איפה אפשר להוריד wifree3?
-
@hagai-w אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
ל-019 יש בעיות עם וויפרי3
לחברותא שלי זה קורה כל ערב בשעות קבועות.
יש לו 2 מחשבים עם וופרי3 ואחד נחסם והשני לא, ההבל הוא בין הגרסאות של וופרי3.
מה שמוזר שגם לא מתחבר לVPN.בשירות לקוחות לא מצאו פתרון, ולא מוכנים לשנמך גרסה, ולא מוכנים להסיר.......
-
@אליהו-התלמיד-חכם גם לי אותה בעיה מישהוא פעם הביא כאן איזושהוא חבילה שכבר הכל מוכן לעבודה מגיטהוב
-
@nigun אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
בשירות לקוחות לא מצאו פתרון, ולא מוכנים לשנמך גרסה, ולא מוכנים להסיר.......
גם אותי ייבשו.
לא עזר כמה שביקשתי שסך הכל ישנמכו גירסה. עקב תקלות שלהם.
אבל, אני טכנאי מחשבים, והסתדרתי ... (עדיין המחשב נשאר חסום אבל ההפניה ל VPN וכו', כבר לא קיימת.)
-
@יהודה-12 אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
גם אותי ייבשו.
לא עזר כמה שביקשתי שסך הכל ישנמכו גירסה. עקב תקלות שלהם.@magicode
תמיד אתה טוען שיש אנשים שמבלבלים את המח כשהם רוצים שנטפרי יסירו להם את הוופרי.
במקרה הזה נראה שנטפרי יורה לעצמה ברגל ולא מוכנה לקחת אחריות על תקלות שמופיעות אצל כמה משתמשים שלא באשמתם. -
בגלל שמבלבלים את המוח אז יש גדר כזה שלא מסירים בכל מצב. גם אם זה ברור כשמש שזה בעיה של נטפרי.
לשנמך זה נחשב הסרה.במקרה הזה זה כנראה בעיה אצל 019. צריך יותר לבדוק את זה.
-
@magicode אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
בגלל שמבלבלים את המוח אז יש גדר כזה שלא מסירים בכל מצב. גם אם זה ברור כשמש שזה בעיה של נטפרי.
אבל מצד שני זה גורם שמי שחייב את המחשב לעבודה לא יכול להרשות לעצמו להתקין וויפרי כי במקרה תקלה מצד נטפרי, המחשב שלו יהפך ללא שמיש ואפילו אם זו תקלה נרחבת וברור שבעיה היא בנטפרי הוא נשאר תקוע.
במקרה הזה זה כנראה בעיה אצל 019. צריך יותר לבדוק את זה.
בשילוב באג בוויפרי, כי זה קורה רק מגרסה מסויימת והלאה.
-
-
@yp אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
א"א להסיר גם בתשלום?
צודק אפשר.
אבל יותר זול להתקין מערכת הפעלה מחדש.במקרה המדובר הוא לא עשה את זה כי רצה להשאר עם ההגנה של וופרי רק בגרסה משונמכת.
-
@nigun אני לגמרי מבין את הגדר שלא להסיר כלל גם במקרים כאלו (אגב זה גם מוסכם בעת ההתקנה)
ומי שזקוק לעבודתו וכו' יודע לשלם את הכסף הזה בעת הצורך גם אם בחריקת שיניים -
@yp אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
@nigun אני לגמרי מבין את הגדר שלא להסיר כלל גם במקרים כאלו (אגב זה גם מוסכם בעת ההתקנה)
ומי שזקוק לעבודתו וכו' יודע לשלם את הכסף הזה בעת הצורך גם אם בחריקת שינייםאני מבין למה לא להסיר, אבל למה לא לשנמך?
אם התקלה היית לכל מנויי נטפרי זה היה סביר אם לא היו מסכימים לשנמך ושכולם יחכו לתיקון בגרסה הבאה או שישלמו על הסרה?
