תגובה לעניין צדדי באשכול נעול
-
מחקתי את הפוסטים האחרונים בעניין.
מפה והלאה אם יהיה עוד יחס מזלזל האנשים הרלבנתים יורחקו מהפרום. -
@613 אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
בתור אחד שבודק את התמונות החסומות במכלול אני די משועשע מהטעויות שלהם ומבין שזה מה יש...
מה הכוונה 'משועשע מהטעויות' ?
האם הכוונה היא שהן טעויות שאפשר להבין אותם ?
כלומר, משעשע לראות ולהבין במה הם טעו ולמה חשבו שצריך לחסום ?או הפוך, משעשע לראות עד כמה הם לא מבינים וחוסמים דברים שכלל לא צריך לחסום (תמונות של גדו"י לדוג') ?
-
@ליכט באופן כללי אני ראיתי בדף של המיזם שמכיל תמונות שאמורים להיפתח בנטפרי ונחסמובטעות לשיטתם תמונה של הרב קוק נואם ולצידו 5 נשים וזה נכנס לכלל מה שלטענתם הגויים טעו.
כך שאני סבור שהבודקים של המיזם גם לא חפים מטעויות וזה עוד לפני האפור
ואני לא מדבר על מלא תמונות של רוזנים שבלי לראות את ההקשר אי אפשר לדעת שזה גבר -
@אינו-יודע-לשאול אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
ואני לא מדבר על מלא תמונות של רוזנים שבלי לראות את ההקשר אי אפשר לדעת שזה גבר
זוהי אגב נקודה נכונה לחומרא ולקולא.
יש לעתים תמונות, שרק כאשר רואים אותן באתר עם הטקסט וכו' מסביב, מבינים שהן בעייתיות / לא בעייתיות. -
@ליכט אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
או הפוך, משעשע לראות עד כמה הם לא מבינים וחוסמים דברים שכלל לא צריך לחסום (תמונות של גדו"י לדוג') ?
אני הבנתי כך
זה מזכיר לי שבעבר דיווחתי לנטפרי על תמונתו של האדמו”ר מקאליב זי”ע שנחסמה במכלול...
-
@iii אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
נושא שני זה לבדוק את עצם החסימות. כאשר רואים שמתוך החסימות 54% הם חסימות יתר, אפשר להשליך מזה על כל האתרים
כאן הסברתי למה זה לא נכון בכלל
אשמח אם תסביר איפה טעיתישכפי שנאמר, הם מגיעים לבודקים בערבוב. כלומר שרוב מה שנטפרי חוסם זה חסימות יתר.
זה נכון (המודגש), אבל לפי הנ”ל זה לא קשור לרישא ולסיפא
אם אתה מערבב מאה כדורים בגווני אפור בתוך תערובת של מליון/מליארד/וכו’ כדורים לבנים ושחורים
ניתן להסיק מתוצאות מיון האפור, מה אחוז הטעות במיון השחור/לבן? -
@magicode אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
אני מציע ש @613 יביא את הנתונים המדוייקים.
כמה תמונות יש במכלול. כמה מתוכם נחסמו וכמה מתוכם לא היה חסימה נכונה.הסבר קצר: בצד ימין רואים את כל התמונות שיש במכלול עליהם עברו משתמשי נטפרי וסימנו מה חסום ומה פתוח
בצד שמאל ניתן לראות את התמונות שסומנו כחסומות בכמה החסימה מוצדקת בכמה לא ובכמה נדרש בירור נוסף.
מקוה שהועלתי...@magicode אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
וגם שיביא כמה דוגמאות רנדומליות לחסימות לא נכונות. שנוכל להתרשם מה ההגדרה של חסימה לא נכונה.
-
יש גם כמה תמונות שאני תמה על הצורך בחסימתם
אבל אם אעלה אום פה הם ייחסמו כמו שבכל מקרה אני מאמין יקרה לחלק מהדוגמאות
מי שיבקש אשמח לשלוח לו במייל...@ליכט אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
בתור אחד שבודק את התמונות החסומות במכלול אני די משועשע מהטעויות שלהם ומבין שזה מה יש...
מה הכוונה 'משועשע מהטעויות' ?
האם הכוונה היא שהן טעויות שאפשר להבין אותם ?
כלומר, משעשע לראות ולהבין במה הם טעו ולמה חשבו שצריך לחסום ?או הפוך, משעשע לראות עד כמה הם לא מבינים וחוסמים דברים שכלל לא צריך לחסום (תמונות של גדו"י לדוג') ?
שניהם נכונים
-
יש גם כמה תמונות שאני תמה על הצורך בחסימתם
אבל אם אעלה אום פה הם ייחסמו כמו שבכל מקרה אני מאמין יקרה לחלק מהדוגמאותכשאמרו דוגמאות רנדומליות, התכוונו שלא תבחר תמונות אלא תעלה תמונות "על עיור" שיהוו דוגמא מייצגת.
לדוגמא, תחליט שתספור 40 תמונות, ותשלח את התמונה הארבעים. נניח 15 תמונות. -
המסקנה ברורה.
מתוך החסימות שנבדקו נמצא ש:
55.06% לא מוצדק
34.28% מוצדק
10.77% לבדיקה חוזרת (תחום אפור) -
@613 בתמונות האחרונות יש צלב.אולי בגלל זה?
