פוטושופ מחזיר שגיאה 418
-
@קרש איזה קשקוש. זה מעבד את התמונה שאתה מעלה. אם תעלה זבל זה יחזיר זבל. זה לא מחזיר מעצמו.
-
@ישראל_גולדווסר אמר בפוטושופ מחזיר שגיאה 418:
@dovidstroh כן. לא ענו. מתאר לעצמי שאני לא הראשון שנתקל בבעיה.
חכה שיענו, אולי תוסיף נקודות, ואז נדע מה קורה (השערה שלי, מנסים לסנן את זה)
אם התוכנה יכולה להוסיף אובייקטים שאינם ראויים ע"פ בקשה, זה חייב לעבור סינון. -
@יהודי-חכם לצערי הרב התגובה הלקונית "הוחלט לחסום"
א. כיום התוכנה לא מצליחה להשלים כפות ידיים שלא נראות כמו קשקוש של כיתה א'
ב. באופן כללי בתכנת פוטושופ אנשים יכולים ליצר דברים לא ראויים. אז אולי לא נאשר בכלל פוטושופ... ואולי גם נחסום את המייל כי אנשים יכולים לשלוח דברים לא ראויים. בסופו של דבר זה מעבד את התמונות שאתה מעלה. וזה עניין של איזה תמונה אתה משתמש ומה אתה מנסה לעשות.
ג. הכלי הזה חוסך שעות רבות של עבודה. ולחסום אותו המשמעות היא ליצור הפסד כספי. ובאופן כללי יותר, כנראה שמי שמחפש באינטרנט מסונן אפשרות לכלי עבודה, הולך ומתרחק מזה, שכלים שהולכים ונהיים קריטיים לעבודה רלוונטית נחסמים. כנראה יום יבוא ונטפרי תשמש בעיקר אנשים שרוצים שיסננו להם סרטוני חתולים ביוטיוב... -
פוסט זה נמחק! -
@קרש איזה קשקוש. זה מעבד את התמונה שאתה מעלה. אם תעלה זבל זה יחזיר זבל. זה לא מחזיר מעצמו.
לפני שאתה כותב "קשקוש" על משהו שמישהו בפורום כתב (דבר שלא מכובד בכל מקרה, יש מילים אחרות שאפשר להתבטא איתם כמו "אתה טועה"), מוטב שתדע את הנתונים.
אפשר באמצעות פוטושופ להוסיף אובייקטים מכל סוג שהוא לתמונה, כולל אובייקטים בעייתים וד"ל. ולכן גם הטיעונים שכתבת בהמשך לא כל כך רלוונטיים. -
קשקוש?
אתה לא רוצה לראות את הסרטון ששלח לנטפרי, ונטפרי לא חוסמים בחינם. -
@shraga תודה רבה שאתה מחנך אותי. מהיום בזכותך אהיה איש מנומס
כי מה שאתה כותב הוא קשקוש וטעות. ואכתוב שוב לאט ואולי תבין מהר.
כשנטפרי חוסמים תוכן בעייתי, אין בעיה. כשנטפרי חוסמים תוכן לא בעייתי בטענות שוא שהוא בעייתי, גם בזה אין כל כך בעיה.(השלמתי אם זה..)
אבל אם נטפרי חוסמים כלים שמי שרוצה יוכל להשתמש איתם לדברים רעים זה כבר בעיה. כי גם במייל אפשר להשתמש לרעה, וגם בוורד אפשר להשתמש לרעה, ואפילו בצייר אפשר להשתמש לרעה. אז אולי נחסום כל דבר?
זה שאפשר על ידי פוטושופ ליצור תמונות בעייתיות, זה היה כבר קודם. ולכן אם מישהו משתמש בכלי מסוים בתוך פוטושופ ליצור תמונות בעיתיות, זה ממש לא מצדיק לחסום את הכלי. (אגב, אני כותב בדוקס דברים מזעזעים!!!! אם זה ישלח לנטפרי הם יהיו חייבים לחסום את הדוקס...) -
@ישראל_גולדווסר
נראה שלא שמת לב למה שהוא כתב@shraga אמר בפוטושופ מחזיר שגיאה 418:
אפשר באמצעות פוטושופ להוסיף אובייקטים מכל סוג שהוא לתמונה, כולל אובייקטים בעייתים וד"ל
-
@אחד-תם
יאוש!!!
