מסלול מופחת סיכונים למתכנתים
-
@אחד-תם אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
@magicode אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
זה לא מסלול נצרך למתכנתים. זה מסלול "מפוחת סיכונים".
אוקי, אז במקום לדבר על המסלול הקיים ”מופחת סיכונים”
בא נדבר על מסלול חדש ונקרא לזה מסלול ”ניהול סיכונים”כתבתי את זה למעלה :
@לא-מתייאש אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
אני גם בעד משהו כזה, וגם חושב שאף אם לא נקרא אותו "מופחת סיכונים", בכל זאת שיהיה מסלול למתכנתים בלי חדשות, אתרים ממכרים, אתרים של תרבות חיצונית וכו'.
@magicode לא בקשנו שיהיה יותר זול גם כן, רק משהו בלי חדשות וכו.
-
@אחד-תם אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
@magicode אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
זה לא מסלול נצרך למתכנתים. זה מסלול "מפוחת סיכונים".
אוקי, אז במקום לדבר על המסלול הקיים ”מופחת סיכונים”
בא נדבר על מסלול חדש ונקרא לזה מסלול ”ניהול סיכונים”אני לא חושב שנטפרי צריכה לעשות מסלול נוסף שהמשמעות שלו ממש לא ברורה.
מספיק משמעות ברורה אנשים מתעקשים לא להבין. -
@magicode אני לא קשור, רק על תקן יועץ בחינם
אגב, לאחרונה הוצע כאן אפשרות ליצור לבד תגיות
זה יאפשר למשתמשים ליצור לבד מסלולים בקלות ולשתף עם אחרים
וזה לא יהיה קשור לנטפרי -
יש משהו די דומה, נקרא 'נטפרי אישי'
זו קהילה לכל דבר, רק שההגדרות הן שלך.
הגדרות הסינון נעולות, ובשביל לפתוח אתר אתה צריך לשלוח פניה לנטפרי
תחסום שם את כל מה ש'מופחת סיכונים' חוסם, ותפתח את GPT
ואתה יכול לבקש מהם מראש שבשביל לפתוח אתר ידרשו ממך לשלם 20 ש"ח, וימתינו פרק זמן מסויים עד הפתיחה
שאלו בערך התנאים של מעבר ממסלול מופחת סיכונים למסלול הכי פתוח -
@yp אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
ואתה יכול לבקש מהם מראש שבשביל לפתוח אתר ידרשו ממך לשלם 20 ש"ח, וימתינו פרק זמן מסויים עד הפתיחה
שאלו בערך התנאים של מעבר ממסלול מופחת סיכונים למסלול הכי פתוחזה חדש לי, אתה יודע את זה מנסיון?
-
פוסט זה נמחק! -
@י-ב אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
זה חדש לי, אתה יודע את זה מנסיון?
-
@אינו-יודע-לשאול אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
@ברצינות פרוג זה לא נצרך לתיכנות כל מה שאפשר להשיג שם ניתן להשיג בתחומים
אני כותב כאן את הפוסט הזה כי נראה שיש אנשים שנהנים ללכלך על פרוג, לכן צריך שתהיה כאן תגובה עניינית
אני באופן אישי קיבלתי יותר מידע שימושי בתכנות בפרוג מאשר בתחומים
היקף הפעילות של תחומים בתכנות ובניית אתרים קטן בהשוואה מול פרוג
וזה לא כולל את הקבוצה הסגורה של המתכנתות בפרוגנ.ב. סיימתי את העיסוק בנושא ואין בכוונתי להגיב לאלו שמנסים ליצור פרובוקציות
-
@ברצינות אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
אני כותב כאן את הפוסט הזה כי נראה שיש אנשים שנהנים ללכלך על פרוג, לכן צריך שתהיה כאן תגובה עניינית
אתה מתכוון למה ש @אינו-יודע-לשאול כתב? כי זה לא נשמע לי בכלל כמו לכלוך. הוא כתב שיש אלטרנטיבה טובה לא פחות. לגבי היקף הפעילות אני חולק בתוקף, פורום תכנות בתחומים הרבה יותר פעיל בפער משמעותי, אבל היקף הפעילות נקבע לפי כמות האנשים ששואלים שאלות. כי יש אנשים שמוכנים לענות למי שצריך עזרה, אבל הרבה פחות מצוי שהם שואלים בעצמם שאלות. אז בפורום תחומים יש יותר אנשים ששואלים שאלות.
בדקתי את כמות הנושאים שנפתחו בחודש האחרון בכל פורום
תחומים - 35
פרוג - 10 -
@hagai-w אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
אתה מתכוון למה ש @אינו-יודע-לשאול כתב? כי זה לא נשמע לי בכלל כמו לכלוך. הוא כתב שיש אלטרנטיבה טובה לא פחות. לגבי היקף הפעילות אני חולק בתוקף, פורום תכנות בתחומים הרבה יותר פעיל בפער משמעותי, אבל היקף הפעילות נקבע לפי כמות האנשים ששואלים שאלות. כי יש אנשים שמוכנים לענות למי שצריך עזרה, אבל הרבה פחות מצוי שהם שואלים בעצמם שאלות. אז בפורום תחומים יש יותר אנשים ששואלים שאלות.
בדקתי את כמות הנושאים שנפתחו בחודש האחרון בכל פורום
תחומים - 35
פרוג - 10אני לא רואה טעם לענות על תגובה שנכתבה אחרי חודש כי ברור שהיא נכתבה רק בשביל להתנצח, אבל אענה לגופן של נתונים - בפורום בניית אתרים בפרוג לבדו נפתחו בחודש האחרון יותר מכל כמות הנושאים המקבילים בתחומים... וזה עוד לפני פורום אוטומציות, פורום תכנות, והקהילה הסגורה של המתכנתות בפרוג
-
@yp אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
סליחה שאני סוטה מהנושא,
וסליחה ששמתי לב רק אחרי חודש...
זה באמת הפניה ה-3M ? -
@עומד-בפרשת-דרכים לא, 3M היה לפני 3 חודשים בערך. כנראה הוא רצה להסתיר את מספר הפניה
-
אני לא רואה טעם לענות על תגובה שנכתבה אחרי חודש
אופס, לא ראיתי את התאריך.
וכן, לא לקחתי בחשבון פורומים אחרים, רק פורום תכנות (ופורום מתכנתות הבנתי שזה לא פורום מקצועי, זה פורום לדברים שקשורים לנשים במקומות עבודה).