התחברות למצלמות אבטחה מרחוק ב 019
-
בס"ד
עזרתכם בבקשה
יש לי חדר מחשבים, ובו מצלמות אבטחה שמפוקחות ע"י פיקוח, כמה שנים שהכל עובד טוב למעט מהירות האינטרנט (60 הורדה מקסימום, בגלל תשתיות ישנות באיזור).
ב"ה לפני כחודש גליתי שאנלימיטד יש להם פריסה של סיבים בבניין, ומכאן ועד לפתיחת מנוי סיבים הדרך הייתה קצרה.
כעת יש לי אינטרנט סיבים של 019, כאשר הראוטר שהם משכירים הוא של אנלימיטד.
(מדובר על אותו סוג ראוטר שגם סלקום נותנים).ובכן לאחר שהקו כבר עובד והכל טוב ויפה, אני מגלה פונה לטכנאי מצלמות האבטחה ע"מ להסדיר את החיבור מרחוק, והוא יושב על הראוטר בכדי לפתוח פורטים (הנציג של 019 לא ידע לעשות את זה), והוא מנסה שוב ושוב, ופשוט א"א להתחבר
ניסיתי לבדוק האם זה אכן IP קבוע כמו שאמרו לי, ולמיטב בדיקותיי, זה אכן IP קבוע.
(הבאתי טלפון סיפ למקום, שאם אין IP קבוע זה לא מאפשר שיחות נכנסות, וזה עבד).מה עושים?
-
תבדוק קודם שהמזהה של החשבון מכיל איפי חוקי. כלומר לא מתחיל ב 10 או ב 100.
-
@magicode מתחיל ב 147
-
אם הטכנאי מבין טוב ברשתות אני לא חושב שיש לי מה לחדש.
אבל, צריך לבדוק שאין בראוטר FIREWALL שחוסם. (אם יש צריך להחריג את הפורט של המצלמות)
אם תוכל לתת את הדגם של הראוטר, ואז נוכל לדעת יותר.
בהצלחה.
-
אתה צריך לוודא שאתה עם IP קבוע ולא מאחורי NAT
ולאחר שיהיה את שני התנאים אתה תראה שה IP החיצוני ב noc.co.il לדוגמא
זהה לIP שיופיע לך תחת WAN בראוטרובתרגום לנטפרית: המזהה חיבור והכתובת איפי החיצונית צריכים להיות זהים!
תראה כאן
https://netfree.link/app/#/user-detailsהכתובת אייפי החיצונית והמזהה חיבור אמורים להיות ספרות זהות ובמדויק!
אחרת זה לא יעבודתקלה נוספת שהיתה לי שבוע שעבר עם נטפרי / 019 / אייפי קבוע / מצלמות
היה להם תקלת ניתוב, שלא יכלתי לצפות במצלמות ממחשבים וטלפונים שגולשים על סים / ספק 019
לאחר שוידאת שהכל זהה
אתה יכול לנסות לגלוש מספק אחר ולבדוק אם עובד, ואז תדע אם גם לך יש תקלת ניתוב
(לחובתם של 019 יאמר שכשהצפתי את התקלה מול נציג תמיכה הוא התנער זמן רב ולא התרגש מזה שאיימתי בניתוק, ורק לאחר שפניתי למישהו שהכרתי שם בדרגים הגבוהים, הם פתרו את התקלה לאחר מספר ימים)עוד בדיקה,
https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
באתר הזה תוכל לראות אם הפורט באמת נפתח -
@davd אמר בהתחברות למצלמות אבטחה מרחוק ב 019:
בס"ד
עזרתכם בבקשה
יש לי חדר מחשבים, ובו מצלמות אבטחה שמפוקחות ע"י פיקוח, כמה שנים שהכל עובד טוב למעט מהירות האינטרנט (60 הורדה מקסימום, בגלל תשתיות ישנות באיזור).
ב"ה לפני כחודש גליתי שאנלימיטד יש להם פריסה של סיבים בבניין, ומכאן ועד לפתיחת מנוי סיבים הדרך הייתה קצרה.
כעת יש לי אינטרנט סיבים של 019, כאשר הראוטר שהם משכירים הוא של אנלימיטד.
(מדובר על אותו סוג ראוטר שגם סלקום נותנים).ובכן לאחר שהקו כבר עובד והכל טוב ויפה, אני מגלה פונה לטכנאי מצלמות האבטחה ע"מ להסדיר את החיבור מרחוק, והוא יושב על הראוטר בכדי לפתוח פורטים (הנציג של 019 לא ידע לעשות את זה), והוא מנסה שוב ושוב, ופשוט א"א להתחבר
ניסיתי לבדוק האם זה אכן IP קבוע כמו שאמרו לי, ולמיטב בדיקותיי, זה אכן IP קבוע.
(הבאתי טלפון סיפ למקום, שאם אין IP קבוע זה לא מאפשר שיחות נכנסות, וזה עבד).מה עושים?
יש לך ראוטר שלהם או מתאם סיב?
-
@davd בחיבור של סיב אופטי אין ל019 עדיין IP קבוע.
וזה NAT
וזו הסיבה כנראה שלא עובד לך -
@frize37 אמר בהתחברות למצלמות אבטחה מרחוק ב 019:
@davd בחיבור של סיב אופטי אין ל019 עדיין IP קבוע.
וזה NAT
וזו הסיבה כנראה שלא עובד לךכבר יש,
הייתה תקלה שזה לא באמת עבד והם טיפלו בזה אתמול. -
@אהרן-שובקס נכון אתמול טופל, וב"ה עובד.