תקרא שוב מה שכתבתי. -
@ישראל_גולדווסר
ביקשת יפה, אז קראתי שוב.אסכם במילים שלי
סינון התמונות בנטפרי הוא דבר מיותר ומרחיק.
כי כל אחד יכול לצייר תמונות בעייתיות במחשב באמצעות ’צייר’. -
@אחד-תם יפה! גאון!
השתכנעתי. הכל טוב. אפשר לסגור את הנושא. -
@ישראל_גולדווסר במקרה שאתה באמת פתוח להבין
הסבר ההגיוני הוא שבכלי הזה פוטושופ מייצרת לך את התוכן, ואם כן לא שנא מאתר שמביא מראות אסורות. -
@yp אאל"ט @ישראל_גולדווסר מנסה להגיד שיפתחו את זה עם סינון תמונות והתשובה לזה כנראה היא שלא הצליחו לסנן את זה...
-
כאן העלו תגובה של נטפרי:
https://www.ivelt.com/forum/viewtopic.php?p=4356541#p4356541יש לנו בעיה טכנית שבגללה אנחנו לא יכולים לסנן את הכלי של בינה מלאכותית בפוטושופ כראוי.
ולפתוח את זה ללא סינון -זה גם לא אפשרי מכיוון שיש בזה תכנים לא טובים.
לכן, לעת עתה, זה נחסם.מצטערים.
האם יש איזה תוכנית או מהלך לסדר אותו? או שזה נשאר חסום ?
אנחנו עובדים על זה, אולי ימצא איזשהו פתרון.
בהצלחה!
-
@קרש אמר בפוטושופ מחזיר שגיאה 418:
אנחנו עובדים על זה, אולי ימצא איזשהו פתרון.
בהצלחה!
מעניין האם ישנה אפשרות של פיתרון שהבקשות לאובייקטים יעברו דרך סינון אנושי של עובד בנטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
הועלתה הצעה לפיתוח חדשה:
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=43
מי שמעוניין ,שיצביע לזה כאן בקישור.
-
@dovidstroh אמר בפוטושופ מחזיר שגיאה 418:
@yp אאל"ט @ישראל_גולדווסר מנסה להגיד שיפתחו את זה עם סינון תמונות והתשובה לזה כנראה היא שלא הצליחו לסנן את זה...
הבעיה היא שרמת ההשקעה במציאת פתרון טכנולוגי לכלים מסויימים נקבעת באופן שרירותי לפי מה שזה נראה.
עיין ערך הנושאים שחלקם נידונו כאן בפורום לגבי:
-
בינג - מנוע החיפוש והצ'אט
-
בינג - יוצר התמונות AI
-
פיירפלי - יצירת תמונות בינה מלאכותית של אדובי (אני מדבר על האתר, לא על הכלי)
-
מידג'רני - כנ"ל
וכן הלאה והלאה. לא ברור למה ישנם עשרות ומאות אתרים של יצירת תמונות בינה מלאכותית ברמה נמוכה יותר ושל AI אחרים, בעוד דוקא הכלים השימושיים ביותר נחסמים.
האם אין ברירה, אלא להניח שנטפרי אכן צודקים שישנו קושי טכני דוקא בכלים הללו?...
-
-
לכאורה אמור להיות פתרון יחסית פשוט לסנן את ה Firefly
ה AI מקבל אינפוט בטקסט למשל: "הוסף הרים גבוהים ומושלגים ברקע" (באנגלית ככל שאני יודע) ואם זה כך הרי שמספיקה חסימה לביטויים שאינם הולמים או לכל דבר שעלול להתפרש ככזה.
ברגע שהטקסט נחסם הAI לא יקבל את הבקשה. -
@melam77 אמר בפוטושופ מחזיר שגיאה 418:
לכאורה אמור להיות פתרון יחסית פשוט לסנן את ה Firefly
ה AI מקבל אינפוט בטקסט למשל: "הוסף הרים גבוהים ומושלגים ברקע" (באנגלית ככל שאני יודע) ואם זה כך הרי שמספיקה חסימה לביטויים שאינם הולמים או לכל דבר שעלול להתפרש ככזה.
ברגע שהטקסט נחסם הAI לא יקבל את הבקשה.אפילו פרומפט מופשט של מילה אחת כמו 'ציור' עלול להביא תמונות לא ראויות