כאן אי אפשר לומר שהבעיה רק של 019, כי זה קורה רק בגרסה מסויימת של וופרי. -
@nigun אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
אני מבין למה לא להסיר, אבל למה לא לשנמך?
בעיקרון אתה צודק
אמנם @magicode אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:לשנמך זה נחשב הסרה.
אם הכוונה שלו מפני שלשנמך מצריך להסיר ואז להתקין מחדש, באמת לא מובן מדוע הסרה כזו נכנסת בגדר שלא להסיר.
אני לא מספיק בקיא בשביל להבין מי עוד פונה בשביל לשנמך, האם יש בזה חסימה יותר חזקה והללו שמבלבלים את המוח פונים אף הם בשביל לשנמך, שאז הרי מובן מדוע זה בכלל הגדר. -
בוויפרי עובדים אך ורק לפי פרוטוקול. כלומר לפי תהליך מסודר.
אסור לעובדים להמציא תהליכים. לא משנה כמה זה הגיוני.
ואין תהליך כזה של שינמוך. כי לא אמור להיות תהליך כזה.
באופן כללי. אני אומר לכולם. אל תתקינו וויפרי וויפרי3 אם אתם לא בטוחים בהשלכות של זה. וברור לכם שבכל אופן שהוא תשלמו על הסרה את הקנס.
זה גם כתוב מפורש ויש על זה מבחן אמריקאי.
אני מסכים שזה ראש מאוד מרובע עם שפיצים חדים וכואבים. מי שלא זורם לו הקשיחות שלא יתקין. -
@magicode אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
אני מסכים שזה ראש מאוד מרובע עם שפיצים חדים וכואבים. מי שלא זורם לו הקשיחות שלא יתקין.
חבל!
אנחנו בעד יהדות מכילה ומקרבת... -
@magicode מי שצריך VPN לחו"ל מחייבים אותו להתקין וויפרי 3 ואין אפשרות לשנמך בחזרה.
-
לא מחייבים.
אם הוא לא רוצה הוא לא חייב להתקין.
אני מסכים שכדאי לידע שב 019 זה עושה בעיות כרגע. -
@magicode אני יכול להישאר בוויפרי 2 עם VPN לחו"ל ? אני הייתי צריך להתקין למיטב זכרוני.
-
VPN זה לא שירות שנטפרי מתחייבת עליו שהיא מספקת וויפרי2.
היום ה VPN זה וויפרי3. ולא מספקים עוד VPN מסוג אחר.
מספיק אנשים כותבים על נטפרי שהסינון יורד פתאום וכל זה בגלל שהם התקינו רק את הVPN. אי אפשר להמשיך עם השטות הזאת. -
@magicode עדכון נוסף
גם על רשת של רימון וויפרי3 לא מצליח להתחבר (יש לו אישור לVPN וברשתות שאינם רימון זה עבד)
הVPN הישן בWIFREE2 עובד
היום עזרתי למישהו לשנמך (בתשלום של 100 לנטפרי) וחזר לעבוד לו. -
@yonig20 אמר באיפה אפשר להוריד wifree3?:
@magicode עדכון נוסף
גם על רשת של רימון וויפרי3 לא מצליח להתחבר (יש לו אישור לVPN וברשתות שאינם רימון זה עבד)
הVPN הישן בWIFREE2 עובד
היום עזרתי למישהו לשנמך (בתשלום של 100 לנטפרי) וחזר לעבוד לו.זה לא עידכון מעניין. כי באופן כללי הדרישות של הVPN שהאינטרנט לא יחסום אותו.
וזה גם לא תלוי בנו. הם תמיד יכולים לחסום או לפתוח בלי לשאול אותנו.
לכן זה לא משהו שאמורים לעדכן. -
@magicode היית צודק אם זה היה גם בVPN הישן וגם בחדש
ברגע שבישן זה עובד, ואדם עובר לחדש וזה מפסיק לעבוד, זה עדכון חשוב מאד.
נ.ב. רימון לא הצליחו להבין מה הגורם לבעיה. גם כשהם הורידו את הסינון זה לא הסתדר