אתר דוסקאסט
-
@magicode למה כל הקבצים באתר הזה https://www.doscast.co.il/?utm_source=kore&utm_medium=banner&UcId=1177&UsId=5289&UaId=13381&Utype=banners חסומים?
-
@מיכאל-ספרא שלחת פניה?
-
אני פניתי אליהם וענו לי בסתם ''פודקסטים חסומים בנטפרי'' בלי לפרט או להסביר (כהרגלם...)
אני השבתי שזו תשובה קצת מצחיקה ומנותקת מהמציאות כי :
א. יש כמה וכמה ערוצי פודקאסט פתוחים בנטפרי (והם דווקא בווידאו ולא באודיו,)
ב. אלו בסה’'כ תוכניות שונות שרובים משודרות ברדיו החרדי וחלקן האחר באתרי אינטרנט שכבר פתוחים בנטפרי, והאתר רק מרכז את כל החומר לפי נושאים וקורא לזה פודקאסט.הקיצער, פתחו אבל כנראה רק ליופי ....
-
מדובר באתר שימושי מאד ,
וכמו שכבר נאמר כאן אין סיבה לא לפתוח את השמיעה בו ...
אלו תכנים שבין כה וכה ניתן להאזין להם בנטפרי רק שכרגע הם מרוכזים ומסודרים .
לתשומת לב מקבלי ההחלטות -
הקשיבו, הקשיבו .
חומרה חדשה של נטפרי - מעתה לא פותחים שום פודקאסט שהוא בכל מקום !
(זו התשובה ממרכז הפניות, רק שהשתמשו במונח ''לעת עתה'') -
@zusha
זה ממש לא בסדר, בטח כשלכמעט רוב הפודקאסטים באתר הזה, אפשר להאזין בשידור חי. -
מעניין אם מה שהיה כשר במשך שנה או יותר נהפך טרף בין לילה...
-
@zusha
האם ניסיתי לשלוח האזנה מסויימת לפתיחה?
או האם ניסית לשלוח הקלטה מתוך האתר? -
@אחד-תם
חזור וקרא מש''כ לעיל , ושוב חזור. -
-
@אחד-תם
תודה וסליחה .
אמנם לא ביקשתי עזרה אלא לנסות לעורר, אבל שיהיה . -
@zusha לעורר את מי?
את נטפרי שיפתחו את כל הפודקאסטים ללא בדיקה כי רובם בסדר?@zusha אמר באתר דוסקאסט:
א. יש כמה וכמה ערוצי פודקאסט פתוחים בנטפרי (והם דווקא בווידאו ולא באודיו,)
אתה מכיר אתר שפתוח בנטפרי קבצים מצורפים של שמע בלי שבעל האתר ייקח אחריות מול נטפרי?
@zusha אמר באתר דוסקאסט:
ב. אלו בסה’'כ תוכניות שונות שרובים משודרות ברדיו החרדי וחלקן האחר באתרי אינטרנט שכבר פתוחים בנטפרי, והאתר רק מרכז את כל החומר לפי נושאים וקורא לזה פודקאסט.
אם זה באמת ככה כנראה בעל האתר לא יכול לקחת אחריות מלאה על החומר אם הוא לא מבקר אותו
@מוטי050 אמר באתר דוסקאסט:
זה ממש לא בסדר, בטח כשלכמעט רוב הפודקאסטים באתר הזה, אפשר להאזין בשידור חי.
ומה עם המיעוט שלא?
@zusha אמר באתר דוסקאסט:
מעניין אם מה שהיה כשר במשך שנה או יותר נהפך טרף בין לילה...
אם זה היה פתוח ונחסם כנראה גם היה דיווח שיש שם משהו בעייתי
-
@אינו-יודע-לשאול
ראשית לעורר את מי שרוצה להגיב שיבין על מה הוא מגיב ומה מדובר.
לפחות שיקדיש 2 דקות להבין מה נכתב.לעורר על אי פתיחה קולקטיבית של פודקאסטים, גם כאלו שנפתחו עד כה במשך זמן רב ויש עוד על מה להרחיב אבל לא נראה לי שזה באמת משנה ...
-
@zusha אמר באתר דוסקאסט:
ראשית לעורר את מי שרוצה להגיב שיבין על מה הוא מגיב ומה מדובר.
לפחות שיקדיש 2 דקות להבין מה נכתב.באמת נראה שבאת רק לקטר
ממליץ לאחרים לא להגיב לך -
@אחד-תם
לא יודע למה יש אנשים שבאופן אינסטקנטיבי (אולי לא מודע?) רואים תלונה שקשורה לנטפרי ומיד רצה להם הדרך לכתוב תשובה (ולעיתים מפורטת) - בנלית ככל שתהיה - בעד ולסנגר בכל מחיר ,בלי לשים לב שהם לא מתייחסים לכל מה שנכתב לפני ולפעמים בכלל לא קשור כלל לעצם הנק' .
עם כל הכבוד לנטפרי - הם לא קדושים ולא גדולי הדור וגם מה שהם עושים טעון ביקור וביקורת .
אז מי שזו דרכו, שיבושם לו .
הצלה ופתרון בוודאי לא יצמח ממזמרי ''קדוש קדוש''. -
אוסיף ואומר בסוגיית הפודקאסטים - שישנם לא מעט שניתנים לשמיעה דרך טלפונים כשרים למהדרין , אז מאיפה צמחה לה ''צדקות היתר'' הזו לחסום אותם ,
בפרט שבמשך שנים לא היתה בעיה עם זה . -
@administrators
אם אפשר לפתוח קטגוריה חדשה של ’קיטורים’ בפורום
כך שיהיה הבחנה ברורה בין מי שבא להעזר לבין מי שבא לשחרר קיטורזה יהיה טוב לשני הצדדים
הם יוכלו לקטר בלי להרגיז אף אחד
ואנחנו לא נבזבז מח וכח בשביל לנסות לעזור למי שכלל לא ציפה לזה -
נראה שעצם קומו של אתר שמרכז את כל הפודקאסטים בעמוד אחד
ובעצם מייצר במה נגישה לדעות חיצוניות ובילוי זמן רב
גרם לנטפרי לחשב מסלול מחדש בעניין הפודקאסטים
ביקשתי לפתוח לינק של איזשהו פוד וקיבלתי תשובה מתנצלת שכרגע א"א לפתוח פודקאסטים (לא יודע מה זה 'כרגע')בסוף עוד יתברר שהקמת האתר הנ"ל החריבה אותו
-
גם אני קיבלתי את התשובה הנ"ל
אני שולח באופן קבוע עשרות פודקאסטים לבדיקה, וכעת...עריכה: גם מהדרייב (שלי!) לא הצלחתי להוריד פודקאסטים שהיו שם...
יכול להיות שיש קשר? -
@אחד-תם
אחר המחילה, ממש לא נראה לי שכל מי שכותב בפורום הזה דווקא מי ש''נתקע לו משהו'' והוא צריך עזרה, ייעוץ או פתרון .
ואני בהחלט מודע שהממונים קוראים את הנאמר בפורום ויש לזה השפעה (אם זה יוצר ''שטורם'' מספיק, וד''ל)