משתמשים דוברי אנגלית בפורום
-
@אינו-יודע-לשאול
אני דובר עברית (וגם קצת אנגלית - הכתיבה שלי באנגלית מזעזעת)
צריך לומר את זה למשתמשים דוברי האנגלית -
@יעקב-פ
לדעתי צריך לאחד את הפורום באנגלית לתוך הפורום הזה תחת קטוגריה אנגליתהאם לדוברי אנגלית מגיע עונש?
גם הפורום הנוכחי לא סובל מעודף כח עזר
קל וחומר הפורום השומם באנגלית
שבממוצע צריך להמתין שם שבוע לתשובה.... -
@אחד-תם זה לא עניין של עונש
אין הגיון ליצור קטגוריה באנגלית כשרוב מוחלט של המשתמשים כמו שכתבת דוברי עברית
כמו שברוב הפורומים העולמיים ההתכתבות היא באנגלית בלבד - ומי שלא יודע פשוט מתרגם וכמעט תמיד מבינים אותו מצויין, כך אני מציע גם לדוברי האנגלית לעשות. פשוט לשאול בעברית בעזרת תרגום גוגל כאן בפורום -
@צדיק-תמים אמר במשתמשים דוברי אנגלית בפורום:
כך אני מציע גם לדוברי האנגלית לעשות. פשוט לשאול בעברית בעזרת תרגום גוגל כאן בפורום
זו הצעה מצויינת
התייחסתי למה ששולחים אותם לפורום באנגלית
-
@אחד-תם מי שמתעקש לשאול ולהיעזר דווקא באנגלית, אכן הגיוני לשלוח אותו לפורום אנגלית שנוצר בדיוק לשם כך,
במקום שהבודדים דוברי האנגלית יכתבו בשפתם, והמשתמשים יצטרכו לתרגם את השאלה, לכתוב תשובה ולתרגם אותה לאנגלית -
@צדיק-תמים
אני מסכים עם הטענה שלך שראוי להם לתרגם
אבל
הפורום באנגלית הוא לא אלטרנטיבה
ומי שקשה לו לא חייב להגיבזו דעתי האישית
-
הפורם באנגלית כמעט ואין בו שימוש למרות ריבוי משתמשים שכמעט ולא מדברים עברית.
יש הרבה דוברי אנגלית שתנקלים בנטפרי בדיוק ויתכן יותר מדוברי עברית אבל משום מה לא מגיעים לפורם.
סיכוי רב משום שאין מודעות על קיום הפורם ועד כמה זה יכול לעזור.
אולי צריך למצוא דרך שדוברי אנגלית יהיו מודעים יותר על האפשרות הזאת. -
@אחד-תם אמר במשתמשים דוברי אנגלית בפורום:
לדעתי צריך לאחד את הפורום באנגלית לתוך הפורום הזה תחת קטוגריה אנגלית
אני חושב שזה רעיון מצוין!
ולמה אכפת לך שהאנגלית תהיה תחת תת-פורום בפורום הנוכחי, וכך יהיו יותר צופים ויותר תשובות?
-
@מצוין @צדיק-תמים אמר במשתמשים דוברי אנגלית בפורום:
כמו שברוב הפורומים העולמיים ההתכתבות היא באנגלית בלבד - ומי שלא יודע פשוט מתרגם וכמעט תמיד מבינים אותו מצויין, כך אני מציע גם לדוברי האנגלית לעשות. פשוט לשאול בעברית בעזרת תרגום גוגל כאן בפורום -
כמו שברוב הפורומים העולמיים ההתכתבות היא באנגלית בלבד - ומי שלא יודע פשוט מתרגם וכמעט תמיד מבינים אותו מצויין, כך אני מציע גם לדוברי האנגלית לעשות. פשוט לשאול בעברית בעזרת תרגום גוגל כאן בפורוםאני חושב שרוב הפורומים העולמיים מיועדים לכל העולם - רובם דוברי אנגלית, אבל נטפרי מיועדת לציבור החרדי דובר עברית ואנגלית...
-
@מצוין רוב העולם דובר אנגלית, ורוב משתמשי נטפרי דוברי עברית... אחרת לא היית מבקש למזג את הפורום באנגלית מחוסר פעילות, לא ככה?
