תחשוב אם נטפרי הייתה מיזם עיסקי כמה עולה להעסיק קוסם כמו @magicode )יש לי עוד הרבה מה לומר בעניין זה, אבל לא בטוח שכאן זה המקום והזמן....
(לדוגמא אני הייתי מקים את נטפרי כספק וכו') העניין הוא ש @magicode רצה רוצה וירצה שזה יישאר מיזם כמה שיותר טהור ולש"ש. -
@איצ2 נשמח עם תעדכן לטובת כולם תגית לפוסט זה. תודה רבה
-
@יהודי-פשוט בסדר?!
-
-
אני חושב שסתם מוגזם להתחיל לדון למה מסלול מייל עולה אותו מחיר.....
מלכתחילה נפטרי היתה יכולה לקחת 25 ש''ח על כל חיבור (וזה מצדיק את העלות שלו.... ואפי' יותר. נתיב לוקחת 45 כולל ספק. ז''א ש25-30 ש''ח הולכים לנתיב ישר... וזה בלי עלות של בדיקת תמונות ועוד) והסיבה שלא לקוחים מחיר כזה הוא כי באמת גם 15 ש''ח לא רצו לקחת אלא רק בכדי שהמפעל הזה יוכל להמשיך להתקיים.... אז לא מבין כ''כ מה הנושא.... -
@frize37 עדיין פשוט זה אמור ליהות פרופורציונלי