סוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי
-
@morris
זה בעיה איפה שהוא אצל בזק, הם מטפלים בזה. -
האם משיהו ניסה כבר את ספקית האינטרנט שבזק מציע עבור נטרפי, ומה האיכות והיציבות שלה?
-
@שמו את האמת לא כמו שחשבתי, חבר שלי עבר לבזק סיב מספק סיב אחר, היינו בטוחים שיהיה ממש ליגה אחרת, מבחינת מהירות גלישה וכו' לא ראינו הבדל גדול, לגבי איכות הקו ימים יגידו.
למי שיש לו סיב בזק ברור שבזק יותר זול מלשלם לספק בנוסף לבזק. -
@רמיזא אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
@שמו את האמת לא כמו שחשבתי, חבר שלי עבר לבזק סיב מספק סיב אחר, היינו בטוחים שיהיה ממש ליגה אחרת, מבחינת מהירות גלישה וכו' לא ראינו הבדל גדול, לגבי איכות הקו ימים יגידו.
למי שיש לו סיב בזק ברור שבזק יותר זול מלשלם לספק בנוסף לבזק.תכליס מה מהירות הורדה/העלאה בפועל?
-
@שמו אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
האם משיהו ניסה כבר את ספקית האינטרנט שבזק מציע עבור נטרפי, ומה האיכות והיציבות שלה?
אני גולש איתם כבר חודשיים (פיילוט), לא הייתה פעם אחת נפילה ולא הקטנה ביותר, בזמן שבתקופה האחרונה היו לא מעט נפילות או איטיות אצל מס' ספקים כולל כאלו שאני עובד איתם ומשווק אותם.
גילוי נאות, אני משווק גם את בזק אבל כל אחד שיעבור לבזק ירגיש את ההבדל ואת הגלישה המהירה. -
@אהרן-שובקס אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
@רמיזא אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
למי שיש לו סיב בזק ברור שבזק יותר זול מלשלם לספק בנוסף לבזק.תכליס מה מהירות הורדה/העלאה בפועל?
יש מגוון חבילות החל מ 100/10 ועד 2500/250 -
-
@צדיק-תמים אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
@ib מה המחיר של חבילת 10/100 לאחר מספר שנים? האם הוא עדיין 99 ש"ח לחודש או כמו שכתב @WWW מזנק ל159 ש"ח? אם זה אכן מחיר מוגבל בזמן, מן הראוי לכתוב בצורה ברורה לכמה זמן ומה המחיר לאחמ"כ.
אחרי שנה 123.9 למשך שנתיים נוספות
אח"כ 156.9
בכל מקרה אחרי שנה ניתן להתקשר לשירת הלקוחות ולחדש את החבילה במחיר מזול יותר -
@ib אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
בכל מקרה אחרי שנה ניתן להתקשר לשירת הלקוחות ולחדש את החבילה במחיר מזול יותר
מה הכוונה?
אשמח אם תסביר במדוייק.
אפשר לקבל קבוע את המחיר של שנה ראשונה, ע"י חידוש החבילה כל שנה (בדומה לחברות הסלולר)?
זכור לי בעבר לפני שנים שזה לא עבד ככה (בתשתית של בזק) -
אח"כ 156.9אתה כנראה מתכוון לחבילת 100/3
ב 100/10 זה 5 ש"ח יותר, לא? -
@ib מה המחיר של חבילת 10/100 לאחר מספר שנים? האם הוא עדיין 99 ש"ח לחודש או כמו שכתב @WWW מזנק ל159 ש"ח? אם זה אכן מחיר מוגבל בזמן, מן הראוי לכתוב בצורה ברורה לכמה זמן ומה המחיר לאחמ"כ.
אח"כ 156.9
בכל מקרה אחרי שנה ניתן להתקשר לשירת הלקוחות ולחדש את החבילה במחיר מזול יותרלא יכול להתחייב לך שבזק יחדשו את החבילה באותו מחיר כמו בשנה הראשונה אבל אני חושב שהם כן מוזילים את העלות
-
@www אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
בכל מקרה אחרי שנה ניתן להתקשר לשירת הלקוחות ולחדש את החבילה במחיר מזול יותר
מה הכוונה?