-
@אחד-תם
לבקשתך אגיב שוב בקיצור. (דעתי כבר נכתבה והנושא די מוצה)(לזה)
א. אחוז הטעות במכלול הוא רלוונטי, כי הוא משמש כמדגם סטטיסטי.
ב. המשמעות של זה שהאתר כבר כשר מראש היא הפוכה, בגלל שזה נקודת ייחוס נמוכה (ציפיה הגיונית לאחוז מאד גבוה של כדורים לבנים)
לכן סך המסקנות שהעלית שם הם שגויות.
בכ"א כבר הועלו אח"כ נתונים מדויקים על אחוזי ה"תחום האפור" (10.7%) כך שהדיון מתיתר. -
@iii אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@אחד-תם
לבקשתך אגיב שוב בקיצור. (דעתי כבר נכתבה והנושא די מוצה)(לזה)
א. אחוז הטעות במכלול הוא רלוונטי, כי הוא משמש כמדגם סטטיסטי.רק חזרת על דבריך (בכלל לא מה שביקשתי), לא התייחסת בכלל לטענה שלי, זכותך.
ב. המשמעות של זה שהאתר כבר כשר מראש היא הפוכה, בגלל שזה נקודת ייחוס נמוכה (ציפיה הגיונית לאחוז מאד גבוה של כדורים לבנים)
לא בדיוק הבנתי הפוכה ממה, באמת יש 97% תמונות כשרות (שזה נתון חיובי יחסי לדעתי)
בכ"א כבר הועלו אח"כ נתונים מדויקים על אחוזי ה"תחום האפור" (10.7%) כך שהדיון מתיתר.
יש הרבה גוונים לאפור
אני טענתי שכל התמונות החסומות הם בטווח האפור (גס)
ה 10.7% זה אפור עדין שנשאר אפור גם אחרי בדיקה חוזרתאשתמש בדוגמא למה דומה לדעתי הסתמכות על המכולל כדוגמה למכלול בדיקת התמונות
כמו כשמנפים קמח פעם שניה
תמיד ישארו סובין
אז איך הם עברו בפעם הראשונה?
והאם אחוז הסובין בקמח מנופה מסוגל לשמש לדוגמה סטטיסטית לקמח לא מנופה?את התמונות למכלול מעלים אנשים (לרוב כמובן) שאמורים להעלות רק תמונות שיעברו את הסינון של נטפרי
אם בכל זאת נמצאו 5% (או 2.5%) תמונות לא ראויות
ההגיון אומר שאלו תמונות שצריך שימת לב מיוחדת
ומכאן שאי אפשר להסיק מכך כלום, לגבי אחוז הטעויות הגסות/מוחלטות
תיאורטית יכול להיות שאין אפילו מקרה אחד של חסימה לא מוצדקת בעלילעד כאן תמצית דברי
והבוחר יבחראגב, @613
לדעתי מה שיותר מעניין לשמוע
מה אופי התמונות שהחסימה כן היתה צודקת
זה יכול לאשר או לסתור את דברי -
פוסט זה נמחק! -
@613
אני רואה בעיות בתמונות האלו. יש שמה פסל בעייתי. יש צלבים.
הבאת את זה בגירסה עם איכות נמוכה וקשה לראות. הבודקים מקבלים את זה באיכות גבוהה יותר והם רואים יותר פרטים שלא רואים פה.
יש שם גברים בחצאיות. יש להם הגדרה שגבר שלבוש בגדי אישה צריך לחסום. -
@magicode לא שזה נפק"מ למישהו. אבל זה חיילים במעילים.
ומאחורי הכומתות יש סרט ארוך הנראה בטעות כמו שיער. -
@מתי-ו הבודקים מקבלים כללים אף אחד לא רוצה שהם יתחילו להוסיף פרשנות גם אם המחיר זה שכמה חיילים עם כאילו קוקו יחסמו
-
@אינו-יודע-לשאול בסה"כ ציינתי כאן סתירה, מצד אחד הרב @magicode הנכבד כתב שלפי ההגדרות של נטפרי התמונה צריכה להיות חסומה. ואצלי היא פתוחה, ולפני ששלחתי דיווח שמתי לב שאלו מעילים וכו'.
אם למרות הכל זה מוגדר בגדי נשים וצריך לחסום, אשלח דיווח.
עריכה: גם התמונה עם הצלב פתוחה אצלי. -
@magicode אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
יש צלבים.
האם תמונות של צלב חסומות בנטפרי?
האם יש צד לחסום כלי שחמט עם צלב? -
@מתי-ו אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@אינו-יודע-לשאול בסה"כ ציינתי כאן סתירה, מצד אחד הרב @magicode הנכבד כתב שלפי ההגדרות של נטפרי התמונה צריכה להיות חסומה. ואצלי היא פתוחה, ולפני ששלחתי דיווח שמתי לב שאלו מעילים וכו'.
אם למרות הכל זה מוגדר בגדי נשים וצריך לחסום, אשלח דיווח.
עריכה: גם התמונה עם הצלב פתוחה אצלי.לא אמרתי שזה צריך להיות פתוח או חסום. אמרתי שיש בעיות בתמונות.
זה מכניס את זה לשטח האפור. שקשה לבוא בטענות בין אם זה נפתח ובין אם זה נחסם.
ולכן גם קשה להגדיר את זה "כלא צודק" בין אם זה נחסם ובין אם זה נפתח.