תגובה לעניין צדדי באשכול נעול
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
לעצם עניין התחום האפור. לא הובן פה ההסבר בעניין.
אם יש לנו תמונה שהיא בתחום אפור זה אומר שבין אם יפתחו אותה ובין אם יסגרו אותה זה לא יחשב טעות. ולכן גם אם המכלול החליטו שיש חצי שגויים זה אומר שהם בחצי מהמקרים הכריעו אחרת בתחום האפור ולא שהיה פה טעות. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
מחקתי את הפוסטים האחרונים בעניין.
מפה והלאה אם יהיה עוד יחס מזלזל האנשים הרלבנתים יורחקו מהפרום. -
@613 אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
בתור אחד שבודק את התמונות החסומות במכלול אני די משועשע מהטעויות שלהם ומבין שזה מה יש...
מה הכוונה 'משועשע מהטעויות' ?
האם הכוונה היא שהן טעויות שאפשר להבין אותם ?
כלומר, משעשע לראות ולהבין במה הם טעו ולמה חשבו שצריך לחסום ?או הפוך, משעשע לראות עד כמה הם לא מבינים וחוסמים דברים שכלל לא צריך לחסום (תמונות של גדו"י לדוג') ?
-
@ליכט באופן כללי אני ראיתי בדף של המיזם שמכיל תמונות שאמורים להיפתח בנטפרי ונחסמובטעות לשיטתם תמונה של הרב קוק נואם ולצידו 5 נשים וזה נכנס לכלל מה שלטענתם הגויים טעו.
כך שאני סבור שהבודקים של המיזם גם לא חפים מטעויות וזה עוד לפני האפור
ואני לא מדבר על מלא תמונות של רוזנים שבלי לראות את ההקשר אי אפשר לדעת שזה גבר -
@אינו-יודע-לשאול אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
ואני לא מדבר על מלא תמונות של רוזנים שבלי לראות את ההקשר אי אפשר לדעת שזה גבר
זוהי אגב נקודה נכונה לחומרא ולקולא.
יש לעתים תמונות, שרק כאשר רואים אותן באתר עם הטקסט וכו' מסביב, מבינים שהן בעייתיות / לא בעייתיות. -
@ליכט אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
או הפוך, משעשע לראות עד כמה הם לא מבינים וחוסמים דברים שכלל לא צריך לחסום (תמונות של גדו"י לדוג') ?
אני הבנתי כך
זה מזכיר לי שבעבר דיווחתי לנטפרי על תמונתו של האדמו”ר מקאליב זי”ע שנחסמה במכלול...
-
@iii אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
נושא שני זה לבדוק את עצם החסימות. כאשר רואים שמתוך החסימות 54% הם חסימות יתר, אפשר להשליך מזה על כל האתרים
כאן הסברתי למה זה לא נכון בכלל
אשמח אם תסביר איפה טעיתישכפי שנאמר, הם מגיעים לבודקים בערבוב. כלומר שרוב מה שנטפרי חוסם זה חסימות יתר.
זה נכון (המודגש), אבל לפי הנ”ל זה לא קשור לרישא ולסיפא
אם אתה מערבב מאה כדורים בגווני אפור בתוך תערובת של מליון/מליארד/וכו’ כדורים לבנים ושחורים
ניתן להסיק מתוצאות מיון האפור, מה אחוז הטעות במיון השחור/לבן? -
@magicode אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
אני מציע ש @613 יביא את הנתונים המדוייקים.
כמה תמונות יש במכלול. כמה מתוכם נחסמו וכמה מתוכם לא היה חסימה נכונה.הסבר קצר: בצד ימין רואים את כל התמונות שיש במכלול עליהם עברו משתמשי נטפרי וסימנו מה חסום ומה פתוח
בצד שמאל ניתן לראות את התמונות שסומנו כחסומות בכמה החסימה מוצדקת בכמה לא ובכמה נדרש בירור נוסף.
מקוה שהועלתי...@magicode אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
וגם שיביא כמה דוגמאות רנדומליות לחסימות לא נכונות. שנוכל להתרשם מה ההגדרה של חסימה לא נכונה.
-
יש גם כמה תמונות שאני תמה על הצורך בחסימתם
אבל אם אעלה אום פה הם ייחסמו כמו שבכל מקרה אני מאמין יקרה לחלק מהדוגמאות
מי שיבקש אשמח לשלוח לו במייל...@ליכט אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@613 אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
בתור אחד שבודק את התמונות החסומות במכלול אני די משועשע מהטעויות שלהם ומבין שזה מה יש...
מה הכוונה 'משועשע מהטעויות' ?
האם הכוונה היא שהן טעויות שאפשר להבין אותם ?
כלומר, משעשע לראות ולהבין במה הם טעו ולמה חשבו שצריך לחסום ?או הפוך, משעשע לראות עד כמה הם לא מבינים וחוסמים דברים שכלל לא צריך לחסום (תמונות של גדו"י לדוג') ?
שניהם נכונים