-
@administrators
אדגיש כאן נקודה שאולי לא מודעים לה,
כשמישהו רשום בפורום בעברית,
ומבקש להירשם גם לפורום באנגלית,
מייל האימות מתקבל לפורום בעברית ולא לפורום באנגלית -
רוב העולם דובר אנגלית, ורוב משתמשי נטפרי דוברי עברית... אחרת לא היית מבקש למזג את הפורום באנגלית מחוסר פעילות, לא ככה?
תדייק במה שכתבתי: רוב הפורומים העולמיים 'מיועדים' לכל העולם - רובם דוברי אנגלית, אבל נטפרי 'מיועדת' לציבור החרדי דובר עברית ואנגלית,
ולדוברי אנגלית מגיע לא פחות.
ונכון שעכשיו המצב הוא שרוב משתמשי נטפרי מדברים עברית. אבל עכשיו נטפרי מתפרסמת בהרחבה בארה״ב ומתווספים משתמשים רבים דוברי אנגלית, ולמה לא להקל עליהם בתחילת דרכם שיהיו יותר צופים ויותר תשובות על שאלתם. -
@מצוין רוב העולם דובר אנגלית, ורוב משתמשי נטפרי דוברי עברית... אחרת לא היית מבקש למזג את הפורום באנגלית מחוסר פעילות, לא ככה?
מה קשור כאן כל הנושא של רוב
( צריך להעמיק בעומק הסוגיא, כי יתכן שדוקא כאן הולכים לפי הכלל שכל קבוע....🫣)השאלה היא ( כאן כמו בכל מקום ) מהן האלטרנטיבות
המציאות היא שמשתמשי נטפרי שנתקלים בבעיות של סינון
כאן זה הפורום היחיד שהם יכולים למצא פתרון
ולמה יגרע חלקו של דובר אנגלית, הרי תכלס אין לו מקום אחר להעזר
אז מצידי שיהיה גם קטגוריה לדוברי סינית אם צריך.... -
@אחד-תם אני חושב שאם יש מיעוט קטן שדובר סינית או אנגלית שרוצה להיעזר בדוברי העברית, הוא זה שאמור לטרוח ולהשתמש בתרגום, ולא רוב המשתמשים דוברי העברית, כמו שמקובל בפורומים עולמיים ששואלים באנגלית, למרות שלא כל המשתמשים דוברי אנגלית
אתה חולק עליי וסובר שבכל זאת צריך לבוא לקראתו ושיוכל לשאול בשפת האם שלו, ומי שמעוניין יתרגם ויענה לו
אני חושב שהדיון הזה מיצה את עצמו, מותר להישאר חלוקים.
-
@יעקב-פ לאחד או לא לאחד, לדעתי חשוב שחיפוש בכל אחד מהפורומים יתן תוצאות משני הפורומים.
אעיר גם, שלעיתים למתכנתים נוח יותר לכתוב ולחפש באנגלית, למרות שעברית היא שפת האם שלהם, במקום לתרגם את כל המונחים המקצועיים ולהסתבך עם מעבר בין שפות.
מה לחפש, "chat GPT" או "צ'אט ג'י.פי.טי." או "צ'אט ג'יפיטי".
"AI" או "Artificial Intelligence" או "בינה מלאכותית" או "ארטפישל אינטליג'נס".... -
@אחד-תם אני חושב שאם יש מיעוט קטן שדובר סינית או אנגלית שרוצה להיעזר בדוברי העברית, הוא זה שאמור לטרוח ולהשתמש בתרגום, ולא רוב המשתמשים דוברי העברית, כמו שמקובל בפורומים עולמיים ששואלים באנגלית, למרות שלא כל המשתמשים דוברי אנגלית
אני סבור כמוך
יש גם נקודה נוספת שישנם דברים שנוגעים יותר למשתמשי חו"ל ולא לארץ (לדוגמא אתרי בנקים בחו"ל)
עם זאת ניתן לשקול לשים איזו הודעה בפורום באנגלית, שבפורום בעברית יש יותר משתמשים וכדומה