אשמח אם תסביר במדוייק.
אפשר לקבל קבוע את המחיר של שנה ראשונה, ע"י חידוש החבילה כל שנה (בדומה לחברות הסלולר)?
זכור לי בעבר לפני שנים שזה לא עבד ככה (בתשתית של בזק)נכון
-
עברתי לספק של בזק ואני רואה שיפור משמעותי במהירות הגלישה.
-
@שמו אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
עברתי לספק של בזק ואני רואה שיפור משמעותי במהירות הגלישה.
באותו גודל של חבילה?
-
@www
כן, אותה גודל חבילה. הייתי בIB וסבלתי מאיטיות, עכשיו שיפור גדול. ניתוקים לא חוויתי עדיין בבזק, אבל אל תפתח פה לשטן... -
אני עם בזק סיבים כבר שבוע.
להגיד שזה ליגה אחרת זה לא נכון, הייתי לפני כן בסלקום והיה לי אפילו מהירות קצת יותר ממה שיש לי עכשיו.
אני מגיע למהירות הורדה בין 400 ל 500 (חבילה של 1 ג'יגה), והעלאה בסביבות ה 100.לעצם הרעיון, אני חושב שכאשר יש לך חברה אשר ידועה באיכות המוצרים שלה, ובאיכות השירות, תמיכה טכנית 24 שעות, כאשר הטכנאיים מתחברים לך ישירות לראוטר ומבצעים את ה-כ-ל, (בנושא השירות בוודאי שאפשר לומר שזה ליגה אחרת...), וכן ניתן לשער שהם לא הקצו איזה שרת אחד או שתיים, או איזה שרת מיושן לכמה עשרות החרדים שירצו נטפרי..., כנראה שחברה מקצועית כמו בזק יש להם סטנדרטים, וככל הנראה הקצו למשתמשי נטפרי כל מה שהצוות הטכני שלהם חשב שצריך.
אז כשכל זה עומד לשיקול, אין סיבה שאני יעדיף ספקים אחרים.... -
@davd אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
אז כשכל זה עומד לשיקול, אין סיבה שאני יעדיף ספקים אחרים....
יש סיבה אחת: מחיר
זה גם שיקול
חבילה של 10/100 עולה 86 (או אולי 89? לא זוכר) ש"ח בRL
בבזק 99, ולאחר שנה המחיר מטפס עוד יותר ל123.9 (אם כי כתבו שאפשר להתקשר לבקש הנחה) -
@davd אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
אז כשכל זה עומד לשיקול, אין סיבה שאני יעדיף ספקים אחרים....
יש סיבה אחת: מחיר
זה גם שיקול
חבילה של 10/100 עולה 86 (או אולי 89? לא זוכר) ש"ח בRL
בבזק 99, ולאחר שנה המחיר מטפס עוד יותר ל123.9 (אם כי כתבו שאפשר להתקשר לבקש הנחה)3 חודשים 47.5 ש"ח, אח"כ 95 ש"ח = ממוצע שנתי של 83 ש"ח לחודש
אחרי שנה מתקשרים לשירות ובודקים אם ניתן לחדש ולאיזה תכנית ואם לא מתאים, ניתן תמיד להתנייד לכל חברה שתרצה. -
@ib אתה מדבר על 3 מגה העלאה. מהנסיון שלי זה לא מספיק וההבדל בין 3 העלאה ל5 (וכן ל10) מורגש בהחלט - 3 מרגיש איטי ממש.
-
לפי נציג בבזק:
אחרי שנה המחיר עולה ל123.9 אבל זה רק פורמלי , אפשר לחדש את החבילה באותו המחיר
ומקבלים תזכורת לחדש בחשבונית.מנסיון , כשהייתי בבזק ועברתי לספק אחר קיבלתי טלפון ממחלקת שימור לקוחות עם הצעה זולה יותר, בדיוק במחיר של הספק שאליו רציתי לעבור.